Türban tasarımdan anlayan arkadaşlar bakabilir mi lütfen

serguzestt

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
210
532
18
30
Hayırlı günler öncelikle abiyenin üzerine türban yaptırmak istiyorum yalnız yüzüm yuvarlak olduğu için önü üçgen Modeller yakışmıyor instada birkaç model gördüm sal sifonda olsa başka bir kumaşda abartılı olmayan bir şekilde çok zarif türbanlar yapıyorlar sifonda onun yuvarlak durması pek mümkün değil bilirsiniz ne yapmalıyım lütfen akıl verin türbanın önünü nasıl yuvarlak yada oval tutturabilirim şimdiden teşekkür ederim

Türban dediğin nedir ?
Şal mı eşarp mı ?
Şalın oval durması çok zor .
Eşarp zaten direk oval olur .
Şalın oval olması için baya önden bağlaman lazım . Veya içine ince bir karton koyuyorlar ( bence çok saçma ) .. Öyle yapabilirsin ..

Katlanan iç kısma pencere süngeri koyun.
Adı ne bilmiyorum. Pencerelere yapıştırılıyor soğuk gelmesin diye.
Süngerin çok belli olmaması için her dört köşeden makasla kesip silindir şekli verin.

instagramdan nurhan.kilicli hanımefendiyi takip et çok iyi modeller var.

Katlanan iç kısma pencere süngeri koyun.
Adı ne bilmiyorum. Pencerelere yapıştırılıyor soğuk gelmesin diye.
Süngerin çok belli olmaması için her dört köşeden makasla kesip silindir şekli verin.
Bunu yapmayin o kadar kotu duruyoki gorduklerimde aynisi asetat rontgen koyanlar icinde gecerli.. yapmayin nolur yapmayinnnn

Bu tasarım dediğiniz hediye paketi gibi olanlardansa yaptırmayın kötü duruyor. Ama şık bir davet için Burcu çetinkaya'nınkiler gibi modeller seçebilirsiniz. Çok hoş onunkiler.

Turbanin onu oval veya ucgen durunca asiri yapmacik ve cirkin duruyor ama. Bebeklere gecirilen sapkalar gibi. Oldugu gibi biraksaniz,biraz daha dogal dursa? O zaman hos olabilir.

onu şifon şal ya da eşarbın içine hayal tülü katlayıp koyuyolardı çok güzel duruyodu.. ya da bu hani camlar için sünger oluyoya ince uzun onlar da baya yuvarlak tutuyo ben öyle kullanıyodum bi ara

Turbanin onu oval veya ucgen durunca asiri yapmacik ve cirkin duruyor ama. Bebeklere gecirilen sapkalar gibi. Oldugu gibi biraksaniz,biraz daha dogal dursa? O zaman hos olabilir.

ben de bu fikirdeyim,
abiyenizin uzerine kaliteli + uygun renk bir esarp veya sal hem sade hem guzel olur.

Bakin mesela bu turlerin suslulerini de yapiyorlar,cok hos duruyor. Abartisiz sade ve dogal. Turban yaptiracagim diye cogu kadin komik gorunuyor besikteki bebelere benziyor gerek yok

Eklentiler

• 7C67F462-5A11-4A70-BB7C-24CD57B778A0.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 217
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…