lmaz:bilirmusun yanlış yapıyorsun ilişkinde olması gereken bebegi geciktirdigin için.
düşünsene bi hamile kaldın onun sevinciyle karnının büyümesiyle sana olan ilgisi depreşecek ister istememz.bebegin oldugunda ortak noktanız parcanız söz konusu olucak ister istemez muhabbetede giriceksin oynuyacaksında ilgileniceksinizde.birde bu tarafını düşün.
bir kaç sorum olcak.severekmi evlendiniz??
evlilik aşamasında bu ilgisizligini anlayamadınızmı???
yerimseniben sende kendimi gördüm.ben nişanlımın davranışlarına düşüncelerine hareketlerine kabullendim.çünkü seviyorum.huylu huyundan vaz gecermi geçmez.7 de olan 70 dede aynıdır.aslında ondan istediklerin ufacık öyle degilmi??birde ona sorsak??ortada bişey yok gereksizce...
hep ben arıyorum hep ben gerekli gereksiz.amaaaa o gerektiginde arayıp ilgileniyor sadece 2 kez .bense heppp.
benim gösterdigim düşündügüm şeyleri veya başkasının yaptıklarını onda görmek istiyorum istedigimde olmuyor olması gerektiginde oluyor.
beni sevmiyormu??yooo deliler gibi seviyor.her erkek aynı olamaz.mesela eniştemle kıyaslıyorumda nişanlımı daglar kadar fark var neden ayrı ana babadan yetişme tarzından.
çooookkkkk üzüldümm kahroldum niye böyle diye bence gereksiz deymez bileee.
:umursamaz: kimi erkek sırnaşık gösteriş meraklısı yılışıkdır, kimi erkekde gerektiginde hall ve hareketlerini gösteriri agırdır yavaştır..