Turban tasarimi ve baglama sekilleri

meryem bronşların cok güzellerrrrrr a.s.
helede o cicekli ignelerin bayıldımmmmm alkisalkisalkis
bende istiyom yaaaaa delikafadulden
yakında evlencem ve kapancam suan acıgım ama hala nasıl baglıcam nasıl sekil vercem bakınıyom

dileğim bunu nasıl bağladın bi anlatıvesene kardeşş yapamıorum bu modeli yaa (

Kizlar ben 2 cesit baglama modeli kullaniyorum genelde.
Evde oldugum zamanlar sal kullaniyorum.

Birde esarbimi bros ile susluyorum. Bundanda bi kac model :

Alinti yapmazsaniz sevinirim :asigim:

canım benim maşallah çok güzel bağlamışsın ayrıca çok da yakışmış nazarım değmesin
birde ben bağlamayı öğrensen ve becerebilsem:Saruboceq:

canım benim maşallah çok güzel bağlamışsın ayrıca çok da yakışmış nazarım değmesin
birde ben bağlamayı öğrensen ve becerebilsem:Saruboceq:

Canim benim. Zamanla ogrenirsin ve alisirsin. ben suan 13 senedir kapaliyim, ve bazen hala zorluk cekiyorum. Bazen 5 dk da istedigim gibi duruyor bazen cok daha uzun surebiliyor.

tiamo tatlım kusura bakma yahu anca dank etti buraya resim eklemek
buda benim bağlayış tarzım kızlar eşarp topiğinde var gerçi ama orada görmeyen varsa fikir olsun diye ekledim
alıntı yapmazsanız sevinirim hatunlar

Sagol canim ekledigin icin.

anacım millet çeşit çeşit bağlıyo.ben o kadar beceriksizim ki bu konuda anlatamam:)

kıs fatom
denedim bu modeli bana hiç gitmedi yavv
ama sende süper süperrrrr :lepi:

neden yahu güzele ne yakışmaz ki
canım ya belki alışık olmadığın için sana öyle gelmiştir
ayşegül canım bone ni çok aşağıda tutuyosun biraz daha yukarıdan yapsan daha hoş olur bence ama genede sen bilirisin canım

Ayşegül şu yeşil eşarplı fonun bağlanış şeklini anlatabilir misin?tek beceremeyen siz değilsiniz bende bağlayamıyorum dekolte kapanmıyor

kizlar valla süpersinizde bende tek model de kaliyorum baliyamiyorum dolamayida beceremiyorum
bir kac örnek kayarsa iyi yapanlar sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…