Türbede düşmek? :(

Kızlar çok moralim bozuk :KK43:( bugün beykoz tarafında, geçen sefer gittiğim ve orada dua ettiğim ve olumlu sonuç aldığım türbeye gittim. Bir şeyler dağıtmak amaçlı. Türbelerden asla umut beklemem sadece orada Allahtan isterim bir Fatiha okurum. Zaten gittiğim 2.türbe :) (merak edenler için Yuşa hazretleri) ve duamı ettim, bi kaç kurabiye dağıttım ve yere yapıştım :KK43:(( çok üzüldüm yani kendimi kötü hissettim çok şükür bir günahım suçum yok, elbette vardır hatalarımız ama bariz bir şey yok :KK43: çok şükür dizimde sıyrıklar var sadece. Ama neden türbede düştüm bi suç günah mı işledim diye düşüncelere daldım :KK43: Paylaşmak istedim sağ olun:KK43:(
Sadece düşşnüz bundan Altın'da aranılmak yada bu kadar çok üzülecek kadar kafanıza takmanız gereken bir durum yok bence :)

Kızlar çok moralim bozuk :KK43:( bugün beykoz tarafında, geçen sefer gittiğim ve orada dua ettiğim ve olumlu sonuç aldığım türbeye gittim. Bir şeyler dağıtmak amaçlı. Türbelerden asla umut beklemem sadece orada Allahtan isterim bir Fatiha okurum. Zaten gittiğim 2.türbe :) (merak edenler için Yuşa hazretleri) ve duamı ettim, bi kaç kurabiye dağıttım ve yere yapıştım :KK43:(( çok üzüldüm yani kendimi kötü hissettim çok şükür bir günahım suçum yok, elbette vardır hatalarımız ama bariz bir şey yok :KK43: çok şükür dizimde sıyrıklar var sadece. Ama neden türbede düştüm bi suç günah mı işledim diye düşüncelere daldım :KK43: Paylaşmak istedim sağ olun:KK43:(
Ay canm çok tatlisin ya öyle şey mi olur millet camiye fln gidemezdi günahsiz kul mu var su dünyada cnm kafana takma öyle dalmissin ki o huzura onunu gormemissn iste :-)

Ya ne bileyim arkadaşım da din öğretmeni biraz korkuttu açıkçası :KK43: bi suç mu işledin dua ettikten sonra düştün birden falan :KK43: yani basamağı görmeyip düştüm elimde de dağıttığım kurabiyeler vardı :KK43:
Ah bu hurafeler batillar korkutmalar...hay ben o din ogretmenini emi...ne ilgisi var ya

Olabilir ya, insanlık hali hemen bir şeye bağlamamak lazım. Yaptığın güzel bir şey tabi ama bence sen fazla türbe ziyaret etme canım.

Bide bu korkuyu size salan bir din öğretmenimi? Inanamıyorum bu ne cahil bir öğretmen? Bu düşünceler gizli şirke giriyor, farkında değilseniz uyarayım! Türbede camide düşmek evde yolda düşmekten farksız. O an sakarlığına denk gelmiştir, dikkat etmemişindir. Bunun işlediğin günahlarla ilgisi yok. Keşke işlediğimiz Günahlardan Tövbe haricinde böyle ufak tefek sıyrıklarla yırtsak ama olmuyor :KK53:

ayyy çok tatlısın yaaa :) madem günah işlediğine inanıyorsun tövbe et tatlım..

Ataturk zananinda tekke turbeleri niye kapattirmisto din dusmani oldugu icin mi tabiki hayir bu tip hurafeler cahilliklerin onune gecmek maksadiyla idi ayrica bir din ogretmeni bunu nasil der ben de din ogretmenuyim dua Allah tan istenir turbeye de orada yatan zatin ruhuna fatiha okumak icin gidilir ondan medet beklemek şirk e girer

Bu konu kapanırr.
Yorum yapmak gerekirse çok gereksizce kendini sıkmışsın, türbede düştün diye günahkar olmaz. Dikkatsiz olursun net.
Yıl olmuş 2015 millet uzayda yaşamı buluyor. Biz ne yesek orucunuz bozulur, ne yapsak abdestimiz kaçar diyoruz. İşte bu yüzden müslümanlar bir adım bile atamıyorlarr!

Turbe günahmatik mi cnm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Neyse bikac siyrikla atlatmissin, demekki cok gunahin yokmus :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Cok gunahkar filan olaydin kolun bacagin kopardi alimallah :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

O din kulturu ogretmeni arkadsina da burdan selam ederim :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bu konu kapanırr.
Yorum yapmak gerekirse çok gereksizce kendini sıkmışsın, türbede düştün diye günahkar olmaz. Dikkatsiz olursun net.
Yıl olmuş 2015 millet uzayda yaşamı buluyor. Biz ne yesek orucunuz bozulur, ne yapsak abdestimiz kaçar diyoruz. İşte bu yüzden müslümanlar bir adım bile atamıyorlarr!
Aynen yil 2015 millet uzaya gider biz ise tekke turbeye mum dikmeye caput baglamaya devam :)) hele ramazan ayinda oruc baba turbesine sirke ve ekmekle gidenler telli babadan tel koparmalar mum dikmeler cocugumolsun diye al sana bir gobek ver bana bir bebek liste uzaar gider

Aynen yil 2015 millet uzaya gider biz ise tekke turbeye mum dikmeye caput baglamaya devam :)) hele ramazan ayinda oruc baba turbesine sirke ve ekmekle gidenler telli babadan tel koparmalar mum dikmeler cocugumolsun diye al sana bir gobek ver bana bir bebek liste uzaar gider

Bu zihniyet değişmiyecek. Ve bu durum herkese çok zarar veriyor kimse farkında değil.
Düşünmeyi bile unutuyorlar. Sorsan hiç biri kuranda ki ayetlerin türkçe anlamını bilmez. Arapçadan okur ama anlamaz. Allah sana oku derken anlamadan oku demedi. Ama napalım kaderimiz bu ülkede yaşamaksa çekeceğiz :KK17:

Yazilacak anlatilacak cok sey var da acikcasi bu milletten umudum yok kor sagir dilsiz olmak herkesin isine geliyor yapacakyok

Back
X