Türk dizisi önerisi

Eskilerden asmalı konak,gülbeyaz çok güzeldi şimdi olsa bıkmadan izlerim. Bide muhteşem yüzyıl.

Yalan dünya
En sevdiğim Türk dizisidir kendisi başa dönüp dönüp kaçıncıya izliyorum inanın bilmiyorum :)
Ezel de olabilir bak oda efsanelerim arasında

Leyla ile Mecnun
Yeşil deniz ...

Selam bayanlar yurta kaldığım için leptopa sadece youtubeden Türk dizisi indirebiliyorum önerdiğiniz Türk dizileri var mı sıkıcı olmayan ??
Canım Ailem, Aramızda Kalsın, Avrupa Yakası, Hatırla Sevgili, Çemberimde Gül Oya, Yeditepe İstanbul, Yedi Numara, İkinci Bahar... Hepsini de defalarca izledim

Şahsiyet dizisi... diziye başlarken hiçbir beklentim yoktu alelade bir Türk dizisidir yargısıyla başlamıştım. Fakat gördüğüm en iyi Türk dizisi çıktı. Karakterler, konu, senaryo inanılmaz etkiledi beni ve finalinde hüngür hüngür ağladım. Kadın olmanın zorlukları, çocuk yaşta uğradıkları tacizler, tecavüzler ve daha birçok iğrençliği gözler önüne seriyor. Kısacası izlemenizi tavsiye ederim

Kara sevda
İstanbullu gelin
Behzat ç.
Yeşil deniz
Leyla ile mecnun

+

Şahsiyet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…