• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türbede düşmek? :(

nolcak cnm,nazara gelmis olabilirsin ya da dikkatsiz anina gelmis olabilir..
hic vesvese yapma,icini rahat tut.

Canım benim ya bir yerin acıdı mı ? Elide kurabiyelerle düşmüşsün çok üzüldüm ya nedense.. Ayrıca öyle kötü düşünme öyle şey mi olur muş.

Canım zaten bir arkadaşın tavsiyesi ile gittim. Ve duyulmuş da Yuşa hazretleri diye. Çok şükür ben biliyorum orada duamı ettim Allahımdan istedim. Kendisine bir Fatiha okudum o kadar. Dileğim oldu da ama Allahımdan istedim diye oldu biliyorum. Sadece içimi rahatlatmak için küçük çocuklara bir şeyler dağıttım o kadar.
Rabbim kabul etsin canim. Hani benim demek istedigim arada cok ince bir cizgi olmasi farkinda olmadan hasa sirke girmekte var isin ucunda , ne dilersek Rabbimizden olmali , belki bu konu araciligiyla karistiranlarada yol gostermis oluruz.

bu bir yanlışın olduğu anlamına gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama öyle olsa bile iyi tarafından bak. Frkında ol diye tövbe et diye bir işaret olabilir. Ki gerçeten böyle bir anlam taşıyor mu bilmiyorum. Üzme kendini lütfen dediğim gibi bir fırsat olarak gör dua edip tövbe etmek için :)
Teşekkür ederim canım:)

Kızlar çok moralim bozuk :KK43:( bugün beykoz tarafında, geçen sefer gittiğim ve orada dua ettiğim ve olumlu sonuç aldığım türbeye gittim. Bir şeyler dağıtmak amaçlı. Türbelerden asla umut beklemem sadece orada Allahtan isterim bir Fatiha okurum. Zaten gittiğim 2.türbe :) (merak edenler için Yuşa hazretleri) ve duamı ettim, bi kaç kurabiye dağıttım ve yere yapıştım :KK43:(( çok üzüldüm yani kendimi kötü hissettim çok şükür bir günahım suçum yok, elbette vardır hatalarımız ama bariz bir şey yok :KK43: çok şükür dizimde sıyrıklar var sadece. Ama neden türbede düştüm bi suç günah mı işledim diye düşüncelere daldım :KK43: Paylaşmak istedim sağ olun:KK43:(

kendinle çeliştiğinin farkında mısın, türbeden medet ummuyosun fatiha okuyup allahtan istiyosun burası çok iyi ama türbede düşünce aman ne günah işledim de türbede düştüm diyosun :) geçmiş olsun ufak bi kaza kilise de düşsen aynı şeyi düşünecek miydin

kendinle çeliştiğinin farkında mısın, türbeden medet ummuyosun fatiha okuyup allahtan istiyosun burası çok iyi ama türbede düşünce aman ne günah işledim de türbede düştüm diyosun :) geçmiş olsun ufak bi kaza kilise de düşsen aynı şeyi düşünecek miydin
Canım ben zaten sabahtan hiiç kaile almadım olayı düştüm hani dizim kanadı falan düşünmedim. Ama içime bir kurt düştü. Sonra bu kurt içimdeyken arkadaş da öyle deyince üzüldüm. Buraya da yani böyle bir şey var mı vs amacıyla yazdım. Kiliside düşünmezdim tabii. Ama o çok ayrı konu:))

Canım ben zaten sabahtan hiiç kaile almadım olayı düştüm hani dizim kanadı falan düşünmedim. Ama içime bir kurt düştü. Sonra bu kurt içimdeyken arkadaş da öyle deyince üzüldüm. Buraya da yani böyle bir şey var mı vs amacıyla yazdım. Kiliside düşünmezdim tabii. Ama o çok ayrı konu:))
:) vesvese canım bunlar tövbe de felak nas okuyup kalbini ferah tut allah gönlüne göre versin inşallah

Back
X