- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi serguzestt
-
Söyle giyininleri çok beğeniyorum ben :) Eki Görüntüle 2196419
Hah iste aradigim model. Eskinin babaanne tarzi tesettur,bana kalsa ben kendim boyle olabilirdim tesetturlu olsaydim
Dimi.Tesettür gizlenmek demek. Türban ile tesettürün arasında dağlar kadar fark var. Şalı kafasına dolayıp tesettürlüyüm diyenler çok komikler
size öyleleri denk geldi demek,biri bana diyince direkt sanane ki diyorum sappadanak kaliyolar böyle "Dimi.
Şimdi bide şaldan saç gosterme modası var .
Uyardığın zaman ama gozukmuyor ki demeleri daha da komik... :)
Bir ara moda olmuştu bu da.Hah iste aradigim model. Eskinin babaanne tarzi tesettur,bana kalsa ben kendim boyle olabilirdim tesetturlu olsaydim
Evet 90'lı yılların sonuna doğru çok yapılırdı. Şimdi kaldı mı bilmem.Röntgen mi
Sizcede çok kötü bir görüntü değil mi..size öyleleri denk geldi demek,biri bana diyince direkt sanane ki diyorum sappadanak kaliyolar böyle ""
Ama en guzel goruneni de bu ne yapam.Bir ara moda olmuştu bu da.
Hatta bir cemaatin kolu da böyle bağlıyor:)
Gel vazgeç bu sevdadan
Eskiden askeri lojmanlara girebilmek için nöbetçi askerler başınızı çenenizin altından bağlamadan giremezsiniz yassah derlerdi bi de :)
iyi de sizeneSizcede çok kötü bir görüntü değil mi..
Örtünme de ki amaç ne.
Öyle yaparak anlamıni yitiriyor bence..
Hayırlı günler öncelikle abiyenin üzerine türban yaptırmak istiyorum yalnız yüzüm yuvarlak olduğu için önü üçgen Modeller yakışmıyor instada birkaç model gördüm sal sifonda olsa başka bir kumaşda abartılı olmayan bir şekilde çok zarif türbanlar yapıyorlar sifonda onun yuvarlak durması pek mümkün değil bilirsiniz ne yapmalıyım lütfen akıl verin türbanın önünü nasıl yuvarlak yada oval tutturabilirim şimdiden teşekkür ederim
Emir ve yasakları bildiğim için yapmıyorum.iyi de sizene
siz yapmıyorsanız sizi ilgilendiren bi mevzu yok
tamam,sizene?Emir ve yasakları bildiğim için yapmıyorum.
Çok sukur ozenti olmadım hiç bir zaman.
Ayrıca uslubunuzu bozmadan cevap verebilirsiniz. . Gayet yerinde ve mantıklı bir soru sordum.. amaç ve gaye sananee demekse buyrun devam edin..
tamam,sizene?
Boyunları görünüyor ama kafa sarılmışDimi.
Şimdi bide şaldan saç gosterme modası var .
Uyardığın zaman ama gozukmuyor ki demeleri daha da komik... :)
Çok iyi bir yer bulman lazım ben taş tuş sevmem sadece su yeni çıkan katlı bağlamadan istemiştim yaparım demişti kadın sonuç hüsran di eve gelip bozdum normal bağladım :// kuaför onun önünü ayarlar spreyle sanırım iyi bı yer bulduktan sonraHayırlı günler öncelikle abiyenin üzerine türban yaptırmak istiyorum yalnız yüzüm yuvarlak olduğu için önü üçgen Modeller yakışmıyor instada birkaç model gördüm sal sifonda olsa başka bir kumaşda abartılı olmayan bir şekilde çok zarif türbanlar yapıyorlar sifonda onun yuvarlak durması pek mümkün değil bilirsiniz ne yapmalıyım lütfen akıl verin türbanın önünü nasıl yuvarlak yada oval tutturabilirim şimdiden teşekkür ederim
Ben gördüm,yani kesin tastıkafasına tas koyanı duymusmuydun ?
Yaaaa ne güzelsindir sen :)Ben gördüm,yani kesin tastı
Hatta anneme geyiğini yapmıştık babannemin taslarını ne yaptın,lazım diye:)
Öncelikle şunu söyleyeyim,ben de başortüsü kullanıyorum,dışarıda nevanın attığı uzun kıyafetlerden giyiyorum.darkmore nin "kapkara"dediği siyahtan da var:),ceviz yeşili de.Fakat çok abartan bir kesim var evet,tesettür filan hak getire.
(Daaark,karayı mecazlarda kullanmıyormuyduk, o renk siyah değil mi,litfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?