Turban Tasarim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaslar,

Eger farkli turban yapma sekilleriniz varsa resim ekleyin, herkese fikir olsun. Kolay, pratik ozel gunler icin uygun bir tasarim olabilir mesela. Haydi bakalim bayanlar

Ben bu resmi 2 sene once cekindim. Ama suan yine ayni sekil yapiyorum neredeyse. Yarin cekinebilirsem insallah daha yeni bir resim eklerim.

aybike zehra eşarp bağlama stilini çok seviyorum harika diyebilirim bende kapalıyım nasıl bağladığını anlatırsan çok sevinirim....

ilk koydugum resim 2 sene oncesinindi. Bu resmi bugun cektim.

tesekkur ederim. Dortgen esarbi katliyorum, ucgen yapiyorum. Az bukuyorum ama, esarbin buyuk kalmasi icin. Basima orterken bi tarafi uzun bi tarafi kisa yapiyorum ki uzun kisim onumu iyi ortsun.. Insallah anlatabilmisimdir:dance:

şimdi böyle bağlıyorum

evlenmeden önce böyle bağlıyorduum

EĞER BENİDE KABUL EDERSENİZ BU GÜZEL TOPİĞE KATKIM OLSUN 1,5 SENEDİR KAPALIYIM ÇOK FAZLA TARZ KULLANAMIYORUM YÜZÜME HEPSİ GİTMİYOR ESKİ BİR FOTOYLA PAYLAŞIMIMA BAŞLIYIM

:dance:

BU ARADA HEPİNİZE BAKTIKÇA İÇİM AÇILIYOR HERKES ÇOK HOŞ GÖRÜNÜYOR=)a.s.

kabul etmek ne demek estafurallah :)) herkese acık bi konu
ablacım bağlama şeklin cok hoş olmuş ama bi tavsiyem eşarbınn içine sanırm film gibi bişi koyyosun önünün yuvarlak durması için dimi eğer onsuz yapabiliyosan öyle yapmaya çalış daha doğal durr ve yüzün fazla acık olmaz CADIARZU
yanlış anlama düzeltme haddime diil sadece fikir veririyorum
eğer eşarbın bağlarken kulak kısmından katlamadan bağlarsan önüde kendiliğinden yuvarlak olur:asigim:

Internette modellere bakarken bu konuyu gördüm arkadaslar bende bi kac resim paylasmak istedim insallah hosunuza giderkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

şimdi böyle bağlıyorum

evlenmeden önce böyle bağlıyorduum

kızlar bazen böyle yapıyorum umarım begenirsiniz

benimde bu tarz esarp baglama hosuma gidiyo hepinize cok yakısmıs kıslar a.s.
ExpireUser sende cok güzel görünüyosun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…