Tupperware hakkında tecrübelerinize ihtiyacım var!

iKonLady

Allah'ım sana emanetiz♥
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
784
73
43
Kızlar tupper ürünlerine bu kadar para vermek sizce mantıklı mı? Sonucta o da plastik ve plastik zararlı. onun yerine cam ürünler kullanmak daha mı mantıklı ?
Mesela bugün bunu sipariş verdim.
Eki Görüntüle 1014987

Sizce iptal mi edeyim? 2 tane de saklama kabı almıştım. Kullananlar ve tupper tercih etmek isteyenler beni bilgilendirirseniz sevinirim :26:
Bir de sizce bu aldığım hamur yoğurma kabı ve kurabiye şekillendiriciler gereksiz mi? Hamur yoğurma kabında sebzelerimide saklayabilirim diye düşünmüştüm de.. Kızlar yardım edin ne olur :2:

Son düzenleme:
Bende yoğurtçusu hakkında bilgi almak istiyorum. Arkadaşım seninde dediğin gibi plastik yani. Ne kadar sağlıklı ? Kullananlar bilgi verebilir mi ?

ben kullanıyorum. saklama kapları çok iyi oluyor tavsiye ederim . yağdanlık önermem .. ya plastik ama farkı çok ..................

Kızlar tupper ürünlerine bu kadar para vermek sizce mantıklı mı? Sonucta o da plastik ve plastik zararlı. onun yerine cam ürünler kullanmak daha mı mantıklı ?
Mesela bugün bunu sipariş verdim.
Eki Görüntüle 1014987

Sizce iptal mi edeyim? 2 tane de saklama kabı almıştım. Kullananlar ve tupper tercih etmek isteyenler beni bilgilendirirseniz sevinirim :26:
Bir de sizce bu aldığım hamur yoğurma kabı ve kurabiye şekillendiriciler gereksiz mi? Hamur yoğurma kabında sebzelerimide saklayabilirim diye düşünmüştüm de.. Kızlar yardım edin ne olur :2:

yoğurt kabın da sebzelerini de saklayabilirsin canım ben yoğurt kabı, 3lü saklama kabı,sebzelik,yağdanlık vs kullanıyorum ve çok memnunum önemli olan havasını iyi almak:32:

Bende yoğurtçusu hakkında bilgi almak istiyorum. Arkadaşım seninde dediğin gibi plastik yani. Ne kadar sağlıklı ? Kullananlar bilgi verebilir mi ?

Aynen canım. Kullanan birçok kişi memnun ama ne derece doğru bilemem :5:

Son düzenleme:
yoğurt kabın da sebzelerini de saklayabilirsin canım ben yoğurt kabı, 3lü saklama kabı,sebzelik,yağdanlık vs kullanıyorum ve çok memnunum önemli olan havasını iyi almak:32:

ne kadar zamandır kullanıyosun canım?

Bu kabın mavisi var bende. Yeşilliklerimi doğruyorum , bu kapta saklıyorum. 1 haftalık salatam çıkıyor. :13: Servis etmek istediğimde içinden bir miktar alıp , yağını limonunu katıp servis ediyorum. :46:

Bu kabın mavisi var bende. Yeşilliklerimi doğruyorum , bu kapta saklıyorum. 1 haftalık salatam çıkıyor. :13: Servis etmek istediğimde içinden bir miktar alıp , yağını limonunu katıp servis ediyorum. :46:

gerçekten mi :52: iyi ki almışım o zmn

1.si tupperware pazardaki plastiklerle kıyaslanacak şekilde bir plastik değil canım bunu belirtmek isterim aslında içeriğin bilmen gerek bildikten sonra çok rahat güvenebilirsin eminim :)

peynir kabını kullananlar varmııı kızlar bide büyük mü küçük mü iyi olurr 2kişiyiz :26::26::26::26::26::26::26:

Tanesii 2 tl ye aldığım plastik kapla 30 tl ye aldığım tupper arasında hiç bir fark göremiyorum.
Plastiğin zararlı olduğunu bile bile daha fazla para verip zararsız olduğuna inandırıyorlar. Tüm plastikleri evimden çıkarmayı planlıyorum.
Daha uygun fiyatlı camlar varken tupper ı tavsiye etmem.

Tupperware kullanıcısı ve satıs temsilciyim yardımcı olmak isterim isteyene dısarıda plastik kaplar ile kıyaslanamaz tupperware kullananlar bilir avantajlarını

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrb bende 2yılldır tupperware kullanıcısı ve grup lideriyim...Ankarada yada sehır dısında ürünlerı indirimlı almak yadaa hemm kaarlı hem hedıyelıı almak ıseyen uye olmak ısteyen olursa elımden gelen yardımı seve seve yaparımm :) bedıa dızman

canım büyük olan mı küçük mü ii olur acaba ve beyaz peynir kaşar peynir bir arada koyabiliyor muyuz :44::44::44::44::44::44:

canım bende tupperware kullanıcısı ve satıcısıyım. bir arada koymamanızı öneriyoruz. çünkü kaşar kuru, beyaz ıslak bi peynir. onun suyunu çekebiliyor yanyana olunca.

Back
X