Bu sizin kendi isteğinizse elbette tüplerinizi bağlatabilirsiniz, beden sizin kararı da siz vermelisiniz ama eşiniz korunamadığı için ameliyat olmayı düşünüyorsanız yeniden bir gözden geçirin, erkekte pekala korunabilir veya vazektomi yaptırabilir.Selam kk kizlari ben yeniyim 3kizim var 30yasindayim 10yildir dogum kontrol haplariyla korundum artik tuplerimi baglatmak istiyorum cunku artik ilac kullanmak istemiyorum cocukta yeter esimde karismiyor ne yapayim simdiden tesekkurler
Turkce sayfasi sadece iki satir oldugu icin.tatlım ingilizce sayfayı paylaşmışsın :)
3 kizin varmis Allah bagislasin yasinda guzel bur yas eger dogurganlik disinda baska yan etkileri yoksa yaptir rahat edersinSelam kk kizlari ben yeniyim 3kizim var 30yasindayim 10yildir dogum kontrol haplariyla korundum artik tuplerimi baglatmak istiyorum cunku artik ilac kullanmak istemiyorum cocukta yeter esimde karismiyor ne yapayim simdiden tesekkurler
Haram değil mi yanlış bilmiyorsam azil yapsanız daha sağlıklı gibiSelam kk kizlari ben yeniyim 3kizim var 30yasindayim 10yildir dogum kontrol haplariyla korundum artik tuplerimi baglatmak istiyorum cunku artik ilac kullanmak istemiyorum cocukta yeter esimde karismiyor ne yapayim simdiden tesekkurler
Spiral taktirmayi dusunmez misin? 10 dk kadar suren bir islemle takiliyor. 10 yil koruma suresi var. daha Yasin Genc. Eger anne olmak intersen cikartman yeterli. Tupleri baglatmanin geri donumu yok. Pisman olma sonra.
TÜP ameliyatla bağlanır spiral taktirmayi deneseneSelam kk kizlari ben yeniyim 3kizim var 30yasindayim 10yildir dogum kontrol haplariyla korundum artik tuplerimi baglatmak istiyorum cunku artik ilac kullanmak istemiyorum cocukta yeter esimde karismiyor ne yapayim simdiden tesekkurler
Korkutmayin beni hsmilelik fiski varmiEşiniz bağlatsın bence,onun tekrar açılma şansı var,sizin bağlıykende hamile kalma riskiniz var
Kanama yapiyor 45gunTÜP ameliyatla bağlanır spiral taktirmayi denesene
Oyle durumlarda tup bebek oluyor diye biliyorumBenimde 2. Dogumumda dr.um sordu tüplerini bağlayim mi diye hayir dedim.sonra dr.umla sezeryan dikisimi kontrol icin göstermeye gittigimde konuştum bu konuyu çok dogru karar verdin bence dedi.geri ďönüşü çok zor oldugunu ve hayatin bizlere ne gösterecegini bilemedigimizi konuştuk.allah acilarini göstermesin evlatlarimizin ... bi arkadaşimin cocugunun böbrekleri ikiside bitmiş ve doktor kardeş yapin dedi mutlaka böbrek nakli olmasi gerekiyor demis.yani demem o ki birakin eşiniz korunsun.
Herkeste aynı şey olmuyor tanıdığım herkes o yolla korunuyor ben de taktrcm umarım memnun kalirimmKanama yapiyor 45gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?