• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turk erkeginde memenin onemi ne kadar?

benımkılerde kucuk sılıkondan baska care yok mu ya:(..ben netten ızledım ama oda gogus kanallarına cok zarar verıyor cocuk emzıremıyomusun. ama son zamanlarda yenı sıstem cıkmıs gogus kannallarına hıc zarar vermeden ığne ıle sısrıyorlar..

Ya benim azıcık olsa kendimi yormiycamda sırt üstü yatınca erkek gibi oluyorum çok kötü hissediyorum:1:
Mecburum silikona ben.O yeni yöntemi bende dinledim bir doktordan ama daha deniyolarmış sanırım geçici olabilirmiş etkisi

Ya benim azıcık olsa kendimi yormiycamda sırt üstü yatınca erkek gibi oluyorum çok kötü hissediyorum:1:
Mecburum silikona ben.O yeni yöntemi bende dinledim bir doktordan ama daha deniyolarmış sanırım geçici olabilirmiş etkisi

kremler var onları denedınız mı ?

Önemli olmalı zira ben bile dolgun güzel gogus gorunce bakıyorum :D
85 numara ve dik olmasına ragmen.özendiğimden değil sadece görsel oldugu için guzel ve hos geliyor göze
Rabbim kadınları güzel yaratmış, bu güzellikte bizim sınavımız.

yahu sen pamela andersona ne bakıyon? senin eşinde bi orlando bloom, prad pitt değil sonucta. boşversene begenen her daim begeniyo zaten. böyle şeyleri takan bi erkeğe ne kadar güvenirsin ki? bugün memen küçük yarın popon küçük der sonraki gün boyun kısa der uzun der der de der yani takılmayın böyle şeylere yahu. he ciddi anlamda küçükse o zman birşeyler yapın ama pamela gibi jennifer lopez gibi olacagım diye ugrasmayın arkadaslar lütfen yaa

Benim sikintim yok ki bu konuda.ben erkeklerin dusuncesinj soledim.

Kizlar benim goguslerim cok kucuk, cocugum olmadigi icin silikon taktirmiyorum. Esim zaman zaman alay eder ama meme nedeniyle bosanacak durumda da degiliz :9: Tabi yine de kafayi takiyorum, sizce erkek icin meme ne kadar onemli?

Valla benim de küçüktü göğüslerim 2 sene önce silikon taktırdım cok da mutluyum. Esimle ondan sonra tanıştık21 yıllık evliyim. Benim ki tam bi meme hastası :)))) cok memnunuz sonuctan.benle tanıştıktan sonra yaptircam desen izin vermezdim diyo ama iyiki yaptirmisdin diyo :))) valla cocuk da düşünüyoruz artik ve hicbi zarari yok diyo uzmanlar. Ben de kac kişiye sordum. Cok istiyodum valla kendimi harika hissediyorum.bu kadar dert edecegine yaptir derim :)

Valla benim de küçüktü göğüslerim 2 sene önce silikon taktırdım cok da mutluyum. Esimle ondan sonra tanıştık21 yıllık evliyim. Benim ki tam bi meme hastası :)))) cok memnunuz sonuctan.benle tanıştıktan sonra yaptircam desen izin vermezdim diyo ama iyiki yaptirmisdin diyo :))) valla cocuk da düşünüyoruz artik ve hicbi zarari yok diyo uzmanlar. Ben de kac kişiye sordum. Cok istiyodum valla kendimi harika hissediyorum.bu kadar dert edecegine yaptir derim :)

canım hamile kalırsan silikon çıkartılıyo değil mi

Hayır canim emzirmeye hic bi zarari yok. Bi kere zararli bisey olsa direk kalbin üzerinde ilk önce ona zararı olur.

iyimiş o zaman ben de yaptırıcam da kararsızdım hamile kalınca çıkarmak zorunda kalıyosun demişti bi arkadaş
iyi oldu bunu duyduğum

iyimiş o zaman ben de yaptırıcam da kararsızdım hamile kalınca çıkarmak zorunda kalıyosun demişti bi arkadaş
iyi oldu bunu duyduğum

Yaptirmadan önce ben de cok arastirdim.sonrasinda da tv programlarinda farkli uzmanlarin agzindan duydum syni seyleri. Küçültme ameliyatindan sonra emziremeyebilirmissin ama büyütme ameliyatinda böyle bi durum yok. Yani silikon emzirmeye engel degil. Hem hamilelikte nasıl cikarttircaksin ki.narkoz aliyosun sonucta.arkadasin yanlis duymus muhtemelen

Kizlar benim goguslerim cok kucuk, cocugum olmadigi icin silikon taktirmiyorum. Esim zaman zaman alay eder ama meme nedeniyle bosanacak durumda da degiliz :9: Tabi yine de kafayi takiyorum, sizce erkek icin meme ne kadar onemli?

Canım sılıkon taktıra bılrısın kas altında gogusun. Bolece sut kanallları kapatılmıyor:)
Koltuk altını onermıyor genelde doktorlar kotu bır goruntu olabılıyor ama kas altı cok rahat uygulanıyor daha gecen hafta arkadasım oldu cok mutlu :)
3 gun yattı 4 . Gun alısverıse gıttı artık hersey bızım ıcın.

Benım durumum daha vahım aslında :D
esımın az cok ırı gogusten hoslandıgını tahmın edebılıyorum ılk okulda nadıde sultana bakıcam dıe kosa kosa gelırmıs eve .
Aılesındede en kucuk gögüslü benım kuzenlerı falan da takılırlar bana bunlar ne dıe :D
Görumcem esımın kuzenlerı kv. Hepsının massallahları var benım orcum 75 ama esım ona bıle dısarı cıktıgımızda yok fırlıcak sımdı yok acıllcak yok bak bak bak ört ört ört der durur . Bende derım kı Allah bılıomusta ondan sana benım gıbı goguslu bırını vermıs ya annen gıbı kuzenlerın gıbı olsa napardık . Kestırcem en sonunda o olcak bende kurtulcam sende kurtulcan der gecerım . Takma bence ben takmıyorum acıkcası . :D

Back
X