Tuplerimi baglatsam pisman olur muyum?

Uuuuu bana gore degil kardes spralden bile korkuyorumda cok cesursun tebrik koydum

ahaha,
zaten sezeryanda 2.ye kesmişler, yakmak onun yanında ne ki.
açıkçası spiral bana daha korkutucu gelmiştir hep.

neyse bu tüp bağlatma işi gönül işi zaten, tam kafayı gönlü o işe vermeden yapmamak lazım. içinde bir acaba şüphesi varsa en iyisi uzun dönem için spiral. benim doktorum 3-4 yıl için spiral düşünme kondomla korun demişti, ama daha uzun süreli düşünüyorsan spiral iyi olur demişti ilk çocuktan sonra. ikincide ben tüp teklifiyle gittim, amaaan kız bağlayalım gitsin dedi

adam seni biftek yapmis.....40 yqsina geldim seker hastasiyim.korkudan kocama naber kanka diyorum artik

Genc yasta baglamiyorlar mi ki?
Ben de 28 yasindayim. Ilk cocugumu dogurdum biliyorsun. Sezeryandan once form doldururken tuplerimi baglatmak isteyip istemedigim soruldu bana.
Ben de sasirdim hatta daha ilk cocukta ne alaka bu soru diye.

Genc yasta baglamiyorlar mi ki?
Ben de 28 yasindayim. Ilk cocugumu dogurdum biliyorsun. Sezeryandan once form doldururken tuplerimi baglatmak isteyip istemedigim soruldu bana.
Ben de sasirdim hatta daha ilk cocukta ne alaka bu soru diye.
Ben istediğin yaşta baglatabilirsin diye biliyorum.Sonucta korunma yöntemi öyle olsa bütün korunma yöntemlerine müdahale ederler.Sonradan pişman olunur diye çok tavsiye etmiyorlar.

Ben istediğin yaşta baglatabilirsin diye biliyorum.Sonucta korunma yöntemi öyle olsa bütün korunma yöntemlerine müdahale ederler.Sonradan pişman olunur diye çok tavsiye etmiyorlar.

Ben de genc yasta olanlara veya cocuk sahibi olanlara yapmiyorlar diye biliyordum ama form doldururken sorulunca sasirdim.

Ben de genc yasta olanlara veya cocuk sahibi olanlara yapmiyorlar diye biliyordum ama form doldururken sorulunca sasirdim.
Benim bir akrabam 27 yaşında ve 20 sene önce yaptırmıştı.ilk o zaman duymuştuk bağlatmayi hatta herkes yaptırma pişman olursun demişti.

Benim bir akrabam 27 yaşında ve 20 sene önce yaptırmıştı.ilk o zaman duymuştuk bağlatmayi hatta herkes yaptırma pişman olursun demişti.

Bilemedim ki belki devlet ve ozel hastanelerde farklidir.
Devlet hastanesi cogu seyi siz istediginizde yapmiyor biliyorsunuz.
Onun da bazi prosedurleri vardir belki.

Yaptırdığında, 3 çocuğu da vardı. Pişman oldugunu da sanmam.

Valla şuanda ben de düşünmüyor değilim.

Kızım doğduğundan beri her yıl hamile kalıyorum... Hayır doğurgan bir tip de değilim.

2014te doğum yaptım. 2015 te boş gebelik yaşadım. 2016 da spiral taktırdım rahmimi deldi. O arada bi kitle tespit edildi neyse ki temiz cıktı.

Bu sene yine hamileyim :) İğne ile korunuyordum bir de....

Doğumdan sonra ciddi ciddi bağlatmak var aklımda ama bir yandan da cok korkuyorum. Veren de Allah alan da... Ya kötü bir şey olursa

Bilemedim ki belki devlet ve ozel hastanelerde farklidir.
Devlet hastanesi cogu seyi siz istediginizde yapmiyor biliyorsunuz.
Onun da bazi prosedurleri vardir belki.
Olabilir ozelde doğurduğum için bilmiyorum.Devlet sezeryani mecbur kalmadıkça yapmıyor.Belki baglatmayida yapmaya bilir.

Benım ılk oglum 3 tüp bebek denemesınde oldu .
2010 dogdu
2011 korunurken hamıle kaldım aldırdım
2012 korunurken hamıle kaldım , 16 haftalık kaybettım
2016 bos gebelık
2017 sımdı hamıleyım. Hayatımda sadece toplam 4 ay korunmadım ondada su son ıkı gebelıgı elde ettım. Dogumda bende baglatmayı dusunuyorum bunlaırn hepsı dogsaydı ortalık cocuk kaynıyor olacaktı galıba
Allah ısteyenlere versın ınsallah

Çocuk isteğiniz yoksa yaptırın .Ama ben 2 çocuktan sonra kesinlikle istemiyordum.Ama nasıl bir istekse rabbim kalbime verdi. Yaşınız gencse tavsiye baglatmayi tavsiye etmem.

Cok isterken olmuyor oluruna bırakınca da Rabbim peşpeşe veriyor.
Amin inşallah

Çocuk isteğiniz yoksa yaptırın .Ama ben 2 çocuktan sonra kesinlikle istemiyordum.Ama nasıl bir istekse rabbim kalbime verdi. Yaşınız gencse tavsiye baglatmayi tavsiye etmem.
32 yaşımdayım henüz. Başka bir cocuk daha istemiyordum. Hamilelik fikrine bile alışamadım hala. Ama dediğim gibi de cok korkuyorum.

Siz kac yasındaydınız? Ben 30 yasındayım , Allah bunlara uzun omurler versın baska dusunmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…