- Konu Sahibi Burcudogan
arkadaşlar ben laporoskopi ve histeroskopi ameliyatlarımı oldum. tüpler iltehap nedeniyle çok kötü durumdaymış. içerde bağırsaklara ve rahme yapışmışlar. doktorum tüpleri diğer organlara zarar vermeden aldık dedi. yine iltihap nedeniyle karın içinde ciddi yapışıklıklar oluşmuş zarar vermeden onlarıda açmışlar. sonra histeroskopi ile rahmin içindeki miyomu traşlamışlar, rahmin bozulan şeklini düzeltmişler.
ilk gün karında ve rahimde ağrılarım oldu, idrarda kan vardı, bu traşlanan miyomdan kaynaklanıyormuş ama normalmiş. birde omuz ağrısı ve sağ göğüs boşluğumda çok keskin ağrılarım oldu. bu da ameliyatta verilen gazla ilgiliymiş ve normalmiş, şimdi ağrı kesici alıyorum ve antibiyotik... bugün 4. günüm ve evin içinde gezebiliyorum. korktuğum gibi olmadı. öncesinde çok gerilmiştim. ameliyatı cd olarak verdiler ama izlemeye cesaretimiz yok.
doktorum iltehabın çok ileri düzeyde olduğunu söyledi, ayrıca rahme sızıyormuş, bu nedenle tüp denemelerinin başarısız olması çok normal dedi.
Canım çok geçmiş olsun, iyi olmana çok sevindim, inşallah ilk denemende bebişinide kucağına alırsın zemuszemus
Hangi hastaneyi tercih ettiğini sormam da bir sakınca varmı?