Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabaa.. Tüp bebek için görüşmeye gittigim de, çikolata kistim için ameliyat olmam en dogrusuymuş ve tüplerinde alınması şansımı artırırmış aldırıp mı tüp bebek yaptırmalıyım?
Tabi ki hayır merkezin neresi canım. Turkiyeden kaçan bir doktor var herkesi ameliyat ediyormuş maalesef öyle doktorlarda var .Sana mantıksız gelen herşeyi sorgula gerekirse başka bir doktorunda fikrini al ben güvendim başıma gelmeyen kalmadı
Tabi ki hayır merkezin neresi canım. Turkiyeden kaçan bir doktor var herkesi ameliyat ediyormuş maalesef öyle doktorlarda var .Sana mantıksız gelen herşeyi sorgula gerekirse başka bir doktorunda fikrini al ben güvendim başıma gelmeyen kalmadı
Dedigniz müdahale opu sanirım benmde cikolata kistim var ve bende kullandım ama transferin yumurtalikla bir alakası yok iltihap toplamasi icin bi sebep yok. Doktor degistirin
Merhabaa.. Tüp bebek için görüşmeye gittigim de, çikolata kistim için ameliyat olmam en dogrusuymuş ve tüplerinde alınması şansımı artırırmış aldırıp mı tüp bebek yaptırmalıyım?
tūpleri aldirmak bir kadin icin kolay bir psikoloji degil ne yazikki. bende ayni surecten gectim. tuplerinizde hidrosalpenks yani sivi birikmesi yoksa aldirmayin. ayrica bildiginiz gibi tupler alindiktan sonra normal yolla gebe kalma sansiniz mumkun degil. Cikolata kistinizi de aldirisaniz amh yani yumurtalik rezerviniz duser bu da toplanan yumurta sayisini dusuruyor. Ayrica cikolata kisti cok kisa zamanda tekrar cikiyor ne yazikki. Sakin tek doktora bagli kalmayin farkli doktorlardan gorua alin ve mecbur kalmadiktan sonra yaptirmayin. Ben de hidrodalpenks nedeni ile tuplerimi aldirdim rezerv7m iyi olmasina ragmen doktor7m cikolata kistine mudahale etmedi. Ayni ameliyatta ben de kisti aldirabilirdim ama aldirmadim. Illa ameliyat olmak isterseniz ameliyatta once birkac kez yumurta toplatin ve saglikli embriyolari dondurun.