Turk erkeginde memenin onemi ne kadar?

Ben silikon düşünüyorum çokta araştırdım kanser falan yaptığı yok insanları yanlış yönlendirmeseniz?

Ben silikon düşünüyorum çokta araştırdım kanser falan yaptığı yok insanları yanlış yönlendirmeseniz?

Kanse yapıyor dememiş zaten vücudunuza yabancı madde almayın ve ya olursa diyor
Kanseri bilemeyeceğim ama sonuçta yabancı madde konusunda katılıyorum arkadaşa

arkadaşa katılıyorum ben de bacaklarımdan ameliyat olacaktım vazgeçtim!!! (mi acaba)

Kanser yapsın yapmasın yabancı bir madde vücudunuza zarar verecektir mutlaka.

Haydi onu geçtim , sonuçta bu bir ameliyat, narkozdan hastane mikrobuna kadar riski var. Olmanız ille de gerekmeyen bir ameliyata elin sözüyle niye kalkışasınız , bunu söylüyorum. Acı çekeceksiniz boş yere, babanızın oğlu olsa bile bence değmez dedim, söylediğim nokta buydu.

Burda benim karşı çıktığım nokta kadınların hayatlarındaki erkeklere kendilerinden daha fazla değer vermeleri ve onların bir sözüyle bıçak altına yatmaya hazır olmalarıydı. Senin de göbeğin var , benim için liposuction yaptır diyin, bakalım o ne cevap verecek? Siz beğenin diye acı çekmeye sizin ona olduğunuz kadar hazır mıymış? Bence değmez konu sahibesi, amacım sizi üzmek, gücendirmek ya da yanlış yönlendirmek değildi...sadece bu gerçeğe dikkat çekmekti.

Son düzenleme:

Bence kimse sırf erkek için o acıya katlanmaz.Mutlaka kendide rahatsız oluyodur sonuçta estetik herkesin hakkı helede göğüs gibi önemli bir yer söz konusuysa..

valla reklamı verilen o tip filmlerdeki kadınlar hepsi büyük göğüslü hatta devasa ...
pamele anderson hangi erkeğin rüyalarını süslemedi ki zamanında ..

yahu sen pamela andersona ne bakıyon? senin eşinde bi orlando bloom, prad pitt değil sonucta. boşversene begenen her daim begeniyo zaten. böyle şeyleri takan bi erkeğe ne kadar güvenirsin ki? bugün memen küçük yarın popon küçük der sonraki gün boyun kısa der uzun der der de der yani takılmayın böyle şeylere yahu. he ciddi anlamda küçükse o zman birşeyler yapın ama pamela gibi jennifer lopez gibi olacagım diye ugrasmayın arkadaslar lütfen yaa

ayıp be bi erkek bana öyle diyecek bir daha (evli olsam bile) yanına yaklaşmazdım herhalde. o güneş lekesine bile hasret kalırdı şerefsiz

Bence kimse sırf erkek için o acıya katlanmaz.Mutlaka kendide rahatsız oluyodur sonuçta estetik herkesin hakkı helede göğüs gibi önemli bir yer söz konusuysa..

Konu sahibesi kendim rahatsız oluyorum dememiş ki, kocasının dalga geçmesinden rahatsız olduğunu söylemiş. Ben de insanın kendisi için bir şeyler yapmasına karşı değilim, sadece karşısındaki erkek için büyük ödünler vermesine karşıyım.

Genel anlamda estetiği gerçekten korkunç bir görüntü bulmadıkça (burun gibi mesela) çok sağlıklı bulmuyorum. Herkesin kusurları var, bu kusurlara kafayı takmanın bence bir alemi yok. Monica Belucci de küçük göğüslü ama erkeklerin rüyalarını süslüyor, onun bu konuyu dert edindiğini hiç sanmıyorum. Göğüs giyimle kapatılması çok kolay bir bölge üstelik, iççamaşırı uygun olduktan sonra Pamela Anderson stili karpuz olmasa da hoş bir görüntü yakalamak mümkün.

Lakin tekrar edeyim, konu göğüs değil, kocanın tavırları; evlilikte karşılıklı saygı bence. Olmadı sivilcesiyle de dalga geçsin ..ortaokul çocukları gibi hanımın tipiyle dalga geçmek nedir bunu anlayamadım, hanımın duyguları incinmiş ve bu konuya alınıp topik açmış. Ben de karşılık olarak belden aşağı vurmasını önerdim, hala da öneriyorum. Yaşasın kötülük

Son düzenleme:
valla kızlar göğüs küçükse güzel bir sütyenle bu durum telafi edilebilir ama büyükse hiçbişey saklayamıyor.
Bir de bırakın erkekler ne düşünürse düşünsünler yaaa,kadınların küçük göğüslerine dil uzatacaklarına onlar kendi kılları,göbek yağları ve selülitlerini düşünsünler

Keşke bende sevebilsem küçük göğüslerimi
Ama dediğine katılıyorum dalga geçmek falan çok yanlış bencede

Keşke bende sevebilsem küçük göğüslerimi
Ama dediğine katılıyorum dalga geçmek falan çok yanlış bencede

bence erkek gerçekten aşıksa karşısındaki insanın kusurlarını görmüyor bile... benim de minicik göğüslerim var kendim iri yapılı olduğum için iyice küçük duruyorlar 75 i doldurmuyor hacim bile yok... ama sevgilim 3 seneye yakın beraberiz bir kere bile bişey demedi tam tersine sevdiğini söylüyor doğal ol diyor sen ol senin olsun diyor... şakayla silikon yaptırcam dediğinde kendi dedi bana manyak mısın sen bunun için ameliyat mı olucaksın narkoz mu alacaksın die... yani kıssadan hisse karşısındakini yeterince sallamadığı için kendine özgüveni tavan yapan erkek kadının her şeyine kulp buluyor gözüne batıyor...

Ben beğeniyo olsam erkekler falan umrumda olmaz valla kabul eden böyle etsin der sallamam.Ama insan kendi beğenmeyince karşındaki beğense kaç yazar :26:

kızlar bazılarıda bıtkısel kurlerle goguslerını buyutuyorlar corek otu yağı falan. bıtkısel kur deneyen var mı?

kızlar bazılarıda bıtkısel kurlerle goguslerını buyutuyorlar corek otu yağı falan. bıtkısel kur deneyen var mı?

hiç etkisini gören yok ama yaaa(( anlık şişme yapıyor sonra pıssss diye sönüyormuşşş:)) bende bu konuda dertli olanlardanım warsa büyüten yazsın ne olur yaaa

Ben denedim çoğunu..Yok anam büyümüyolar boşa enerji tüketiyosun

benımkılerde kucuk sılıkondan baska care yok mu ya..ben netten ızledım ama oda gogus kanallarına cok zarar verıyor cocuk emzıremıyomusun. ama son zamanlarda yenı sıstem cıkmıs gogus kannallarına hıc zarar vermeden ığne ıle sısrıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…