Konunun basligi bence "Turk erkeklerinde beyinin yeri ve onemi" ne kadar olmaliydi ......... veya da "Turk kadinlari neden ozguvensiz, neden vucut bilinci yok ve erkeklerin ettigi hakaretlere katlaniyor" olmaliydi derim. Biri bana memen kucuk, sacin kotu, bacagin kisa etc etc. derse ben de begenmiyorsan almasaydin kardesim, gozun kor muydu derim......begenmeyen kucuk ogluna almasin. Madem goguslerinden hassasin konu sahibesi, kocan bir daha bu konuyu acarsa "kardes sen de bamya c..klusun, ona silikon yapiliyormu" der gecersin. Elin adami istiyor diye bir de ameliyata silikon takitrmaya mi yatacaksin, tovbe.........Elin adami icin vucuduna yabanci madde sokarsin, sonra ya Allah korusun kanser olursan ? O zaman kocan gelip seni kurtaracak miymis?
Ne koca, ne baba, ne oteki beriki adam icin bicak altina yatmaya degmez, yapmayin kizlar. Kendinizi sevin Allah askina.
Ben silikon düşünüyorum çokta araştırdım kanser falan yaptığı yok insanları yanlış yönlendirmeseniz?
Konunun basligi bence "Turk erkeklerinde beyinin yeri ve onemi" ne kadar olmaliydi ......... veya da "Turk kadinlari neden ozguvensiz, neden vucut bilinci yok ve erkeklerin ettigi hakaretlere katlaniyor" olmaliydi derim. Biri bana memen kucuk, sacin kotu, bacagin kisa etc etc. derse ben de begenmiyorsan almasaydin kardesim, gozun kor muydu derim......begenmeyen kucuk ogluna almasin. Madem goguslerinden hassasin konu sahibesi, kocan bir daha bu konuyu acarsa "kardes sen de bamya c..klusun, ona silikon yapiliyormu" der gecersin. Elin adami istiyor diye bir de ameliyata silikon takitrmaya mi yatacaksin, tovbe.........Elin adami icin vucuduna yabanci madde sokarsin, sonra ya Allah korusun kanser olursan ? O zaman kocan gelip seni kurtaracak miymis?
Ne koca, ne baba, ne oteki beriki adam icin bicak altina yatmaya degmez, yapmayin kizlar. Kendinizi sevin Allah askina.
Ben silikon düşünüyorum çokta araştırdım kanser falan yaptığı yok insanları yanlış yönlendirmeseniz?
Kanser yapsın yapmasın yabancı bir madde vücudunuza zarar verecektir mutlaka.
Haydi onu geçtim , sonuçta bu bir ameliyat, narkozdan hastane mikrobuna kadar riski var. Olmanız ille de gerekmeyen bir ameliyata elin sözüyle niye kalkışasınız , bunu söylüyorum. Acı çekeceksiniz boş yere, babanızın oğlu olsa bile bence değmez dedim, söylediğim nokta buydu.
Burda benim karşı çıktığım nokta kadınların hayatlarındaki erkeklere kendilerinden daha fazla değer vermeleri ve onların bir sözüyle bıçak altına yatmaya hazır olmalarıydı. Senin de göbeğin var , benim için liposuction yaptır diyin, bakalım o ne cevap verecek? Siz beğenin diye acı çekmeye sizin ona olduğunuz kadar hazır mıymış? Bence değmez konu sahibesi, amacım sizi üzmek, gücendirmek ya da yanlış yönlendirmek değildi...sadece bu gerçeğe dikkat çekmekti.
valla reklamı verilen o tip filmlerdeki kadınlar hepsi büyük göğüslü hatta devasa ...
pamele anderson hangi erkeğin rüyalarını süslemedi ki zamanında ..
bekarım ama çok çok çok önemli olduğundan eminim evli olan arkadaşlarım çok şanslısın göğüslerin büyük diye demiştir hep hatta birinin eşi seninki et beni bile değil güneş lekesi demiş:92::92::92::92:
Bence kimse sırf erkek için o acıya katlanmaz.Mutlaka kendide rahatsız oluyodur sonuçta estetik herkesin hakkı helede göğüs gibi önemli bir yer söz konusuysa..
Konu sahibesi kendim rahatsız oluyorum dememiş ki, kocasının dalga geçmesinden rahatsız olduğunu söylemiş. Ben de insanın kendisi için bir şeyler yapmasına karşı değilim, sadece karşısındaki erkek için büyük ödünler vermesine karşıyım.
Genel anlamda estetiği gerçekten korkunç bir görüntü bulmadıkça (burun gibi mesela) çok sağlıklı bulmuyorum. Herkesin kusurları var, bu kusurlara kafayı takmanın bence bir alemi yok. Monica Belucci de küçük göğüslü ama erkeklerin rüyalarını süslüyor, onun bu konuyu dert edindiğini hiç sanmıyorum. Göğüs giyimle kapatılması çok kolay bir bölge üstelik, iççamaşırı uygun olduktan sonra Pamela Anderson stili karpuz olmasa da hoş bir görüntü yakalamak mümkün.
Lakin tekrar edeyim, konu göğüs değil, kocanın tavırları; evlilikte karşılıklı saygı bence. Olmadı sivilcesiyle de dalga geçsin ..ortaokul çocukları gibi hanımın tipiyle dalga geçmek nedir bunu anlayamadım, hanımın duyguları incinmiş ve bu konuya alınıp topik açmış. Ben de karşılık olarak belden aşağı vurmasını önerdim, hala da öneriyorum.Yaşasın kötülük
Keşke bende sevebilsem küçük göğüslerimi
Ama dediğine katılıyorum dalga geçmek falan çok yanlış bencede
bence erkek gerçekten aşıksa karşısındaki insanın kusurlarını görmüyor bile... benim de minicik göğüslerim var kendim iri yapılı olduğum için iyice küçük duruyorlar 75 i doldurmuyor hacim bile yok... ama sevgilim 3 seneye yakın beraberiz bir kere bile bişey demedi tam tersine sevdiğini söylüyor doğal ol diyor sen ol senin olsun diyor... şakayla silikon yaptırcam dediğinde kendi dedi bana manyak mısın sen bunun için ameliyat mı olucaksın narkoz mu alacaksın die... yani kıssadan hisse karşısındakini yeterince sallamadığı için kendine özgüveni tavan yapan erkek kadının her şeyine kulp buluyor gözüne batıyor...
kızlar bazılarıda bıtkısel kurlerle goguslerını buyutuyorlar corek otu yağı falan. bıtkısel kur deneyen var mı?
kızlar bazılarıda bıtkısel kurlerle goguslerını buyutuyorlar corek otu yağı falan. bıtkısel kur deneyen var mı?
Ben denedim çoğunu..Yok anam büyümüyolar boşa enerji tüketiyosun
Ben denedim çoğunu..Yok anam büyümüyolar boşa enerji tüketiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?