Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bir an önce hamiş olursun canım . Benim sol tüp yarım tıkalı çıktı 3 ay klomen tedavisi gördüm ama malesef bir sonuç alamadımvalla bende yeni oldum laparoskopi ama bakalım daha 5 gün oldu.10 gün sonra kontrolüm var.ben endometriozisten oldum yapışıklıklar vardı onlar açıldı bide tüpleri yumurtalıklara yaklaştırmışlar.işlevini yerine getirebilmesi için.siz de laparoskopimi oldunuz?
yarı tıkalı nasıl oluyo anlamadım ama laparoskopiyle açılır sanırım benimki açıldı mesela ikiside açıkmıydı bilmiyorum ama işlevini yitirmişti yapışıklıklar vardı çok benimkini düzelttiler.kaç senelik evlisiniz?yaş kaç?ne kadar zamandır çocuk istiyorsunuz?
aşılama için erken bencede bende en az 2-3 ay yumurtlama takibi yaptırıp sonra aşılama istiyorum.ameliyattan ne kadar zaman sonra adet oldunuz?yumurtlama düzeninize bakıldımı hiç?benim daha 5.günüm.10 gün sonra kontrole gidicem.28indede adet olmam lazım.anca ondan sonra yumurtlama takibi yapılır sanırım.laparoskopiden hemen sonra yumurta oluşup çatlamaz herhalde adet olana kadar.inşallah Allah gönlümüze göre verir.
aşılama için erken bencede bende en az 2-3 ay yumurtlama takibi yaptırıp sonra aşılama istiyorum.ameliyattan ne kadar zaman sonra adet oldunuz?yumurtlama düzeninize bakıldımı hiç?benim daha 5.günüm.10 gün sonra kontrole gidicem.28indede adet olmam lazım.anca ondan sonra yumurtlama takibi yapılır sanırım.laparoskopiden hemen sonra yumurta oluşup çatlamaz herhalde adet olana kadar.inşallah Allah gönlümüze göre verir.
laparoskopiyi nerede oldun canım fiyat hakkındada bilgilendirirmisin
valla bende bılmıyorum rontgende yarı tıkalı oldugu ortaya cıktı ama nedense doktor soyledıgı halde bunu cokta onemsemedı . internette bayagı arastırdım kadınlar rahım fılmı cektırırken eger rahım kendını kasarsada tupler tıkalı gıbı gozukebılıyormus acaba benımdemı oyle dıyorum ama neden cocuk olmuyor dıe de dusunmuyor degılım. Bu arada ben 25 yasındayım 2 senelık evlıyım hala beklıyorum cocuk olsun dıe sende kendınden bahsedermısınyarı tıkalı nasıl oluyo anlamadım ama laparoskopiyle açılır sanırım benimki açıldı mesela ikiside açıkmıydı bilmiyorum ama işlevini yitirmişti yapışıklıklar vardı çok benimkini düzelttiler.kaç senelik evlisiniz?yaş kaç?ne kadar zamandır çocuk istiyorsunuz?
valla bende bılmıyorum rontgende yarı tıkalı oldugu ortaya cıktı ama nedense doktor soyledıgı halde bunu cokta onemsemedı . internette bayagı arastırdım kadınlar rahım fılmı cektırırken eger rahım kendını kasarsada tupler tıkalı gıbı gozukebılıyormus acaba benımdemı oyle dıyorum ama neden cocuk olmuyor dıe de dusunmuyor degılım. Bu arada ben 25 yasındayım 2 senelık evlıyım hala beklıyorum cocuk olsun dıe sende kendınden bahsedermısın
çok iyi olur bir senedir doktor araştırıyorum bir türlü kafama yatan birini bulamadım bana güven vermiyorlar sen iletişim bilgilerini yazarsan sevinirim canım
canım ne ten de bulabılırsın google AYŞE AYTOZ yazarsan sıtesı war oradan butun bılgılerıne ulasabılırsın..
teşekkür ederim hemen bakıcam
teşekkür ederim hemen bakıcam
Arkadaşım merhaba.Amelyat ücretini sordugunu gördüm cevap verme gereği duydum.ocak ayının ilk haftası amelyat oldum ve ücret ödemedim ssk karşılıyor zaten ama özel hastane 6 milyar istedi.Ege doğum evi ve kadın hastalıkları araştırma hastanesi bu konuda süper bence Ege de olan arkadaşlara tavsiye ederim.
Arkadaşım merhaba.Amelyat ücretini sordugunu gördüm cevap verme gereği duydum.ocak ayının ilk haftası amelyat oldum ve ücret ödemedim ssk karşılıyor zaten ama özel hastane 6 milyar istedi.Ege doğum evi ve kadın hastalıkları araştırma hastanesi bu konuda süper bence Ege de olan arkadaşlara tavsiye ederim.