Turban tasarimi ve baglama sekilleri

fransiyum,

Cogu modellerin on kismi yapilisi standart bildigimiz gibi. Bazilarinda 2 ucun birini iceriye vermisler. Diger kisminida yan tarafa ignelemisler sanirim.

evet ya bende kapalıyım hep aynı şekil sıkıldım yokmu söyle şık değişik bağlayan arkadaşlar

fransiyum,

Cogu modellerin on kismi yapilisi standart bildigimiz gibi. Bazilarinda 2 ucun birini iceriye vermisler. Diger kisminida yan tarafa ignelemisler sanirim.

anacım bi iğneyi becerebiliyorum ama sonuca gelemiyorum ya çok uzun oluyor ya çok kısa bi yerden biyerden açılıyor yada bi tarafını bozuyorum bu kadar mı beceriksiz olunur :bbo:

anacım bi iğneyi becerebiliyorum ama sonuca gelemiyorum ya çok uzun oluyor ya çok kısa bi yerden biyerden açılıyor yada bi tarafını bozuyorum bu kadar mı beceriksiz olunur :bbo:

Bendede oluyor bazen.
Dun mesela onu cok iyi durmustu. Yanlara baslicaktim. bida baktim cok kisa olmus boynum gozukuyor. Isin yoksa bastan yap

aslında yapabildiğimiz en güzel modelleri resimli koysak ve altında nasıl yapıldığını anlatsak? Çünkü benim gibi beceremeyenler olabilir:)

evet arkadaşlar klasik bağlama da dahil yazıverin yahuuu neyi nasıl bağlıyorsunuz yapıyorsunuz
şu garibi de sevindiriverin nolar bayılazaaayım a dostlaarrrrr -tatlicadiarzu-

ben once sacımı yukardan baglayıp hepsını bonenın ıcıne sokuyorum .sonra esarbı tam ıkıye katlamıs gıbı degılde bıraz bosluk bırakarak katlıyorum ..sonra ortalayarak cengellı ıgne ıle tutturuyorum .sonra ıkı ucunu arka tarafta baglıyorum .esarbın ucunu serbest bırakıorum yanı ensede toplamıyorum sıkma bas gıbı degıl yanı ..sonra yukardan cok az kaldırıyorum ama sıvrı degıl yuvarlak yapıyorum sıvrı sevmıorum ...bu kadar ..resım koyardım ama ızın yok maalesef ...

bu arada topık hayırlı olsun tıamo

Sagol canimm

şal yaptıgım zamanlarda da salı bıraz ıcerı katlıyorum sonra aynen normal esarp yapar gıbı ortadan baglıyorum cengellı ıgne ıle yıne yukardan bıraz kaldırıyorum yuvarlaklık versın yapışık olmasın dıye..ucunun bırını boynumdan dolayıp dıgerıyle de baglıyorum yada acık bırakıyorum ..

ama genelde kare esarp yapıorum bırde ıpek sallardan kullanmayı sevıyorum esarp kumasından yanı..kare esarpları hıc sal gıbı kullanmadım cok fazla artıyor pot pot duruyor..

saol canım da keşke resimde olsaydı böyle pek anlayamadım tabi izin yoksada yapcak bişey yok dimi :asigim:

bence cok güzel bir topik olmus a.s.
ama daha hala bişe göremedim

Kizlar ben 2 cesit baglama modeli kullaniyorum genelde.
Evde oldugum zamanlar sal kullaniyorum.

Birde esarbimi bros ile susluyorum. Bundanda bi kac model :

Alinti yapmazsaniz sevinirim :asigim:

Son düzenleme:
şu şalların nasıl bağlandığını anlatırmısınız? bende de var bi tane ama naaptıysam beceremedim

şu şalların nasıl bağlandığını anlatırmısınız? bende de var bi tane ama naaptıysam beceremedim

resimdeki pashmina sal. Ben bi ucu kisa bi ucu uzun olacak sekilde basima ortuyorum. basimi va yanlari igneliyorum. sonra uzun olan ucu arkaya atiyorum. Kenarinada sade bir bros takiyorum.

resimdeki pashmina sal. Ben bi ucu kisa bi ucu uzun olacak sekilde basima ortuyorum. basimi va yanlari igneliyorum. sonra uzun olan ucu arkaya atiyorum. Kenarinada sade bir bros takiyorum.

baş ve yanlar iğneli tamam.. ama iki ucu nerde nasıl bağlıyorsunuz? ya da broşla tutturuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…