seninle durumumuz aynı gibi... bana da her iki tüp için hidrosalpenks tanısı konuldu,ben bu durumu bilmeden 4 kez tüp denedim ne yazıkki... yani hep boşa kürek çektiğimi rahim filmi çektirene kadar bilmiyordum... ne yazıkki tüp doktorlarım benden rahim filmi istemedi... aslında hidrosalpenks bende o kadar ileri düzeye varmışki, normal ultrasonla la bile görülebilir haldeymiş... ama iki doktorumda, bunu gözardı etmiş... sonuç 4 negatif... ben şimdi o doktor diploması almış ama insan olmayı unutmuş kişilere hakkımı helal etmiyorum ve benim bu kadar maddi manevi canımı yakanlara diyorumki, en sevdiğinizden çıksın.
ben durumumu öğrendikten sonra hepsi endoskopik cerrahi alanında uzman doktorlarla görüştüm, tüplerimin alınması konusunda hemfikirler... önümüzdeki hafta adet bitiminde operasyona gireceğim... bu operasyonları olmadan başarı yüzdesi sıfır dendi... artık ondan sonra deneyip göreceğim...
görüştüğüm doktor isimlerini verebilirim istersen, ben birine karar verdim.
benim anlamadığım sana üç yıl önce laporoskopi yapılmış ve durum öyle çıkmış ortaya, peki o yapılan laporoskopi sırasında tüplerine bir işlem yapılmadı mı? almak ya da bağlamak gibi...???