- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
Bi göz gezdireyim bakalımHaluk bilginer desem :) yoo çok iyi rating aldı sadece işi tadında bıraktılar ki bence de en iyisini yaptılar. Ekşi sözlükte diziyle ilgili sayfalarca yorum var.
Kaygısızlaaaar pek gamsızlaar,İki eksik bir fazla
İsmail bizi sakla
Baktım ekşi sözlüğe kesinlikle başlıcam yarın 12 bölümmüş ben tv de cıktı zannettim internette çıktığını söyleseydin sormadan başlardım:)2018 yeni yani... diziyi hatırlayınca bile içim burkuluyor
Söyledim sanıyorum ama atlamışım :) kesinlikle pisman olmayacaksın. Yabancı dizilerden de the walking dead tek geçerimBaktım ekşi sözlüğe kesinlikle başlıcam yarın 12 bölümmüş ben tv de cıktı zannettim internette çıktığını söyleseydin sormadan başlardım:)
9.sezondayim:)Söyledim sanıyorum ama atlamışım :) kesinlikle pisman olmayacaksın. Yabancı dizilerden de the walking dead tek geçerim
Yaşınızı bilmiyorum çünkü yaşa göre de değişiyor çünkü Kore dizilerini sevmek. Secret garden ve She iş pretty iyidir bir de boya flowerli bir şey vardı orijinali japon dizisi olan... O da sonları hariç iyidir. Ama the slave hunter baya baya iyidir en çok bunu tavsiye ederim izlemedi iseniz.9.sezondayim:)
Kore varsa lutfeenn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?