- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.126
- 498
keşke benımkıler de küçük olsaydı hiç takmazdım doru durust tsort gıyemıorum hemen çatal görunuyo boynumdan 4 cm açık bı kıyafet gıyemem dekolte oluo hemen helede şimdi hamıleyım kafam kadar oldular resmen göbeımı goremıom kı karnım da baya cıktı boşver sen küçük olsunlar birleşme anındda hiçde ölçülerne bakmıo adam emin ol :))))
Canim bir beden buyuk al, bosluklara buz kalibi yerlestirNe guzel iste, sutyeni at kocanin karsisinda "memelerime ufler misin cok hararetlendim bugun" de Ben desem herhalde "hangi meme" diye sorar
tabı canım ama bebeın olunca çok sukredıcen kucuk olduklarına çunku sarkmayacaklar bıde oyle dusun ben sarkacaklar dıye korkumdan extra toparlayıcı sutyenle yatıp kalkıorum :))) o noktaya gelebılmek için dıkkatını başka şeylere çekmelisin göğuslerın küçük olabılır ama belki göbeğin çok güzeldir yada bacakların en guzel buldugun yerın neresıyse orayı ön plana çıkar yada çıkaracak birşeyler giy etkısını göreceksınAma canim o noktaya gelebilmek de onemli, ic giyim de fantazi birsey alsam sutyen de hep sorun cikar cunku destekli olmak zorunda. Mayo/bikini bile hep sorundur benim. Allah baska dert vermesin cok sukur ama olsaydi iyi olurdu
tabı canım ama bebeın olunca çok sukredıcen kucuk olduklarına çunku sarkmayacaklar bıde oyle dusun ben sarkacaklar dıye korkumdan extra toparlayıcı sutyenle yatıp kalkıorum :))) o noktaya gelebılmek için dıkkatını başka şeylere çekmelisin göğuslerın küçük olabılır ama belki göbeğin çok güzeldir yada bacakların en guzel buldugun yerın neresıyse orayı ön plana çıkar yada çıkaracak birşeyler giy etkısını göreceksın
kesinlikleee haklısın canımmm orası çokkk önemliiimemişlerini küçük buluyorsan ilgisini çekemiyorsan kocanın popoya çalışacaksın orasıda onlar için cazibe merkezi
erkegin memesinden mi bahsediyorsunuz kadinin mi ?
yoksa kadinin sahip oldugu memeden erkege ne anlamadim ?
erkegin sevdigi kadinin memesi kücüktür veya büyüktür ama kadin aynidir
kadini seviyordur sonucta
Tabikide çok önemli.Hiç karakter daha önemli gibi şeyler söylemeyin ikisinin yeri çok çok farklı.Bence küçük göğüslü kadınlar evlenmeden silikon taktırmalı.Sonra kocaları büyük göğüslü bi kadına baksa ne diyecek adam haklı bi bakıma yani.[/QUOTE küçk göğüslüyüz diye eşlerimiz gidip başka kadınlara baksa haklı demek ha!! evlenmeden görmüyorlar mı sanki kıyafetlerimizden belli olur sanki göğüsleri büyük olan kadınlarının eşleri başka kadınlara bakmıyor..
tabiki kadınıı seviyor ona kimse birşey demiyor zaten
duygusal sevme sonrasında ilerleyen zamanlarda fiziksel sevme varya biz o durumdan bahsediyoruz))))
sevdigin adamin .... kücük olsa bu seni etkiler mi ?
sevdigin adamin .... kücük olsa bu seni etkiler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?