- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Tatlı hayat en iyi türk dizisidir. Iddia ediyorumYedi numara, Avrupa yakası, çemberimde gul oya,tatlı hayat
Veeee sihirli annem
Kesinlikle! Ben boş zamanlarda YouTube'dan hala izliyorum tatlı hayat ve Avrupa yakası bölümlerinden minik minik parçalarıTatlı hayat en iyi türk dizisidir. Iddia ediyorum
Kac yapım şahsiyet?Şahsiyet dizisi... diziye başlarken hiçbir beklentim yoktu alelade bir Türk dizisidir yargısıyla başlamıştım. Fakat gördüğüm en iyi Türk dizisi çıktı. Karakterler, konu, senaryo inanılmaz etkiledi beni ve finalinde hüngür hüngür ağladım. Kadın olmanın zorlukları, çocuk yaşta uğradıkları tacizler, tecavüzler ve daha birçok iğrençliği gözler önüne seriyor. Kısacası izlemenizi tavsiye ederim
İki eksik bir fazlaSıdıka ve Kaygısızlar.
2018 yeni yani... diziyi hatırlayınca bile içim burkuluyorKac yapım şahsiyet?
Eğer oyuncuları beğenirsem baslicam kim oynuyor? Reyting alamadi mi kisa surmus2018 yeni yani... diziyi hatırlayınca bile içim burkuluyor
Haluk bilginer desem :) yoo çok iyi rating aldı sadece işi tadında bıraktılar ki bence de en iyisini yaptılar. Ekşi sözlükte diziyle ilgili sayfalarca yorum var.Eğer oyuncuları beğenirsem baslicam kim oynuyor? Reyting alamadi mi kisa surmus
Aslında o dizi yabancı bir dizinin uyarlaması. Diliniz de iyidir sizin bir de ona bakın.Kesinlikle! Ben boş zamanlarda YouTube'dan hala izliyorum tatlı hayat ve Avrupa yakası bölümlerinden minik minik parçaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?