- Konu Sahibi Burcudogan
Kistne amaliyati oldun sivi varsa bbegi zehirler yada dusuk olur diyo doktorlat tuplerinde dr genislik oldugunda islevini kaybetmis olacagini dusunuyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kistne amaliyati oldun sivi varsa bbegi zehirler yada dusuk olur diyo doktorlat tuplerinde dr genislik oldugunda islevini kaybetmis olacagini dusunuyorlar
evet bu soruyu cok merak efiyorum bilenler anlatsin lutfen hidrosalpenks te su gibi akintinin oldugu dogrumu? Bu bir belirtimidir benimde yumurtlama donemine kadar cok oluyor. Gerci amekiyatimdan oncede vardi ( acik kist ameliyati)yani ozmn olsa gorunur mudahale edilirdi demi yani, demekki sonrasinda olustu. Oncesi ve sonrasi akinti varBenim bir tupum dis gebelikten dolayi gecen yil alindi. 3 ay once acayip su gibi bir akintidan dolayi doktota gittigimde hidro salpenx teshisi konuldu. Ardindan rahim filmi cekildi fakat onda birsey cikmadi. Garip bir durum yani. Sizde de su gibi renksiz ve hafif yapida afedersiniz camasiriniz islanacak kadar cok akinti oluyor mu ?
tşk ederim,ooncelikle gecmis olsun tek tup kapaliysa neden oburunude kapatip tup bebek denemedinz 2 tupte kapaliyken sansin daha yuksek prof.lar oyle oneriyolar hidroselpenks varken sansin yok diyorlar
Bilir tüp bebekte en iyiler arasında orası[/QUOTE
Merhaba bende hidrosalpinks dolayısıyla Opere oldum 4 ay sonra tüp bebek yaptırdık şu an 4. Günüm bekliyorum siz de tüp bebek yaptırdığınızda altınızdan renksiz berrak su geliyor muydu benim rahim ile bağlantı kesildi bu arada
Arkadaşlar merhaba, ben çok başka bir şey için doktora başka bir bölüme gitmiştim MR çekildi 2-3 ay önce, sonucunu doktora göstermek anca geçen hafta aklıma geldi, doktorum aslolan rahatsızlığım dışında doktorum MR sonucuna dayanarak kadın doğuma gitmelisin yumurtalıklarda sıvı gözlenmiş önce onu halledelim dedi. Ben ilk önce bir şey anlamadım saf saf peki bu durum benim bu rahatsızlığımı mı tetikliyor yani fln diye sormuştum vs, peki oldu iyi günler fln diyerek çıktım. Önemsemedim. Şimdi yine aklıma geldi ki alla alla neymiş acaba bu diye internete girdim ufak bi araştırma sonucunda kendimi burada buldum. Kafam karıştı.. Elbette biliyorum ki internet bilgi kirliliği dünyası ama ne yani ben hamile kalamayacak mıyım şimdi. Gerçekten çok şaşkınım, bu ne demek oluyor...
Ayrıca bekarım, bekar kişilerde de gözlemlenebilen bir durum mudur bu anlamadım.
Merhaba pinkc bu hafta laparoskopi ve histeroskopi olacağım yazmışsın oldun mu nasıl geçti, benim de rahim filminde çıktı ama doktor pek bişey anlatmadı bana önemli değil dedi, bu arada 2 yıldır bebeğimiz olmuyor, önümüzdeki ay aşılama yaptıracağız. 2 ay aşılama olacağız olmazsa tüp bebek öncesi bir operasyonla hallederim dedi. İnternetten araştırdığım kadarıyla tüpler alınıyormuş, bu hastalığın düzeyleri var mı ilerlemiş falan vs. benim hangi düzeyde bilmiyorum, illa ki ameliyat olması gerekiyor mu. Senin bebek hikayen nedir, anlatır mısınarkadaslar benimde iki tüpüm tıkalı ve tüpün birisi icin hidrosalpenks tanısı kondu.bu hafta laparoskopi ve histeroskopi yapilcak umarim basarili bi sonuc olur.Allah isteyen herkese hayırlı bebisler versin ins
MRB AMELİYATINI OLDUN MU ACABA BENDE RAHİM FİLMİ ÇEKTİRECEĞİM TÜPLERDE SIVI BİRİKİNTİSİ VARMI DİYE BAKACAKLAR TÜPDE DAHA DOĞRUSU ÇÜNKÜ KİST AMELİYATI OLDUM SOL TÜPÜM VE YUMURTALIĞIM ALINDI SENİN LAPAROSKOPİDEN SONRA AÇILDI MI NASIL OLDUN BİRDE ARKADAŞLAR KAHVERENGİ AKITINIZ VARMIYDIarkadaslar benimde iki tüpüm tıkalı ve tüpün birisi icin hidrosalpenks tanısı kondu.bu hafta laparoskopi ve histeroskopi yapilcak umarim basarili bi sonuc olur.Allah isteyen herkese hayırlı bebisler versin ins
Mrb.. 2 yillik evliyim hic hamile kalmadim. Ilk tup bebegimin transferini oldum bekliyorum. Memorialde semra hnm tupumun birinde kivrim oldugunu soyledi. Tutmazsa laparoskopi yapacagiz sivi olabilir dedi. Rshim filminde sivi gorunmuyor bir ihtimal diyor. Benim gibi olup bebegi tutan var mi cok uzuluyorum![]()
İlk transferim tuttu Kendimi hazırlamıstım tutmazsa laparoskopi olup dondurulmusumla ikinciyi deniycektim. Ama tuttu Zaten sıvı birikmesi bir ihtimal demişti tam kesin dememiştiMerhabalar neredeyse bebeginize kavusmaniza az kalmis Allah tamamini erdirsin çok tebrik ederim. Bende Semra hnma tedavi oluyorum ayni durum bende de söz konusu. Size sormak isterim ttransferiniz tuttumu yoksa laparoskopi mi yaptiniz benim için bi umut oldu benzer birini bulmak ve olumlu sonucunu görmek