Tuplerimi baglatsam pisman olur muyum?

Dinimizdede kendini tamamen kısırlaştırmak uygun değil,eşin korunsun yaşın çok genç henüz pişman olursun.

benim tayzem bağlattı şimdi çocuk istiyor ama tekrar ameliyat olması gerekiyor oda kesin değil. yıllar sonra ne isteyeceğini bilemeyiz. zaman ne olur pişman olursun belki canım yinede senin kararın hakkında hayırlısı olsun ...

Bir de şeyden korkarım, allah çocuğa muhtaç eder ama o zaman elden bir şey gelmez diye..

Evlatlar ölür, anne baba çocuk ister ya da evlat hastalanır, kardeş gerekir vs. Allah korusun..

Kendini kısırlastırmanın günah olduğunu biliyorsundur insallah

Tabii ki yaptırma
Daha geçen iki çocuğu olan bi aile küçük olanı malesef kanser hastası olduğu için üçüncüyü yaptılar kardeşinin kök hücresinden faydalanmak için

Bu ve bu tarz örnekler çoook fazla hayatta kalıcı değişiklikler yapmak için çok da cesaretli olmamak lazim

Bu konu tekrar gundemde arkadaslar. Esim vazektomiye ilimli bakiyor. Acaba spermlerini dondursak maaliyeti ne olur?

Bence bundan sonra çocuk istemiyorsan bağlatmalısın. Sonuçta hiç bir korunma yöntemi %100 korumuyor. Spiral bile... Hatta mart ayında bir haber okumuştum kadın spiral kullanıyordu ve hamile kalmıştı. Eğer istemediğin halde hamile kalırsan çok pişman olursun hem kıyamazsın o bebeğe hem de belki zorlanarak bakarsın. Yani benim naçizane düşüncem bundan sonra GERÇEKTEN çocuk istemiyorsan bağlat.

Ahaha kendim bunu yazmışım. Ama sonrasında ben bağlattım.
Ben kararımdan memnunum şahsen:)
Allah isteyene versin.

Ben 3 uncu bebeğimi 41 yaşında dogurdum.Tuplerimi baglattim.Sizin yaşınız çok genç ben baglatmanizi kesinlikle tavsiye etmem.Cunki benim bebek isteğim 35 yaşından sonra tekrar başlamıştı.Allah'a şükürler olsun iyikide olmuş.Insanin kalbine bebek isteği bir anda geliyor.
Ben 2inci bebekten sonra kesinlikle istemiyorum diyordum.Simdi sevmelere doyamiyorum.Ben 35 yaşından önce bağlamayı tavsiye etmiyorum.

Bu arada Ablam ve eltim baglatti ıkiside tekrar çocuk istediği için çok pişman oldu.

Tüplerinizi bağlatmaktan sonra çocuk istersiniz diye mi korkuyosunuz?

Kadın tüplerinin açılması daha kolay bir amelyatla açılıyo

Erkeğinki daha zor hatta geri dönüşü çok çok zor

Korunmayı deneyin aklınızda şüphe varsa

nasıl bağlattığına bağlı ama.
benim doktorum yaktı ya, geri dönüş falan yok :)
ameliyatta gördüm cızırt cızırt duman çıktı
zaten doktora da sordum, dedim hamile kalanlar oluyormuş tüplerini bağlatmasına rağmen,
dedi ben işte şu teknikle yapıyorum, önce bağlayıp sonra yakıyorum, hiç bir bağ kalmıyor, hamile kalman olanaksız.

Canım bağlatıp hamile kalanlar vücudun bi oyunu vücut kendine yeni doku yeni tüp oluşturuyo milyonluk ihtimal o.

Açtırmak istersende 2tarafını kesip birleştiriyolar oluyo sana yeni tüp :)

Seninki kaynaklı maynaklı yapmış açarkende öyle olur yakışır sana bitane daha olmadı bana ver:)

Yakti mi duman mi cikti cizirt cizirt sesmi geldi.....hamile kalirim daha iyi cok korktummmmm

sacmalamayin lutfen. ne siz ne de eainiz geri donusu olmayan korunma yollarini secmeyin lutfen.
gelecekteki sagliginiz icin de cok.onemli. benim kv baglatmis tuplerini surekli miyomlari buyuyor mesela.

ne diyon bacım sen, görüşmeyelim mümkünse.

Yakti mi duman mi cikti cizirt cizirt sesmi geldi.....hamile kalirim daha iyi cok korktummmmm

sanırsın barbekü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…