- Konu Sahibi Krizantem1147
Teşekkür ederim canım. :))O dinkültürü öğretmeni olan arkadaşınızla görüşmeyin bi daha cahil zihniyet.Düşücen varmış canım geçmiş olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım. :))O dinkültürü öğretmeni olan arkadaşınızla görüşmeyin bi daha cahil zihniyet.Düşücen varmış canım geçmiş olsun canım
canım aklından dahı bişi gecmedı mı??olumsuz yanıYok canım gayet iyiydim de halbuki :)
nazardır o zaman...Yok canım gayet iyiydim de halbuki :)
Rabbim kabul etsin canim. Hani benim demek istedigim arada cok ince bir cizgi olmasi farkinda olmadan hasa sirke girmekte var isin ucunda , ne dilersek Rabbimizden olmali , belki bu konu araciligiyla karistiranlarada yol gostermis oluruz.Canım zaten bir arkadaşın tavsiyesi ile gittim. Ve duyulmuş da Yuşa hazretleri diye. Çok şükür ben biliyorum orada duamı ettim Allahımdan istedim. Kendisine bir Fatiha okudum o kadar. Dileğim oldu da ama Allahımdan istedim diye oldu biliyorum. Sadece içimi rahatlatmak için küçük çocuklara bir şeyler dağıttım o kadar.
Canım geçmedi ama sadece içeride bir adam fotoğraflar çekiyordu türbeyi değil ama direkt tabutu:)) garibime gitti o kadar başka hiçbir şey düşünmedim :)))canım aklından dahı bişi gecmedı mı??olumsuz yanı
Teşekkür ederim canımm:)nolcak cnm,nazara gelmis olabilirsin ya da dikkatsiz anina gelmis olabilir..
hic vesvese yapma,icini rahat tut.
Haklısın canım:)nazardır o zaman...
arkadaşın kötülemesin seni hemen...
benim de bildiğim ,zaman zaman eşyalar bizi döver
bulunduğumuz ruh halimize uyarı yapıp şöyle bi kendine çeker...:) ama bu illa günah anlrında olmaz .
Canım valla şu an dizimde buz torbası size yazıyorum işteCanım benim ya bir yerin acıdı mı ? Elide kurabiyelerle düşmüşsün çok üzüldüm ya nedense.. Ayrıca öyle kötü düşünme öyle şey mi olur muş.
Evet haklısın canım işte öyle deyince arkadaş da kendimi kötü hissetm bi an :)Neden sucu günaha atıyorsunuz da kendi sakarliginiza bakmiyorsunuz
Hem ne alaka türbede düşünce farklı mi oluyor.
Haklısın canım:)Düşmek de insanlığa dair,hata yapmak da.Hata yaptı diye düşülseydi her gün hepimizin kafa göz dağılırdı.Takma kafana.
Olabilir canımRabbim kabul etsin canim. Hani benim demek istedigim arada cok ince bir cizgi olmasi farkinda olmadan hasa sirke girmekte var isin ucunda , ne dilersek Rabbimizden olmali , belki bu konu araciligiyla karistiranlarada yol gostermis oluruz.
Haklısın canım:)Neden sucu günaha atıyorsunuz da kendi sakarliginiza bakmiyorsunuz
Hem ne alaka türbede düşünce farklı mi oluyor.
Teşekkür ederim canım:)bu bir yanlışın olduğu anlamına gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama öyle olsa bile iyi tarafından bak. Frkında ol diye tövbe et diye bir işaret olabilir. Ki gerçeten böyle bir anlam taşıyor mu bilmiyorum. Üzme kendini lütfen dediğim gibi bir fırsat olarak gör dua edip tövbe etmek için :)
Kızlar çok moralim bozuk( bugün beykoz tarafında, geçen sefer gittiğim ve orada dua ettiğim ve olumlu sonuç aldığım türbeye gittim. Bir şeyler dağıtmak amaçlı. Türbelerden asla umut beklemem sadece orada Allahtan isterim bir Fatiha okurum. Zaten gittiğim 2.türbe :) (merak edenler için Yuşa hazretleri) ve duamı ettim, bi kaç kurabiye dağıttım ve yere yapıştım
(( çok üzüldüm yani kendimi kötü hissettim çok şükür bir günahım suçum yok, elbette vardır hatalarımız ama bariz bir şey yok
çok şükür dizimde sıyrıklar var sadece. Ama neden türbede düştüm bi suç günah mı işledim diye düşüncelere daldım
Paylaşmak istedim sağ olun
(
Canım ben zaten sabahtan hiiç kaile almadım olayı düştüm hani dizim kanadı falan düşünmedim. Ama içime bir kurt düştü. Sonra bu kurt içimdeyken arkadaş da öyle deyince üzüldüm. Buraya da yani böyle bir şey var mı vs amacıyla yazdım. Kiliside düşünmezdim tabii. Ama o çok ayrı konu:))kendinle çeliştiğinin farkında mısın, türbeden medet ummuyosun fatiha okuyup allahtan istiyosun burası çok iyi ama türbede düşünce aman ne günah işledim de türbede düştüm diyosun :) geçmiş olsun ufak bi kaza kilise de düşsen aynı şeyi düşünecek miydin
:) vesvese canım bunlar tövbe de felak nas okuyup kalbini ferah tut allah gönlüne göre versin inşallahCanım ben zaten sabahtan hiiç kaile almadım olayı düştüm hani dizim kanadı falan düşünmedim. Ama içime bir kurt düştü. Sonra bu kurt içimdeyken arkadaş da öyle deyince üzüldüm. Buraya da yani böyle bir şey var mı vs amacıyla yazdım. Kiliside düşünmezdim tabii. Ama o çok ayrı konu:))