Slm...gözün aydın hamilesin allah bağışlasın nasıl hamile kaldın aşılama tüp bebek falan mı? Yoksa ilaç mı????laparoskopi nasıl çekiliyor açık ameliyat mı? Ücreti ne kadar cvp verirsen çok mutlu edersinslm kızlar bende laporoskopı oldum tüplerım yapışıktı 2yıl oldu hamıle kalamadım
Sağol canım 2012 yılında normal yoldan hamile kaldım ama 38haftalikken ölü doğum yaptım 2013 yılında kalbi durmuş kızımınSlm...gözün aydın hamilesin allah bağışlasın nasıl hamile kaldın aşılama tüp bebek falan mı? Yoksa ilaç mı????laparoskopi nasıl çekiliyor açık ameliyat mı? Ücreti ne kadar cvp verirsen çok mutlu edersin
allah razı olsun güzel dileklerin için adetliyken yapılmıyor değil mi??rabbim evladını sana bağışlasın inşaallahSağol canım 2012 yılında normal yoldan hamile kaldım ama 38haftalikken ölü doğum yaptım 2013 yılında kalbi durmuş kızımın
yine hamile kalamayinca Tup bebek denedim şükürler olsun tuttu kızım olacak
fiyati hatırlamıyorum ama üç delik açılarak yapılıyor inş kısa zamanda önce gobusun sonra kucağın dolar canım
slm kızlar bende laporoskopı oldum tüplerım yapışıktı 2yıl oldu hamıle kalamadım
Canım üstte yorumum var kızımı kucağıma aldım altı aylık oldu sakın pes edip umudunuzu kaybetmeyin 10.senemde kızımı kucağıma aldım darısı sizlerin basinaBende aynı durumdayım canım zaman baya geçmiş ama varmı bi gelişme sizde
Allah bağışladı canım Rabbim isteyen herkese de nasib etsin inşallah:)Canım üstte yorumum var kızımı kucağıma aldım altı aylık oldu sakın pes edip umudunuzu kaybetmeyin 10.senemde kızımı kucağıma aldım darısı sizlerin basina
canım doktorun kim?cnm benımkı aslında laporoskopıyle kıst amelıyatıydı ama o esnada tuplerede bakaıldı ve acıldı.bensakaryada yasıyorum burada adatıp hastanesı war orada oldum amelıyatımı.bıze ılk2mılyar lıra dedıler daha sonra pazarlık falan 1mılyar 100 e anlsatık dedım gıbı benım kı kıst amelıyatıydı.belkı tup acma nın fıyatı farklıdıır .ama hasatene lere gorede dra gore fıyat degısıo burada olmasaydım ısatanbulda yenı bosnada nısa hastane sınden fıyat aldık orada 850 mılyon dedıler orda olacaktım.benım buradadı drum ıstanbuldan gelıyor..ıstersen ıletısım adreslerını verıım bılgı alırsın .
canım doktorun kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?