Turk erkeginde memenin onemi ne kadar?

keşke benımkıler de küçük olsaydı hiç takmazdım doru durust tsort gıyemıorum hemen çatal görunuyo boynumdan 4 cm açık bı kıyafet gıyemem dekolte oluo hemen helede şimdi hamıleyım kafam kadar oldular resmen göbeımı goremıom kı karnım da baya cıktı boşver sen küçük olsunlar birleşme anındda hiçde ölçülerne bakmıo adam emin ol :))))

erkeklerin bence ençok baktıkları yer orası
bazen düğmeli bluz veya gömlek giydiğimde düğmelerin arasından dik dik baktıklarını farkediyorum ne göreceklerse

Bence Türk erkeği meme falan düşünmüyor,öyle olsaydı heryer travesti olmazdı ne istediklerini yazardım ama banlarım,anladınız siz o olduktan sonra memeli memesiz fark etmiyor erkeklere

Ama canim o noktaya gelebilmek de onemli, ic giyim de fantazi birsey alsam sutyen de hep sorun cikar cunku destekli olmak zorunda. Mayo/bikini bile hep sorundur benim. Allah baska dert vermesin cok sukur ama olsaydi iyi olurdu

Canim bir beden buyuk al, bosluklara buz kalibi yerlestir Ne guzel iste, sutyeni at kocanin karsisinda "memelerime ufler misin cok hararetlendim bugun" de Ben desem herhalde "hangi meme" diye sorar

bu süpermiş denemeliiyim eşime

Ama canim o noktaya gelebilmek de onemli, ic giyim de fantazi birsey alsam sutyen de hep sorun cikar cunku destekli olmak zorunda. Mayo/bikini bile hep sorundur benim. Allah baska dert vermesin cok sukur ama olsaydi iyi olurdu
tabı canım ama bebeın olunca çok sukredıcen kucuk olduklarına çunku sarkmayacaklar bıde oyle dusun ben sarkacaklar dıye korkumdan extra toparlayıcı sutyenle yatıp kalkıorum :))) o noktaya gelebılmek için dıkkatını başka şeylere çekmelisin göğuslerın küçük olabılır ama belki göbeğin çok güzeldir yada bacakların en guzel buldugun yerın neresıyse orayı ön plana çıkar yada çıkaracak birşeyler giy etkısını göreceksın

memişlerini küçük buluyorsan ilgisini çekemiyorsan kocanın popoya çalışacaksın orasıda onlar için cazibe merkezi

Meme önemli birşey tabi ama küçüğü de makbuldur herhalde.Hamilelikten sonra çok sarkmaz diye düşünüyorum.Ayrıca büyük olsaydı göğüslerin bence bu Sefer eşin çooook karışabilirdi giydiklerine orası da var.

Son düzenleme:
Büyük göğüs istemezdim, şükür ki göğüslerim de normal ölçülerde. Ne çok küçük ne çok büyük
Erkekler kadın vücudunda her şeye önem verir, tek göğüslere değil

erkegin memesinden mi bahsediyorsunuz kadinin mi ?
yoksa kadinin sahip oldugu memeden erkege ne anlamadim ?
erkegin sevdigi kadinin memesi kücüktür veya büyüktür ama kadin aynidir
kadini seviyordur sonucta

erkegin memesinden mi bahsediyorsunuz kadinin mi ?
yoksa kadinin sahip oldugu memeden erkege ne anlamadim ?
erkegin sevdigi kadinin memesi kücüktür veya büyüktür ama kadin aynidir
kadini seviyordur sonucta

tabiki kadınıı seviyor ona kimse birşey demiyor zaten
duygusal sevme sonrasında ilerleyen zamanlarda fiziksel sevme varya biz o durumdan bahsediyoruz ))))

Canım hiç takma bidaha öle derse sen de bamya de:) vücut ölçülerin gayet idealmiş kate mossun da hiç memesi yok ama kadın en çok kazanan kadınlar arasında dünyada 3.:)))

bu erkekten erkeğe değişen bir durumdur diye düşünüyorum. kimi için daha önemlidir kimi için daha az önemli.

ancak eşinin fiziği çok mu mükemmel ki sana laf edicek?

herkesin kusurları vardır. bir yerini beğenmeyip sorun çıkaracak insan illaki bir kusur bulur.

belin kalın der, göbeğin var der. burnun büyük der. örnek olarak diyorum. illaki kiminin fiziğinde kiminin yüzünde belli kötü görünecek şeyler vardır. herşeyin daha iyisi var. birini seviyorsan bence bunlar sorun olmamalı.

kadınlar sadece dış görüntüden ibaret değil. erkekler bu kadar düşünmüyorlar, kadınlar benim fiziğim hakkında ne düşünüyor diye.

zaten dışarıdakilere bakıcak yine bakar, aldatıcak yine aldatır. bunlar zaten karakter meselesi kadınla ilgisi yok.

ne kadınlar aldatılıyor.

sevdigin adamin .... kücük olsa bu seni etkiler mi ?

hayatım erkeklerin beyinlerinin %99 u o iş için çalıştığını düşünürsek farklı açılardan baktığımızı görürsün
evlimisin bilmiyorum ama cinsel uyumluluk evlilikte çok önemli "küçük" ne kadar küçük beni etkilermi diye düşünme bazısını büyük etkiler bazısını küçük herkese göre farklı bir durum bence genel olarak düşün çünkü biz erkeklerin genelinden bahsediyoruz
erkekler genel olarak büyük memeli kadınlardan hoşlanır diye bir görüş var

Büyük değil orta büyüklükte bir memeden hoşlanır bütün erkekler, bebekken emdikleri için kadınlar arasında bağ oluşturuyomuş diye okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…