Tupu kapali olanlar

Kimse aklimi karistirmadi sadece kendim dusundum
İnanmıyorum ya ben sizi düşünerek yazdığım yorumlardan sonra sizin yazdığınıza inanamadım. Tüplerinizin kapalı olacağını mı düşündünüz ? Psikoloji çok önemli . Doktora gidersiniz o gerekli testleri yapar muayene eder. Ama burdan kimse öyle bi teşhis yapamaz . Üzülmüş olabileceğinizi düşünerek o bayanla tartıştım ve şuan anladım ki herkes hakettiğini yaşasın !!

Bu arada tıp okumadım ama mesleğim gereği üniversitemde anatomi dersi başta olmak üzere anne ve çocuk sağlığı dersi aldım. Sormuş olduğunuz için yanıtlıyorum. Kimsenin kötü bir hastalıkla karşılaşmasını temenni etmem hele ki kadınların. Bu yüzden bütün kadınların önce kendilerine bakmalarını ve muhakkak değişik durumlarında doktorlarına başvurmalarını istiyorum. Sevgilerimle
Off Tmm yazmayın yok ders almış yok anatomi bilmem ne !! Doktora gitmeyi buradaki tüm kadınlar akıl edemiyor mu sanıyorsun ! İşte bende bunu demiştim sen doktor değilsin cnm doktorluk anatomi ile çocuk dersi ile olmuyor ne yazık ki . Sinir oluyorum senin gibi yorumlar yapanlar var ya felaket tellalları sinir oluyorum!!sakın yazma siteye şikayet ederim yoksa sakın sakın

Felaket tellalları tabiriniz dolayısı ile ve tekrarlamış olma sebenizle 5237 sayılı Türk ceza kanununun 125. Maddesine göre suç işlemiş ve bunu kayıt altına alınabilir bir ortamda yapmış bulunuyorsunuz. Karşınızdakinin kim olduğunu bilmeden konuşmamayı ve susmanızı öneririm. Aksi durumda ben sizi siteye değil tabi ki daha vakıf olduğum hukuki sürece dahil edeceğim.

Felaket tellalları tabiriniz dolayısı ile ve tekrarlamış olma sebenizle 5237 sayılı Türk ceza kanununun 125. Maddesine göre suç işlemiş ve bunu kayıt altına alınabilir bir ortamda yapmış bulunuyorsunuz. Karşınızdakinin kim olduğunu bilmeden konuşmamayı ve susmanızı öneririm. Aksi durumda ben sizi siteye değil tabi ki daha vakıf olduğum hukuki sürece dahil edeceğim.
Tehdit mi ediyorsun beni bu da kayıt edilmiş oldu sanırım

Hukuka başvurmak insan hakkıdır kusura bakmayın tanımı da gayet nettir.

Benim hep sol kasigim agrir adet olunca normal zamanda da.3 tanede evladim var dogal yolla hamile kaldim.ilk cocugumda 1 sene olmadi sonra kendiliginden oldu o da psikolojikti olsun olsun diye beklerken olmadi.hamileykende hep sol kasigimda agri olurdu.sol kasik agriyt diye sag tarafta bi sorun olcak diye birsey yok.bebek dusuncelerini kafanizdan cikartin yeter.

Kim olduğunuzun pardon da hiç bir önemi yok . Korkutmak galiba amaç . Hemde tehdit ederek .kimse beni susturamaz kimse !! Buradaki herkes tüm kadınlar özgürce fikirlerini yazabilir .

Kim olduğunuzun pardon da hiç bir önemi yok . Korkutmak galiba amaç . Hemde tehdit ederek .kimse beni susturamaz kimse !! Buradaki herkes tüm kadınlar özgürce fikirlerini yazabilir .
Bu söylediğinize katılıyorum herkes kendi fikrini söyleyebilir. Fakat siz iki kez hoş olmayan ithamda bulundunuz. Korkutmaya çalışmıyorum uyarıyorum yaptığınız suç. Kelimelerinizi seçmelisiniz. Herkes aynı fikirde olmayabilir bu çok da normal bir durum fakat söylemlerimiz haklarımız dışına çıkmamalı

Neden doktora gitmek bu kadar korkutuyor bizi anlamıyorum. S sadece59 üyeye katılıyorum. İltihap yüzünden tüpünü kaybeden gerçekten de çok kişi var.. @GCA18 bence dr bir doktora görün istersen. En azından için rahatlar. Doğurganlık döneminde olan insanların bu gibi konuları ihmal etmemesi gerekir

Ayrıca bir konuya daha açıklık getirmekte fayda görüyorum. Konu başlığı tüpü kapalı olanlar. Dolayısıyla tüpleri kapalı biri olarak deneyimlerimi paylaştım. Tabi ki bu her ağrı kapalı tüp oluşturacak demek değil. Ama böyle bir ihtimal var. Bu sebeple en ufak farklılıklarda bile doktora gidip devam edenlerde ise ileri tetkik yaptırmalıyız. Her ihtimal değerlendirilmeli.

İnanmıyorum ya ben sizi düşünerek yazdığım yorumlardan sonra sizin yazdığınıza inanamadım. Tüplerinizin kapalı olacağını mı düşündünüz ? Psikoloji çok önemli . Doktora gidersiniz o gerekli testleri yapar muayene eder. Ama burdan kimse öyle bi teşhis yapamaz . Üzülmüş olabileceğinizi düşünerek o bayanla tartıştım ve şuan anladım ki herkes hakettiğini yaşasın !!

Bi probleminiz filan mi var pardonda tupu kapali olanlarda da belki boyle bir belirti vardir diye sordum

Arkadaslar zaten doktora gidecegim ama tupleri kapali olup boyle birsey var mi diye sadece sormak istedim fikir olsun diye sagolun cevaplar icin

Çok şükür bi problemim yok . İyi günler .

Tepkilerin çok sert seni anlıyorum ben aslında masumca bir telaş yaptın başlık sahibi korkmasın diye ama işte. Tartıştığın bayanda haksız sayılmaz herşey geç olmadan gitmesi lazım oda başından geçeni anlatmış işte :(
Bende çok ağır enfeksiyonlar geciyorum tek taraflı kasık ağrılarım da çok oluyor korkmuyorum desem yalan olur ama doktor 1 yıllık evli olmadığımız için hsg çekmiyor özelde de 1 milyara yakın para tutuyor. Böyle yazıları okudukça bende korkuyorum aslında ama hiçte ihmale gelmez :(
Bence sende sakinleş kuzucum...

Tepkilerin çok sert seni anlıyorum ben aslında masumca bir telaş yaptın başlık sahibi korkmasın diye ama işte. Tartıştığın bayanda haksız sayılmaz herşey geç olmadan gitmesi lazım oda başından geçeni anlatmış işte :KK43:
Bende çok ağır enfeksiyonlar geciyorum tek taraflı kasık ağrılarım da çok oluyor korkmuyorum desem yalan olur ama doktor 1 yıllık evli olmadığımız için hsg çekmiyor özelde de 1 milyara yakın para tutuyor. Böyle yazıları okudukça bende korkuyorum aslında ama hiçte ihmale gelmez :KK43:
Bence sende sakinleş kuzucum...
Geçmiş olsun cnm . Evet bende biraz sinirlendim ama sonra başlık sahibi rahatsız olmuyor Piraye sanane dedim kendi kendime :KK48: Bazen denk geliyor çok korkunç üzücü yorumlar . Sonra diyorum ki insanlar ne kadar acımasız ve rahat yorum yapıyorlar. Asıl doktora gidilmesi gerekeni savunan kişi bendim. Ama tam tersi anlaşıldı cnm. Çok teşekkür ederim sana :21:

Geçmiş olsun cnm . Evet bende biraz sinirlendim ama sonra başlık sahibi rahatsız olmuyor Piraye sanane dedim kendi kendime :KK48: Bazen denk geliyor çok korkunç üzücü yorumlar . Sonra diyorum ki insanlar ne kadar acımasız ve rahat yorum yapıyorlar. Asıl doktora gidilmesi gerekeni savunan kişi bendim. Ama tam tersi anlaşıldı cnm. Çok teşekkür ederim sana :21:

Ricaederim bitanemmm..
Rabbim herkese annelik duygusunu tattirsin :(
Ben çok istiyorum bilmiyorum sende istiyormusun ama hergece dua ediyorum inş kabul olur

Sadece kasik agrisiyla tupun tikali olup olmadigi anlasilmaz. Dr a sikayetini soylesen tetkik yapar rahim filmi ceker oyle teshis koyar. Piraye089 Piraye089 da kotu bir sey dememis. Drun bile tahliller sonucunda kesin diyebilecegi bir seyi baskasina oldu diye bende de var diyemezsiniz. Belirtiler birbirine benzer olabilir. Belirli aralikla kontrole gitmek gerekiyor. İnsallah kotu bir sey cikmaz hamile kalirsiniz. Stres yapmayin stres yaptikca hamile kalmak zorlasiyor

Konuyu gordum ayni sknti bendede var benimde hep sag kasigim agrir solda tik yok gerci ben doktora gittim yumurtlamam iy dedi iki defada hamile kaldim biri kurtaj biri kimyasal bu konuda okadar merak sahibiyim ki ama sirf laf sokma elestirme yuzunden kimse bu meraki giderecek bise dememis su kavgalari ozelde yapin orda birbirinizi yiyinde biz bosuna bu tartismalari uste cikmalari bilmislik taslamalari ve tehditleri gormesekde insanlarin yasadiklarinda ders cikarip gidip tedavi olsak bu telasa dusurmek degil farkindalik yaratmak bak bende bilmezdim bende oldu sende gec kalma git tedavini ol demek doktor gibi kimse burda kimseye recete cikarmio sen onlemini al dio benim basima geldi senin basina gelmesin teshisi koymak doktor zaten bizde bunun farkindayiz ahh su kendini bilmis insanlar ya halbuki hicbise bilmezlerde bilmislik ustunluk taslarlar...........

Back
X