tupperware ürünleri

melekper34

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
413
330
18
iyi akşamlar kızlar
tupperın küçük boy süper şefini ve 4 lü sera setini almaya karar vermiştim
ama bugün internetten biraz araştırdım tupperın bazı ürünleri hakkında olumsuz yorumlar var
mesela su şişelerinin kötü koktuğunu yazmışlar
bazılarıda aynı ürünler için çok memnunum yazmış
acaba bu ürünlerin orjinal olmayanlarıdamı var piyasada
ben internetten almayı düşünüyorum varmı bildiğiniz güvenilir siteler
süper şef ve sera setten memnunmusunuz
cevaplarınız için teşekkür ederim

Canım sera set ve süper şef kullanan bi çok arkadaşım var. Sera setten çok memnun olan da var. Şikayetçi olanda. Bende çeyizime aldım sera. Ama süper şeften herkes memnun kötü diyen duymadım.

canım ben tupperware hem kullanıyorum hem satış yapıyorum ve kendim kullanmadığım hiçbir ürünü satmam.
küçük şef süper, sera, antartika set, miks 4,5 litre, 4lü şeker kap severek kullandığım ve en çok sattığım ürünler
prenses tacı, su şişesi (genelde yanlış kullanım kaynaklı olabiliyor koku), sürahi de süper temin etmek istersen yardımcı olurum.

Canım sera set ve süper şef kullanan bi çok arkadaşım var. Sera setten çok memnun olan da var. Şikayetçi olanda. Bende çeyizime aldım sera. Ama süper şeften herkes memnun kötü diyen duymadım.
süper şef çok beğenilen bi ürün gerçektende sadece şu koku olayı canımı sıktı içine sebze koyacağım kaplarda koku olsun istemiyorum sonuçta o kadarda para vereceğiz inşallah öyle bi sorun olmaz
çeyizine aldıklarını güzel gümlerde kullan canm sağol cevabın içinde

çok sağol canm ama ben kredi kartına taksitle alabilirim ancak
peki bu ürünler için doğru kullanım şekli nedir sera ve şef için öncesinde karbonatlı suyla filan silmekmi gerekiyo
birde bu dörtlü setteki ürünler kaçar litre nette baktım ama bulamadım

ben normal suyla yıkıyorum. canım bu resimdeki set 4,4 alttaki ikinci 1,8 3 ve 4 800 ml sana sera set için tavsiyem 9,9 veya 4,4 çünkü 1,8 küçük oluyor. diğer küçüklerde taze soğan maydonoz dereotu için

ben normal suyla yıkıyorum. canım bu resimdeki set 4,4 alttaki ikinci 1,8 3 ve 4 800 ml sana sera set için tavsiyem 9,9 veya 4,4 çünkü 1,8 küçük oluyor. diğer küçüklerde taze soğan maydonoz dereotu için
çok teşekkür ederim canm peki sebzeleri yıkayarakmı koymalıyım yoksa yıkamadanmı bi farkı olurmu

melekper34 canım ben yıkarsam kuruluyorum yıkamzsamda saplı olanların saplarını kesip koyuyorum salata falan 3 hafta durmuştu bikere süper
ayrıca antartika kapta kaşarı saklıyorum uzun süre duruyor dolapta küflenmeden 1 ay

Rica ederim Can'ım sende güle güle kullanırsın inşallah.

Kullanımı ile ilgili de şunu duymuştum. Sebzeler yıkanıp kurulanıyor. Sera set in dibine ve yeşilliklerin üzerine havlu kağıt seriliyor sonra kapağı kapatılıyormuş. Daha uzun saklayabiliyormuş böyle. Alırsam aklında bulunsun :)

almaya karar verdim canm mini şefi ve 4.4 serayı alacağım tavsiyelerin için sağol mutlaka denerim
birde kendi sitesinde sebzeleri tuppera koymadan önce iki saat dolapta bekletin diyo bunuda yapıcam alınca
yalnız aklıma takılan bişey var hani bu plastiklerin sağlıklı olup olmadığını gösyern rakamlar varya kabın altında üçgen içinde yazıyo onun 5 olması gerekiyomuş
bunlarınki 5 mi acaba şef ve seranın

ay bunlar cok iyi. daha dun pazardan aldiklarimi yerlestirdim . ozellile buyuk olan vok iyi. ben olsam benim 2kucuk bi buyuk var . 2 buyuk alirdim . cunku dereotu vs koyunca sigmiyor katlamak zorunda kaliyorsunuz ama 2buyugum olsaydi daha rahat kullanirdim diyorum . :) :) ben altina havlu pecete koyuyorum daha uzun sure sakliyorum malzemelerimi

memnun olmana çok sevindim canm bazıları bi işe yaramadığını söylüyo demekki yanlış kullanımdan kaynaklı
peki rica etsem numarasına bakarmısın seranın altında üçgen içinde kaç yazıyo

5 yazıyor. ne demek ki 5?
ben makineye de atiyirum yikamak zor gelince.
oyle koju vs de yapmiyo. bilmiyorum neden şikayet etmişler.

ama ben muhakkak havlu pecete koyarim . dereotu en az 1en cok2hafta duruyor bisi olmuyor.

5 yazıyor. ne demek ki 5?
ben makineye de atiyirum yikamak zor gelince.
oyle koju vs de yapmiyo. bilmiyorum neden şikayet etmişler.

ama ben muhakkak havlu pecete koyarim . dereotu en az 1en cok2hafta duruyor bisi olmuyor.
5 numara o plastiğin sağlıklı olduğunu ve içinde gıda maddesi saklanabileceğini gösteriyomuş canm
iyi ya serayı gönül rahatlığıyla alabilirim o zaman şef kullanan biride onun numarasını söylese keşke

cok tesekkur ederim ben de bilmeden iyi bir sey almisim . arkadasim satiyordu onun icin almistim ama keske 2buyuk alsaydim .

bir de marulu vs normal annnanrlerimiin kullandigi tulbende sarip koyuyorum . 3 haftaya kadar marullar ayni kalıyor. tavsiye ederim .
sef hangisi acaba?
ben de bi de mor ve pembe kaplar da var ama onu sevmiyorum bosa para verdim kullanmiyorum çünkü . oyle bos bos duruyor dolapta .

şefte bu canm soğan vs. doğramak için çok pratikmiş soğan doğrarken çok zorlanan bi insan olduğum için almak istiyorum bundanda
tupperın her ürününden herkes memnun kalmıyo sanırım bak seninde beğenmediğin şeyler varmış iyi araştırıp almak lazım o kadar para veriyoruz sonuçta
ben şuan küçük bi ilçede oturuyorum manavlara her zaman herşey gelmiyo mesela dereotu her aradığımda bulamıyorum serayıda bu yüzdene almak istiyorum bulunca alır muhafaza rderim hiç olmazsa
ş

evet haklisin .
bunu bilmiyorum ama iple cekip sogan dograyan bi aleti vardi arkadaslar ondan memnundu . benim normal baska marka vardi blendarli setin . motor bozuldu simdi hic kullanamıyorum . su iple olan mantikli aslinda.

evet haklisin .
bunu bilmiyorum ama iple cekip sogan dograyan bi aleti vardi arkadaslar ondan memnundu . benim normal baska marka vardi blendarli setin . motor bozuldu simdi hic kullanamıyorum . su iple olan mantikli aslinda.
bu ipli zaten canm bide büyük boyu var bunun herkes çok memnun bugün yarın alıcam inşallah 5 numara olduğunu teyit ettireyimde bi
kullanınca yazarım buraya memnun kalıp kalmadığımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…