Türbede düşmek? :(

Krizantem1147

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
81
12
Kızlar çok moralim bozuk :KK43:( bugün beykoz tarafında, geçen sefer gittiğim ve orada dua ettiğim ve olumlu sonuç aldığım türbeye gittim. Bir şeyler dağıtmak amaçlı. Türbelerden asla umut beklemem sadece orada Allahtan isterim bir Fatiha okurum. Zaten gittiğim 2.türbe :) (merak edenler için Yuşa hazretleri) ve duamı ettim, bi kaç kurabiye dağıttım ve yere yapıştım :KK43:(( çok üzüldüm yani kendimi kötü hissettim çok şükür bir günahım suçum yok, elbette vardır hatalarımız ama bariz bir şey yok :KK43: çok şükür dizimde sıyrıklar var sadece. Ama neden türbede düştüm bi suç günah mı işledim diye düşüncelere daldım :KK43: Paylaşmak istedim sağ olun:KK43:(

Ya ne bileyim arkadaşım da din öğretmeni biraz korkuttu açıkçası :KK43: bi suç mu işledin dua ettikten sonra düştün birden falan :KK43: yani basamağı görmeyip düştüm elimde de dağıttığım kurabiyeler vardı :KK43:

Ya ne bileyim arkadaşım da din öğretmeni biraz korkuttu açıkçası :KK43: bi suç mu işledin dua ettikten sonra düştün birden falan :KK43: yani basamağı görmeyip düştüm elimde de dağıttığım kurabiyeler vardı :KK43:
evham yapma canım düşmüşsün sadece olabilir...Fazla takılma böyle şeylere...Kalbin temiz işte ne güzel düşmekten bile günah mı işledim diye mana çıkarıyorsun :)

bu bir yanlışın olduğu anlamına gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama öyle olsa bile iyi tarafından bak. Frkında ol diye tövbe et diye bir işaret olabilir. Ki gerçeten böyle bir anlam taşıyor mu bilmiyorum. Üzme kendini lütfen dediğim gibi bir fırsat olarak gör dua edip tövbe etmek için :)

Turbe ziyaretlerini bizim vatandaslar niye farkli algiliyorlar bi turlu anlayamiyorum . Evde kildiginiz 2 rekat namaz ardindan dua etmek en mantiklisi . Turbelere ise orada yatan rahmetlilerin ruhlarina okumaya gidilmesi daha mantikli olur diye dusunuyorum. Hem Allah korusun batila sapmakta var isin ucunda.

O dinkültürü öğretmeni olan arkadaşınızla görüşmeyin bi daha cahil zihniyet.Düşücen varmış canım geçmiş olsun canım

bu bir yanlışın olduğu anlamına gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama öyle olsa bile iyi tarafından bak. Frkında ol diye tövbe et diye bir işaret olabilir. Ki gerçeten böyle bir anlam taşıyor mu bilmiyorum. Üzme kendini lütfen dediğim gibi bir fırsat olarak gör dua edip tövbe etmek için :)
Haklısın canım teşekkür ederimm :)

Turbe ziyaretlerini bizim vatandaslar niye farkli algiliyorlar bi turlu anlayamiyorum . Evde kildiginiz 2 rekat namaz ardindan dua etmek en mantiklisi . Turbelere ise orada yatan rahmetlilerin ruhlarina okumaya gidilmesi daha mantikli olur diye dusunuyorum. Hem Allah korusun batila sapmakta var isin ucunda.
Canım zaten bir arkadaşın tavsiyesi ile gittim. Ve duyulmuş da Yuşa hazretleri diye. Çok şükür ben biliyorum orada duamı ettim Allahımdan istedim. Kendisine bir Fatiha okudum o kadar. Dileğim oldu da ama Allahımdan istedim diye oldu biliyorum. Sadece içimi rahatlatmak için küçük çocuklara bir şeyler dağıttım o kadar.

X