Tuplerimi baglatsam pisman olur muyum?

İleride eşinden boşanıp tekrar evlendiğini ve o adamdan da çocuğun olmasını istediğini düşün??? Ben olsam bağlatmazdım, hayatta her şey olabilir.

bence bağlatmayın.. yazık değil mi bedeninize..
inanın genel de pişman oluyor hanımlar. çünkü vücudun normal akışına müdahale edince illa rahatsızlık veriyor.
en basiti bir dolgu yaptırıyoruz. 10 yıl oldu bazen hala fazlalık gibi geliyor ağzımda..

ben spiralle korunuyorum onda bile vücut tepki veriyor. ama çaresi var ve kolay. bence spiral ve kondom kullanın.
bunlara rağmen olursa Rabbim'in bir bildiği var dersiniz.. bence zaten bunlarla da normal şartlarda hamile kalmamanız gerek.

Ben de baglatmak istiyorum ama esimi ikna edemiyorum. Tabi benim yaşım 33 ve yeniden cocuk sahibi olmak icin ne maddiyatim ne sagligim uygun. Sadece istemeden hamile kalmaktan çok korkuyorum (14 yildir hic kazara hamile kalmadim ama duyduklarim beni korkutuyor)
Cocuguma bisey olursa yenisini yapma dusuncesi de ayrica korkunc geliyor, dile getirilmesi bile korkunc.

3 aylıklar adet düzensizliği yapıyormuş. Eğer emzirmiyorsanız aylık iğne yaptırın bence. Ben öyle yapıyorum.

Aylık iğne yaptır? Çok rahat.. Ayrıca yanlış anlama Allah korusun ama hayat bu ne getireceği belli olmuyor. Farzedelim ki kocanla işler ters gitti ayrıldın. Başka birine aşık oldun vs. O zaman işte tüplerini bağlattıgına pişman olursun. O yüzden yaşın cok genc "yapma" derim.

Benim bi tanıdığım bağlattığı halde hamile kaldı. Hem de ikizlere...

Ben 31yasindayim 2. Cocugu tam karar vermesemde dusunuyorum
Kesinlikle baglaticam yaparsam.
Spiral kanama yapiyo
Hap unutula biliyo
İgne,hap hormonlari bozuyo.
Baglatmak gayet akillica

Ya cocuguna bisi olursa diyenleri ben anlamiyorum
Misal cocuk dogdu yas 30 baglattin
Cocuk buyudu vefat etti ,sehit oldu,trafik kazasi vs yas zaten ilerliyo o yastan sonra cocuk yapcanda buyutcende veren Allah alan Allah.

Siz bağlatmayın. Vücudunuzun normal işleyişi ile oynamayın.

Kocanız vazektomi yaptırsın. Hem daha kolay ve acısız, hem de geri döndürülebilir bir işlem.

Aynı fikirdeyim. Çok pismanim. Peki sen tekrar açtırıp bağlatmayı göze alabiliyor musun?

Kesinlikle yanlis bir dusunce
Yani her sey degisebilir
Yapmayın
Korunmak icin daha cok ugrasin mesela hem igne yaptirin hem kondom kullanin. Boylece hic hamile.kalmazsiniz

Yaptırın neden pişman olasınız ki

ben de bu yöntemi düşünüyordum ve şuan vazgeçtim, şok oldum hiç bir yan etkisi yok diyorlardı ......
bencede canım korunmanın çok yöntemi var hatta burda arkadaşlar iki yöntemle falan korunuyo sende öyle yaparsın gerçektende bu yüzden kanser olan akrabalarım var annemde bağlatacaktı vazgeçti senin gibi

Aynı fikirdeyim. Çok pismanim. Peki sen tekrar açtırıp bağlatmayı göze alabiliyor musun?

Laparoskopik operasyonla yapiliyormus sadece iki delik aciliyormus, operasyon beni korkutmuyor, kazara hamile kalsam yasayacaklarimi dusununce acik ameliyat bile korkutmuyor aslinda :) ben ilk dogumda talep etmistim esim imza atmamis o yuzden yapmadılar.

Bu bağlatma işini hamileyken karar verecektin bence.ben ikinciye hamileyken doktorum bağlatmak istiykmusun diye sordu.hayır dedim hiç düşünmeden.sırf bir olaydan etkilendiğim için..ve şu an 8 yıl sonra bir yaşında üçüncü oğlum var:)bu doğumumda bağlattım artık tabiki.şimdi çok rahatım.anladımki hiçbirşeyden etkilenmemek gerekiyor herkesin kaderi kendine..ha bu üçüncü de iyiki olmuş bu arada.:)olunca seviliyor..bide sonradan zor oluyor bağlatmak.tekrar ameliyat olman lazım zor olmayacakmı?

Ben talep bile etmedim. Çocuğa bir şey olur diye korktum ne akılsa. Ama bu saatten sonra bir şey olsa bile ben cocuk doğuramam ki. Tüp bebekle yeniden hamile kalma şansı olduğu halde cesaret edemedim. Fazla doğurgan biri olarak ben de korkuyorum ve herkese yaptirmasini oneriyorum

ben de bu yöntemi düşünüyordum ve şuan vazgeçtim, şok oldum hiç bir yan etkisi yok diyorlardı ......

Ya yalan haber bunlar
Tüp bağlatmakla kanserin bir ilişkisi yok
Ne çabuk inanıyorsunuz ispatsız şeylere anlamıyorum ben.

Ya yalan haber bunlar
Tüp bağlatmakla kanserin bir ilişkisi yok
Ne çabuk inanıyorsunuz ispatsız şeylere anlamıyorum ben.

Ortada henüz kanıt olmaması korrelasyon olmadığını göstermez :)
Şaka bir yana kadınların üreme sistemi daha karmaşık , sağlığı daha önemliyken bence kadınlar vücutlarıyla oynamamalı fazla. Paşa kocaları zahmet edip vazektomi yaptırsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…