• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turban Tasarim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaslar,

Eger farkli turban yapma sekilleriniz varsa resim ekleyin, herkese fikir olsun. Kolay, pratik ozel gunler icin uygun bir tasarim olabilir mesela. Haydi bakalim bayanlar

Ben bu resmi 2 sene once cekindim. Ama suan yine ayni sekil yapiyorum neredeyse. Yarin cekinebilirsem insallah daha yeni bir resim eklerim.

ca8hcpk3sj6.th.jpg

aybike zehra eşarp bağlama stilini çok seviyorum harika diyebilirim bende kapalıyım nasıl bağladığını anlatırsan çok sevinirim....

ilk koydugum resim 2 sene oncesinindi. Bu resmi bugun cektim.
foto9ov3.th.jpg

canım ben de senin tarzını çok beğendim.. kısmet olursa 1 ay içinde üni.den mezun oluyorum ve kapanıcam.. böyle üzerimi örten bir model kullanmak istiyorum ben de, çok hoşuma gidiyor bu tarz.. nasıl bağladığını azıcık anlatırsan çok memnun olurum :1hug:

annem de kapalı ama o normal bağlıyo sıkıyo boynundan ben öyle sevmiyorum..

tesekkur ederim. Dortgen esarbi katliyorum, ucgen yapiyorum. Az bukuyorum ama, esarbin buyuk kalmasi icin. Basima orterken bi tarafi uzun bi tarafi kisa yapiyorum ki uzun kisim onumu iyi ortsun.. Insallah anlatabilmisimdir:dance:

şimdi böyle bağlıyorum

benbbms0.jpg

w273.png

evlenmeden önce böyle bağlıyorduum

betulbqn3.jpg

w310.png

EĞER BENİDE KABUL EDERSENİZ BU GÜZEL TOPİĞE KATKIM OLSUN 1,5 SENEDİR KAPALIYIM ÇOK FAZLA TARZ KULLANAMIYORUM YÜZÜME HEPSİ GİTMİYOR ESKİ BİR FOTOYLA PAYLAŞIMIMA BAŞLIYIM

photo00041lv4.jpg
:dance:

BU ARADA HEPİNİZE BAKTIKÇA İÇİM AÇILIYOR HERKES ÇOK HOŞ GÖRÜNÜYOR=)a.s.

EĞER BENİDE KABUL EDERSENİZ BU GÜZEL TOPİĞE KATKIM OLSUN 1,5 SENEDİR KAPALIYIM ÇOK FAZLA TARZ KULLANAMIYORUM YÜZÜME HEPSİ GİTMİYOR ESKİ BİR FOTOYLA PAYLAŞIMIMA BAŞLIYIM

photo00041lv4.jpg

BU ARADA HEPİNİZE BAKTIKÇA İÇİM AÇILIYOR HERKES ÇOK HOŞ GÖRÜNÜYOR=)a.s.

kabul etmek ne demek estafurallah :)) herkese acık bi konu :delphin:
ablacım bağlama şeklin cok hoş olmuş ama bi tavsiyem eşarbınn içine sanırm film gibi bişi koyyosun önünün yuvarlak durması için dimi eğer onsuz yapabiliyosan öyle yapmaya çalış daha doğal durr ve yüzün fazla acık olmaz CADIARZU
yanlış anlama düzeltme haddime diil sadece fikir veririyorum
eğer eşarbın bağlarken kulak kısmından katlamadan bağlarsan önüde kendiliğinden yuvarlak olur:asigim:

Internette modellere bakarken bu konuyu gördüm arkadaslar bende bi kac resim paylasmak istedim insallah hosunuza giderkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

şimdi böyle bağlıyorum

evlenmeden önce böyle bağlıyorduum

ftmaqu7.jpg

kızlar bazen böyle yapıyorum umarım begenirsiniz

EĞER BENıDE KABUL EDERSENıZ BU GÜZEL TOPıĞE KATKIM OLSUN 1,5 SENEDıR KAPALIYIM ÇOK FAZLA TARZ KULLANAMIYORUM YÜZÜME HEPSı GıTMıYOR ESKı BıR FOTOYLA PAYLAŞIMIMA BAŞLIYIM

photo00041lv4.jpg

BU ARADA HEPıNıZE BAKTIKÇA ıÇıM AÇILIYOR HERKES ÇOK HOŞ GÖRÜNÜYOR=)a.s.

benimde bu tarz esarp baglama hosuma gidiyo hepinize cok yakısmıs kıslar a.s.
ExpireUser sende cok güzel görünüyosun cnm

Back
X