Tüplerini laparoskopi ile açtıranlar

arkadaşlar bem yeniyim burda arkadaşlar bende rahim filminde perde çıktı ameliyat dediler yaptırdım laparaskopi ve histereskopi oldum şimdide tüplerimden birinin tıkalı olduğunu söylediler laparoskopiyle açtırmam mümkünmü doktor bana tüpler açılmaz dedi 2ay sonra rahim filmi istedi ne yapacagım ne olur yardım edin acil cevap verin lütfen beni aydınlatın

bende önce acıbadem hastanesinde rahim filmi çektirmeye çslıştım olmadı yapamadık dediler sonra başka yerde miyom almak için laporoskopiyle güya narkoz aldım çıktığımda doktorum miyomun çok köklüydü açık ameliyata dönmek zorunda kaldım dedi rahim filmini de işlem esnasında çektik dedi işte güya geçiş çok ii deyilmiş acaba moralimi bozmamak için mi böle dedi bilmiyorum yani belkide hiç geçiş yok tüplerim tıkalı artık napıcağımı bilmiyorum doktoruma güveniyorum ama yinede içimde büyük bi korku var ya hiç çocuğum olmazsa diye haftaya cuma gidicem tüp bebekle ilgili takvim hazırlıycak bu iş neden bu noktaya vardı düşünmeden edemiyorum anneme bile söyleyemedim benim çocuk konusunda problemim var die

slm kızlar bende laporoskopı oldum tüplerım yapışıktı 2yıl oldu hamıle kalamadım

ben aranıza bugün katıldım 1,5 yıllık evliyim pko luyum hemde ağır düzeyde kıllanma obezite herşey var.güzel olan şu serophene ile düşük dozda üç olgun yumurta oluşuyo fakat iğnelere rağmen çatlamıyordu.5 ay devam ettik sonunda doktor değiştirdim hsg rahim filmi göreyim dedi.birde ne görelim yer yer yapışıklıklar.pko nun üstüne dünyam yıkıldı.iki gün önce laparoskopi+histeroskopi oldum açıldı dedi doktor fakat genişleme varmış tüplerde ne demekse??? 1 ay sonrada gel yumurtlama tedavisi dedi allah yardımcım olsun dualarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var şuan bunalımdayım

slm kızlar bende laporoskopı oldum tüplerım yapışıktı 2yıl oldu hamıle kalamadım
Slm...gözün aydın hamilesin allah bağışlasın nasıl hamile kaldın aşılama tüp bebek falan mı? Yoksa ilaç mı????laparoskopi nasıl çekiliyor açık ameliyat mı? Ücreti ne kadar cvp verirsen çok mutlu edersin

Sağol canım 2012 yılında normal yoldan hamile kaldım ama 38haftalikken ölü doğum yaptım 2013 yılında kalbi durmuş kızımın
yine hamile kalamayinca Tup bebek denedim şükürler olsun tuttu kızım olacak
fiyati hatırlamıyorum ama üç delik açılarak yapılıyor inş kısa zamanda önce gobusun sonra kucağın dolar canım

allah razı olsun güzel dileklerin için adetliyken yapılmıyor değil mi??rabbim evladını sana bağışlasın inşaallah

Bende aynı durumdayım canım zaman baya geçmiş ama varmı bi gelişme sizde
Canım üstte yorumum var kızımı kucağıma aldım altı aylık oldu sakın pes edip umudunuzu kaybetmeyin 10.senemde kızımı kucağıma aldım darısı sizlerin basina

Canım üstte yorumum var kızımı kucağıma aldım altı aylık oldu sakın pes edip umudunuzu kaybetmeyin 10.senemde kızımı kucağıma aldım darısı sizlerin basina
Allah bağışladı canım Rabbim isteyen herkese de nasib etsin inşallah:)

Arkadaşlar bende yeniyim. İki kez laparoskopi geçirenler varmı aranızda lütfen cevap verin. Doktorum riskleri var diyor ama yaptırmam lazım hamilede kalamıyorum

Merhaba arkadaşlar ikinci doğumda bende tüplerini başlattım ama çocuk vefat edince tekrardan açtırıp hamile kalmak istiyorum acaba İstanbul ve ya Trakya da nerede olabilirim ve mümkünse ücret odemeyem

canım doktorun kim?

İyi akşamlar iletişim no su alabilir miyim arayıp fiyat orenem ona göre olurum teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…