Turban tasarimi ve baglama sekilleri

resimdeki pashmina sal. Ben bi ucu kisa bi ucu uzun olacak sekilde basima ortuyorum. basimi va yanlari igneliyorum. sonra uzun olan ucu arkaya atiyorum. Kenarinada sade bir bros takiyorum.

tiamo senin 2 ayrı kullanıcı adınmı var expireuser değilmiydin sen?bu arda çok güzelsin gözlerinde lensmi var?

tiamo sal cok sik duruyor daha cok yakistirdim diger esarp baglayisi biraz agir duruyor daha orta yas bayanlara göre, ama sakin alinmi cünkü bende bazen ögle bagliyorum özellikle boynum falan acik olunca hehe

sal ayni saten gibi görünüyor pashmina demissin kumasi nasil birsey sendekinin?

broslarin cok güzel bendede brosch hastaligi var bir ara resimlerini ceker eklerim insallah

ya expireuser bi rumuz diil, uzunca süre girmeyen kullanıcı isimleri expireuser oluyo bir süre sonra. bi başka expireuser a da rastladım çünkü. hatta anlam bakımından da "süresi dolan kullanıcı" demek oluyo.

yani ben öyle anladım.

tiamo senin 2 ayrı kullanıcı adınmı var expireuser değilmiydin sen?bu arda çok güzelsin gözlerinde lensmi var?

Canim expireuser benim kapanan kullanici hesabim. Butun kapanan hesaplar o isim altinda toplaniyor. O isim altindaki tum mesajlar bana ait degil yani.
Sagol canim gozlerimde lens yok.

Sagol canim. bende sali nedense cok yakistiramiyorum ya. Disari cikarken bazi bolgeleri ortecek sekilde yapmayi tercih ediyorum.

Salin kumasini simdi nasil anlatiyimm. Hollandacasi katoen ama turkcesi nedirki. Hani boynumuza bagladigimiz sallar gibi kumasi. Insallah anlatabilmisimdir. kaydirigubbakcemile3

Broslarini merak ettim. Resimlerini bekliyorumm

Aynen oyle yerimseniben

bu arada teşekkür ederim anlattığın için tiamo, tekrar deniyim bari ben o şalı.

Canim expireuser benim kapanan kullanici hesabim. Butun kapanan hesaplar o isim altinda toplaniyor. O isim altindaki tum mesajlar bana ait degil yani.
Sagol canim gozlerimde lens yok.

aa bilmiyordum sitede böyle bişey olduğunu öğrenmiş oldum.ilk resimle 2. resimde göz rengin farklı onun için sordum.sanırım ışıktan dolayı farklı çıkmışsın.

koton yani pamuklu kumas pashminalar öylede sanki degisik durdu seninki ondan sordum cok güzelmiste :1rolleyes:

senin icin cekiyorum resimleri bi dakka canum

iste bros koleksyonum, bir kac brosum eksik onlari nere koydum hatirlayamadim bazen yastigima takmaya üsenip baska yerlere atiyorum, mavi olan brosch en sevdigim

Meryem03 hepside cok guzell. Masallah ya. Bayildim hepsinede. Ben aralarindan bi favori secemedim. Hepsi birbirinden guzel.

anlatimini ekliyorum

kare esarbi basimiza örtüyoruz ortalayip cene altindan igneliyoruz, bu arada yukarda esarbin kenarindan igne taktim hem hos görünüyor hemde esarbin ön tarafi kesinlikle bozulmuyor

esarbin iyi tarafini esit olarak öne aliyoruz, sag tarafini oldugu gibi biraktim sol tarafi ise bogazimin önünden kabarmiyacak sekilde sag yan tarafa getirdim

ikisi tarafin kesistigi yerde üstünden brosla tutturdum

cok basit bir model ama her esarpla farkli görünüyor, mesela bu esarbin kumasi biraz sert gibi saten degil ipekde degil ikisinin arasi degisik birsey tarif edemicem bunda böyle duruyor, en cok bunla yapinca begeniyorum böyle

umarim anlatabildim anlamadiklarinizi sorun bacilar

Bunu insallah denicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…