Tüpler'in uzun olmasi

Srin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
3
0
36
İstanbul
Arkadaslar bende yillardir hamile kalmakla sorun yasiyorum bir cok farkli tedavi gordum ama hic biri ise yaramadi. Ve suan doktorum tüplerimin uzun oldugunu söyledi ve bu yüzden asilama önerdi.. Tüplerin uzun olabilecegini ilk defa duyuyorum bu konuda bilgisi olan varmi? Yada bizzat yasayan varmi aranizda?

ben duymuştum canım hamile kalma olayı zorlaşıyomuş çünkü spermlerin katedeceği yol uzun olduğu için... bence doktorunu dinle ve aşılama yaptır hamilelik şansın artmış olur
geçmiş olsun

Arkadaslar bende yillardir hamile kalmakla sorun yasiyorum bir cok farkli tedavi gordum ama hic biri ise yaramadi. Ve suan doktorum tüplerimin uzun oldugunu söyledi ve bu yüzden asilama önerdi.. Tüplerin uzun olabilecegini ilk defa duyuyorum bu konuda bilgisi olan varmi? Yada bizzat yasayan varmi aranizda?

Benim tüplerimde uzun.Laporoskopide anlaşıldı uzun oldugu.Doktor sorun olmaz uzun olması dedi ama ben 2 defa aşılama 1 defada tüp yaptırdım hepsinde negatif sonuç aldım.İnşallah sen pozitif sonuç alırsın.

bu konuda benim de yardıma ihtiyacım var.tüpler açık ama bir taraf normalin iki katı uzunluğundaymış.doktor çok önemli bir şey değil ama problem yaratabilir dedi.Lütfen yardımcı olun bu şekilde olup da hamile kalmış biri var mı?
:( diğer her şeyimiz normal.

Back
X