- 14 Mart 2018
- 210
- 532
- 18
- 30
- Konu Sahibi serguzestt
-
Gunaydin:)turban tasarimi mi varmis?
Bunu yapmayin o kadar kotu duruyoki gorduklerimde aynisi asetat rontgen koyanlar icinde gecerli.. yapmayin nolur yapmayinnnnKatlanan iç kısma pencere süngeri koyun.
Adı ne bilmiyorum. Pencerelere yapıştırılıyor soğuk gelmesin diye.
Süngerin çok belli olmaması için her dört köşeden makasla kesip silindir şekli verin.
samimiyetle soyluyorum ilk defa duydum. turban dini bir vecibedir. tasarimi olabilecegini dusunmemistim. hatta tasarim diyince uzerindeki desenler falan diye dusunmustum. neyse yeni.birsey pgrendim su ahir omrumde.Gunaydin:)
Röntgen miBunu yapmayin o kadar kotu duruyoki gorduklerimde aynisi asetat rontgen koyanlar icinde gecerli.. yapmayin nolur yapmayinnnn
Ben yapmıyorum yaw :)Bunu yapmayin o kadar kotu duruyoki gorduklerimde aynisi asetat rontgen koyanlar icinde gecerli.. yapmayin nolur yapmayinnnn
onu şifon şal ya da eşarbın içine hayal tülü katlayıp koyuyolardı çok güzel duruyodu.. ya da bu hani camlar için sünger oluyoya ince uzun onlar da baya yuvarlak tutuyo ben öyle kullanıyodum bi araHayırlı günler öncelikle abiyenin üzerine türban yaptırmak istiyorum yalnız yüzüm yuvarlak olduğu için önü üçgen Modeller yakışmıyor instada birkaç model gördüm sal sifonda olsa başka bir kumaşda abartılı olmayan bir şekilde çok zarif türbanlar yapıyorlar sifonda onun yuvarlak durması pek mümkün değil bilirsiniz ne yapmalıyım lütfen akıl verin türbanın önünü nasıl yuvarlak yada oval tutturabilirim şimdiden teşekkür ederim
Turbanin onu oval veya ucgen durunca asiri yapmacik ve cirkin duruyor ama. Bebeklere gecirilen sapkalar gibi. Oldugu gibi biraksaniz,biraz daha dogal dursa? O zaman hos olabilir.
of çıksın ya cekirdek falan hazır benimAyy türban tartışması çıkmasa bari.
Bak çıkarsa haber verin lütfen. Canım çok sıkılıyor bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?