ben bekarım, bilmediğim için soruyorum, emzirmeyi sürdürsen, çocuk emmek istemese bile sen makine ile sağsan falan böylece memeler süt vermeye devam etse olmaz mı? yine memeler dolgun ve şişkin kalmaya devam etmez mi? ya da bir yaş arayla sürekli çocuk mu yapmak lazım bu memeleri güzel tutmak için?hamıle kaldım goguslerım sut damarlarından oturu 90 beden oldu dogurdum goguslerım sılıkonlu gıbıydu pek hos duruyodu emzırdıgım donem sonra ne mı oldu bır balonu dusun sıskınken nasıl sonrada ındırıp tekrar aynı olcude sısır borsuk bır meme
1- ben şu ana kadar bu forumda bir kadının "eşim bana memen küçük, bacağın kısa vs. diyor" diye şikayet ettiğini duymadım. varsa da istisnadır. bir erkek eşine öyle söylemez, ya onu üzmek istemediği için söylemez, ya da burnundan fitil fitil geleceği için söylemez.Konunun basligi bence "Turk erkeklerinde beyinin yeri ve onemi" ne kadar olmaliydi ......... veya da "Turk kadinlari neden ozguvensiz, neden vucut bilinci yok ve erkeklerin ettigi hakaretlere katlaniyor" olmaliydi derim. Biri bana memen kucuk, sacin kotu, bacagin kisa etc etc. derse ben de begenmiyorsan almasaydin kardesim, gozun kor muydu derim......begenmeyen kucuk ogluna almasin. Madem goguslerinden hassasin konu sahibesi, kocan bir daha bu konuyu acarsa "kardes sen de bamya c..klusun, ona silikon yapiliyormu" der gecersin. Elin adami istiyor diye bir de ameliyata silikon takitrmaya mi yatacaksin, tovbe.........Elin adami icin vucuduna yabanci madde sokarsin, sonra ya Allah korusun kanser olursan ? O zaman kocan gelip seni kurtaracak miymis?
Ne koca, ne baba, ne oteki beriki adam icin bicak altina yatmaya degmez, yapmayin kizlar. Kendinizi sevin Allah askina.
Konunun basligi bence "Turk erkeklerinde beyinin yeri ve onemi" ne kadar olmaliydi ......... veya da "Turk kadinlari neden ozguvensiz, neden vucut bilinci yok ve erkeklerin ettigi hakaretlere katlaniyor" olmaliydi derim. Biri bana memen kucuk, sacin kotu, bacagin kisa etc etc. derse ben de begenmiyorsan almasaydin kardesim, gozun kor muydu derim......begenmeyen kucuk ogluna almasin. Madem goguslerinden hassasin konu sahibesi, kocan bir daha bu konuyu acarsa "kardes sen de bamya c..klusun, ona silikon yapiliyormu" der gecersin. Elin adami istiyor diye bir de ameliyata silikon takitrmaya mi yatacaksin, tovbe.........Elin adami icin vucuduna yabanci madde sokarsin, sonra ya Allah korusun kanser olursan ? O zaman kocan gelip seni kurtaracak miymis?
Ne koca, ne baba, ne oteki beriki adam icin bicak altina yatmaya degmez, yapmayin kizlar. Kendinizi sevin Allah askina.
ben bekarım, bilmediğim için soruyorum, emzirmeyi sürdürsen, çocuk emmek istemese bile sen makine ile sağsan falan böylece memeler süt vermeye devam etse olmaz mı? yine memeler dolgun ve şişkin kalmaya devam etmez mi? ya da bir yaş arayla sürekli çocuk mu yapmak lazım bu memeleri güzel tutmak için?
:)))))iyi fikirmiş. ama bu sefer de yıllarca süt vermekten vücutta vitamin mitamin kalmayacak. memeleri diri tutalım derken gelsin saç dökülmeleri, gelsin erken yaşlanmalar, gelsin kemik erimeleri.
Yok anacım iki ucu pis değnek. :::))
onuda denedım 2 ay otomatık sagım makınesıyle sagdım ama bebek emmeyıncer otomatık sutler cekılıyo cnmben bekarım, bilmediğim için soruyorum, emzirmeyi sürdürsen, çocuk emmek istemese bile sen makine ile sağsan falan böylece memeler süt vermeye devam etse olmaz mı? yine memeler dolgun ve şişkin kalmaya devam etmez mi? ya da bir yaş arayla sürekli çocuk mu yapmak lazım bu memeleri güzel tutmak için?
bide hiç beklenmedik yerde kendiliğinden akar)
veya daha kötüsü eşin içmek zorunda kalır mazallah
aa, niye vücutta vitamen kalmasın ki? inanmam buna! bebeği düşünüp sütü gönderen Allah hiç anneyi düşünmez mi?:)))))iyi fikirmiş. ama bu sefer de yıllarca süt vermekten vücutta vitamin mitamin kalmayacak. memeleri diri tutalım derken gelsin saç dökülmeleri, gelsin erken yaşlanmalar, gelsin kemik erimeleri.
Yok anacım iki ucu pis değnek. :::))
normal sut gıbı olmadıgı ıcın mıdesı almaz onu kımsenın oglum 20 ayında benım gogusumden hala sut gelıyo 6 aylıktı bıraktıgında dusun esım ıgrenır dedıgı sey sakın kımseye sutum yok deme hatun ben anlamadım bu ısı der hepbak o konuyu da merak ediyorum.
süt varken eşler o sütden emerek içse bebek gibi yani... bir sakıncası mı var? kötü bişey mi ki?
bak o konuyu da merak ediyorum.
süt varken eşler o sütden emerek içse bebek gibi yani... bir sakıncası mı var? kötü bişey mi ki?
aa, niye vücutta vitamen kalmasın ki? inanmam buna! bebeği düşünüp sütü gönderen Allah hiç anneyi düşünmez mi?
İster inan ister inanma.
Tamam Allah mükemmel bir denge kurmuş da, insan vücudunun da bir işleyiş mekanizması var ve o mekanizmayı kuran da Allah; o sütler gaipten gelmiyor herhalde.
senin bedeninde var olan şeyler bebeğe aktarılıyor. 25 aydır bebek emziren biri olarak söylüyorum ki bebek denen yaratık annede ne var ne yoksa sünger gibi çekiyor. Ha ben bu durumdan memnun muyum memnunum; o tamamen benim seçimim, benim mazohistliğim. Ama durum bu .
tabi ki bebek emecek, somuracak, sömürecek.. ama ne var ne yok herşeyi değil, sadece kendi hissesini :)
yani sağlıklı beslenen bir annenin emzirmeden dolayı bünyesinin zayıf düşeceğine, erken yaşlanacağına veya hastalığa yakalanacağına inanmıyorum demek istedim.
hatta kadınlar doğurganlıklarını sürdürdükleri müddetçe Allah'ın rahmetine bakın ki erkeklere nisbeten daha dirençli ve güçlü oluyorlarmış hastalıklara karşı. bunu blimsel bir yazıda okumuştum.
bak o konuyu da merak ediyorum.
Ama canim o noktaya gelebilmek de onemli, ic giyim de fantazi birsey alsam sutyen de hep sorun cikar cunku destekli olmak zorunda. Mayo/bikini bile hep sorundur benim. Allah baska dert vermesin cok sukur ama olsaydi iyi olurdu
ilginç bi fantezi dünyanız var
bir erkeğin seviştiği kadını anne, kendini bebek konumunda görmekten haz alacağını mı düşünüyosunuz?
ensest ilişkilere ilgi var bilinçaltınızda galiba
pes yani! biraz mütevazi olmayagör, birileri derhal suistimal ediyor! seni küçük düşürmeğe yelteniyor!Aferin sana; hep böyle oku araştır:) ben de biyoloji okudum:) o yüzden bilirim metabolizma nedir nasıl işler..
ilginç bi fantezi dünyanız var
bir erkeğin seviştiği kadını anne, kendini bebek konumunda görmekten haz alacağını mı düşünüyosunuz?
ensest ilişkilere ilgi var bilinçaltınızda galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?