- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi serguzestt
-
o boyun nolcakBakin mesela bu turlerin suslulerini de yapiyorlar,cok hos duruyor. Abartisiz sade ve dogal. Turban yaptiracagim diye cogu kadin komik gorunuyor besikteki bebelere benziyor gerek yok
kafasına tas koyanı duymusmuydun ?
Ya iste efendi gibi takicam derken sunu yaptirip geliyorlaro boyun nolcak
Bunlarda komık oluyo be darrkk
Tak kafana efendı gibi ne tasarımı Allah aşkına ya
Yes:) cok eski bi yontem:) duymadin mi hic:)) hepsi itici:)) hele kafasina kus yuva yapmis gibiler var:)) yapmasinlar benceRöntgen mi
Yes:) cok eski bi yontem:) duymadin mi hic:)) hepsi itici:)) hele kafasina kus yuva yapmis gibiler var:)) yapmasinlar bence
ayyYa iste efendi gibi takicam derken sunu yaptirip geliyorlar
Acaba arkasinda ne var onunde ne var diye dusunuyorken gulmemek icin de kendimi zor tutuyorum. Kotu bir moda akimi bence
aa bayıldım yarın işe giderken bnu yapmam lazım
Olabilir, nette filan hic gormedin mi? Kuaforlerde vssamimiyetle soyluyorum ilk defa duydum. turban dini bir vecibedir. tasarimi olabilecegini dusunmemistim. hatta tasarim diyince uzerindeki desenler falan diye dusunmustum. neyse yeni.birsey pgrendim su ahir omrumde.
Oy oy oyyyyy:)))
Yani biraz estetik gorunsun,biraz hos dursun,ne manasiz oluyor yapilan susler pusler. Şık olmak cok kolay,rukus olmak baya zorken onu basarabilenler varayy
Acilen yasaklanmalı ..
Ne kadar özel bir gün olursa olsun eşarbım , şalım sade bir şekilde takılıdır . o özel günün sahibi bile olsam yapmam ya çok komik
Ayy türban tartışması çıkmasa bari.
Bak çıkarsa haber verin lütfen. Canım çok sıkılıyor bugün
of çıksın ya cekirdek falan hazır benim
Zaten burda bi bekaret bide turban :)) her turlu gideri olan konular:)))Ayy türban tartışması çıkmasa bari.
Bak çıkarsa haber verin lütfen. Canım çok sıkılıyor bugün
Gidelim hadi yarışma bölümüne banlanmadanOy oy oyyyyy:)))
Hahaha haklisin ama cikmaz burdan bisey:)Gidelim hadi yarışma bölümüne banlanmadan
Kapkara olmasi disinda cidden sade ve guzelmis. Benim arap komsular boyle giyiniyor, abartisiz.Söyle giyininleri çok beğeniyorum ben :) Eki Görüntüle 2196419
Yani biraz estetik gorunsun,biraz hos dursun,ne manasiz oluyor yapilan susler pusler. Şık olmak cok kolay,rukus olmak baya zorken onu basarabilenler var
Siyah olması gerekmiyor değişik renkte olabilir sadeliğini örnek verdim :)Kapkara olmasi disinda cidden sade ve guzelmis. Benim arap komsular boyle giyiniyor, abartisiz.
Hah iste aradigim model. Eskinin babaanne tarzi tesettur,bana kalsa ben kendim boyle olabilirdim tesetturlu olsaydimsana da begendirmek zor,
al sana kralice modeli, buna da laf et bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?