Hayırdır inşaallah :) benim tüplerim de hidrosalpenks nedeniyle rahimle bağlantısı kesildi 2 tüp bebek denemem oldu bu operasyondan sonra malesef 2 de negatif(( haziran adetimle bende denemek istiyorum inşaallah bu kez olumlu bir sonuç alırız
yok canım olmadı nasip değilmiş
inşallah seninki tutar canım
Ağır bir tedavi uygulanıyor şuan Programa göre 16 Haziran transfer olucak . Inşallah şimdiden çok heyecanlıyım Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
sonucunu burdan yaz lütfen canım çok merak ettım bizlerede umut olsun olurmu
canım bizde hiç bir sorun yok sadece bu hidrosalalpensk ve tüpler sorun gözüküyor, çok şükür 2. ameliyat sonucu sağ taraf alındı tamamen, solda sadece uç kısmındaki yapışıklığı açmışlar. 2 ay dinlenip tüp deniycez. genetik testleri biz yaptırdık bende sadece bi taşıyıcılık çıktı kan sulandırıcı kullanıyorum.
ama ben çok yorulduğumu hissediyorum ne dense yaa
peki sorun neymiş canım doktorun ne söyledi yani tüplerinide baglatmıssın denemıssın olumsuz olmasının nedenını soyledımı doktorun merak ettım cnm bende 3 ay once bağlattım tüplerimi hazıranda adetıyle baslıycam tüplerimi bağlattıktan sonra ılk denemem olucak öncesınde 2 kere tup bebek denedım olmadı ınsallah bu sefer senınde benımde olur canım
Canım onu araştırdık genetik temiz çıktı pıhtılaşma da belli olsun ona göre belirlenecek tedavilerin neden Başarısız olduğuinşaallah olumlu bir tedavi süreci geçirirsin...
Merhaba canım şuan ilaçlara devam uyumak istiyorum sürekli vakit geçsin diye
İnşallah canım sende umarım bebişine kavuşursun artık emeklerimizin meyvelerini alalımbende tüpleri baglattıktan donra ılk denemem olucak hiç bisorun yok dedi doktor bakalım inşallh rabbim isteyen herkese versin bu acı hasretle yaşatmasın rabbim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar benimde sağ tüpümde hidrosalpenks var tüpler bağlandıktan yada alındıktan sonra rezervinizle ilgili sorun yaşadınız mı ? Rezerv azlığı var bende ameliyat öncesi doktorum havuz oluşturmaya çalışıyor 2 tedavide 2 tane dondurulmuşum var 4-5 tane olmadan ameliyat etmeyi düşünmüyor bu süreçte çok zor bilginiz var mı yardımcı olurmusunuz
Valla cnm ben polikistikover oldugum için bi sıkıntı yaşamadım ama normalde yumurta rezervinde bi azalma yapıyomu bilmiyorum
İnşallah canım sende umarım bebişine kavuşursun artık emeklerimizin meyvelerini alalımbende tüpleri baglattıktan donra ılk denemem olucak hiç bisorun yok dedi doktor bakalım inşallh rabbim isteyen herkese versin bu acı hasretle yaşatmasın rabbim
Merhaba kızlar benimde sağ tüpümde hidrosalpenks var tüpler bağlandıktan yada alındıktan sonra rezervinizle ilgili sorun yaşadınız mı ? Rezerv azlığı var bende ameliyat öncesi doktorum havuz oluşturmaya çalışıyor 2 tedavide 2 tane dondurulmuşum var 4-5 tane olmadan ameliyat etmeyi düşünmüyor bu süreçte çok zor bilginiz var mı yardımcı olurmusunuz
sonucunu burdan yaz lütfen canım çok merak ettım bizlerede umut olsun olurmu
Canım öncelikle geçmiş olsun. Tüpler tamamen alınırsa rezerv sıkıntısı olabilir dedi bana Dr. Çünkü tüpler üzerinde yumurtayı besleyen kan damarları varmış o yüzden benim tüplerimi almadılar ancak bağlantısını kestiler rahimle sıvı sizmasin diye ama bu işlemden sonraki 2 denememde başarısız oldu( 4 deneme 4 negatif 5. Yi denemeye korkuyorum şuan Rabbim hepimize gönlümüzün muradını versin inşaallah. ..
Merhaba canım
Benim tüplerim alınalı 11 yıl oldu . Ve şuanda yumurtalıgımda hiç bir sorun yok
Canım ben fazla giremiyorum ama aklım hep burda . Haplar bitti 6 gün dinlendim ve yarın iğnelere başlıyorum. Ayın 11 de ultrason var duruma göre iğnelere devam .
Canım öncelikle geçmiş olsun. Tüpler tamamen alınırsa rezerv sıkıntısı olabilir dedi bana Dr. Çünkü tüpler üzerinde yumurtayı besleyen kan damarları varmış o yüzden benim tüplerimi almadılar ancak bağlantısını kestiler rahimle sıvı sizmasin diye ama bu işlemden sonraki 2 denememde başarısız oldu( 4 deneme 4 negatif 5. Yi denemeye korkuyorum şuan Rabbim hepimize gönlümüzün muradını versin inşaallah. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?