Tüplerini bağlatıp tüp bebek deneyenler

peki sorun neymiş canım doktorun ne söyledi yani tüplerinide baglatmıssın denemıssın olumsuz olmasının nedenını soyledımı doktorun merak ettım cnm bende 3 ay once bağlattım tüplerimi hazıranda adetıyle baslıycam tüplerimi bağlattıktan sonra ılk denemem olucak öncesınde 2 kere tup bebek denedım olmadı ınsallah bu sefer senınde benımde olur canım

sonucunu burdan yaz lütfen canım çok merak ettım bizlerede umut olsun olurmu

Benim genetik temiz çıktı ama kan pıhtılaşma sonucu ne çıkar bilmiyorum :/ umarım bu zahmetkele değer iyi olmana sevindim canım inşaallah dinlendikten sonraki süreçte bebeğin gelir sana bende haziran temmuz gibi denemek istiyorum kısmetse. ..

Canım onu araştırdık genetik temiz çıktı pıhtılaşma da belli olsun ona göre belirlenecek tedavilerin neden Başarısız olduğu inşaallah olumlu bir tedavi süreci geçirirsin...

Canım onu araştırdık genetik temiz çıktı pıhtılaşma da belli olsun ona göre belirlenecek tedavilerin neden Başarısız olduğu inşaallah olumlu bir tedavi süreci geçirirsin...

İnşallah canım sende umarım bebişine kavuşursun artık emeklerimizin meyvelerini alalım bende tüpleri baglattıktan donra ılk denemem olucak hiç bisorun yok dedi doktor bakalım inşallh rabbim isteyen herkese versin bu acı hasretle yaşatmasın rabbim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canım şuan ilaçlara devam uyumak istiyorum sürekli vakit geçsin diye

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Ayy hadi canım inşallah rabbim olumlu sonuclar versin bebişine kavuş sonucunuda bizimle paylaş mutlaka zaman geçmiyo dimi offf strese girme kitap oku bol bol

İnşaallah canım duamiz hep bir :) güzel sonuçlar alır ve buradan mutlulukla paylaşırız

Merhaba kızlar benimde sağ tüpümde hidrosalpenks var tüpler bağlandıktan yada alındıktan sonra rezervinizle ilgili sorun yaşadınız mı ? Rezerv azlığı var bende ameliyat öncesi doktorum havuz oluşturmaya çalışıyor 2 tedavide 2 tane dondurulmuşum var 4-5 tane olmadan ameliyat etmeyi düşünmüyor bu süreçte çok zor bilginiz var mı yardımcı olurmusunuz

Valla cnm ben polikistikover oldugum için bi sıkıntı yaşamadım ama normalde yumurta rezervinde bi azalma yapıyomu bilmiyorum

Valla cnm ben polikistikover oldugum için bi sıkıntı yaşamadım ama normalde yumurta rezervinde bi azalma yapıyomu bilmiyorum

Anladım canım bende her tedavide 1 tane elde ediliyorda onun için tedirginim zaten 3. tedavime başladım hayırlısı artık

Amin amin canım Rabbim nasipedecektir inşaallah :) dualarımızı kabuletsin bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rahmetiyle muradimiza erdirsin ...

Canım öncelikle geçmiş olsun. Tüpler tamamen alınırsa rezerv sıkıntısı olabilir dedi bana Dr. Çünkü tüpler üzerinde yumurtayı besleyen kan damarları varmış o yüzden benim tüplerimi almadılar ancak bağlantısını kestiler rahimle sıvı sizmasin diye ama bu işlemden sonraki 2 denememde başarısız oldu ( 4 deneme 4 negatif 5. Yi denemeye korkuyorum şuan Rabbim hepimize gönlümüzün muradını versin inşaallah. ..

sonucunu burdan yaz lütfen canım çok merak ettım bizlerede umut olsun olurmu

Canım ben fazla giremiyorum ama aklım hep burda . Haplar bitti 6 gün dinlendim ve yarın iğnelere başlıyorum. Ayın 11 de ultrason var duruma göre iğnelere devam .

Merhaba canım
Benim tüplerim alınalı 11 yıl oldu . Ve şuanda yumurtalıgımda hiç bir sorun yok

Merhaba canım
Benim tüplerim alınalı 11 yıl oldu . Ve şuanda yumurtalıgımda hiç bir sorun yok

Benimde yumurtaliklarda , yumurta sayı ve kalitesinde hiç sorunum yok embriyomda oluyor kaliteli ama tutmuyor bir türlü ( genetikte temiz inşaallah artık zamanı gelmiştir. ..seninde tedavin güzel sonuçlanır canım :)))

İnşallah güzel sonuçalar alırsın cnm bense çık fazla girmiyorum ama mutlaka girip bi umut arıyorum herşeyden bi umut aruyosun inşallah bunlar son olucak tedavin süresince bol bol dua et cnm inalşah rabbim geri çevirmez hadi bakalım inşallah güZel haberlerini bekliyorum😘

aklım karıştı şimdi 3. tedavim iptal oldu 4. için adetimi bekliyorum son kez toplıycam dedi doktorum biz havuz oluşturuyorduk ameliyat öncesi hiç transfer olmadı tüplerdeki sıvı yüzündeen 3 tedavide 2 dondurulmuşum var doktor son kez bi daha toplarım sonra ameliyat ederim diyor napacağımı şaşırdım 1 tane çıkıyor bende her tedavide sadece sol tüp ya alınacak yada kapatılacak görmeden bişey söyleyemem dedi rezervim azalır diye korkuyorum zaten çok az bilemedim ya

Canım ya seni merak ediyordum bende ne yaptın nasılsın diye.
Hiç bir bilgim yok ki az teselli olabileyim
Ben iğnelere başladım yarın kontrol var yumurtar bakılacak .
( Antagonist protocole ) kısa protocole uygulanıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…