- 10 Ağustos 2015
- 203
- 95
- 98
- Konu Sahibi PeriliBaykus
-
Bana hep o 2.kısım denk geldi maalesef ya da yaşıtlar geri mi oluyor nedir erkekler kadınlardan 3 yaş geç olgunlaşır deniyor ya o misal.Erkek var..
Erkekçik var ..
Ne çıkarsa şansına..
Kaç yaşındasın?Bana hep o 2.kısım denk geldi maalesef ya da yaşıtlar geri mi oluyor nedir erkekler kadınlardan 3 yaş geç olgunlaşır deniyor ya o misal.
22 ama 23 e giricem, az kaldı.Kaç yaşındasın?
Sanki Türkiye'de kalırsam hep yalnız olucakmışım gibi bir his var.Kaç yaşındasın?
Çok küçük değilsin. .22 ama 23 e giricem, az kaldı.
Kimse yalnız kalmaz. .Sanki Türkiye'de kalırsam hep yalnız olucakmışım gibi bir his var.
İnşallah :)Kimse yalnız kalmaz. .
Rabbim var..
Çok ama çok haklısınız maalesef öyle ama ben yalnız kalıp iş hayatında çok hırpalanmaktan çok korkuyorum. Onun için imkanım olsaydı yurt dışına gitsem daha uygun biriyle tanışma ihtimalim olabilirdiKendi kararını kendisi verebilen bir Türk erkeği bulmak biraz zor. Genelde hedefsiz oluyorlar ama bu bence sadece erkeklerle alakalı değil kadınlar da öyle oluyorlar genelde. Çünkü ne aile ne de eğitim sistemi olması gerektigi gibi. Ayakkabılarını bile ilk okula geldiği halde hala bağlayamayan bir çocuk nasıl hayata karşı bir fikir bir hedef geliştirebilir ki? Kendisi hiçbir şeyini kendisi yapmamış şimdiye kadar e sen bir soru sorduğunda daha önceden hiçbir konuda fikir yürütmemiş bir insan nasıl sana cevap versin?
Çok ama çok haklısınız maalesef öyle ama ben yalnız kalıp iş hayatında çok hırpalanmaktan çok korkuyorum. Onun için imkanım olsaydı yurt dışına gitsem daha uygun biriyle tanışma ihtimalim olabilirdi
Ya çok teşekkürler cevaplarınız ve ilginiz için, bilmiyorum kısmetm yok sanırım sadece 1 kişiyle bir ilişkim oldu şu ana dek onda da görüş ayrılığından ayrıldık, yani bilmiyorum inşallah olur :)Aslında konu ilişki noktasına gelince bence nasip kısmet kavramları da devreye giriyor. Donanımlı biriyle tanışırsınız ama etkilenmeyebilirsiniz ya da yabancı bir ülkede şansım daha yüksek diye düşünüyorsunuz ya, oraya gidersiniz ama aradığınızı orada da bulamayabilirsiniz. Türkiye'de kendi fikirleri olan ve donanımlı bir erkek bulma ihtimali belki biraz daha düşük gibi görünebilir ama böyle bir ihtimal hiç yok da değil. Dediğim gibi biraz nasip biraz gözlem işi onu bulabilmek.
Ya çok teşekkürler cevaplarınız ve ilginiz için, bilmiyorum kısmetm yok sanırım sadece 1 kişiyle bir ilişkim oldu şu ana dek onda da görüş ayrılığından ayrıldık, yani bilmiyorum inşallah olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?