- 17 Mart 2012
- 6.400
- 2.193
- 448
Tabikide çok önemli.Hiç karakter daha önemli gibi şeyler söylemeyin ikisinin yeri çok çok farklı.Bence küçük göğüslü kadınlar evlenmeden silikon taktırmalı.Sonra kocaları büyük göğüslü bi kadına baksa ne diyecek adam haklı bi bakıma yani.
canım bunları zaten baştan konuştum süt bezlerime kesinlikle zarar vermicek.zaten doktor bekar oldugumu düşünerek bana uygun olan slikonu taktı orta boyut olarak .ayrıca ameliyat izim yok denilmicek kadar az 5 ayı geçti..istiyosan gerçkten bunları düşünme doktorunla konuş o gerekli açıklamayı yapıcak ve seni rahatlatıcaktır..benim tek eksigim gögüslerimdi şimdi ne giysem çok hoş duruyor iyiki yaptırmışımm ayrıca kesinlikle his kaybı diye bişey yok bende :)
bacım sen mutluysan ölçülerinden eşini düşünmeee ..helede bu kadar yansıtmıyor diyorsannn amann sende demek gerek bazen hayataaa....ya canim zaten destekli sutyen kullaniyorum, disaridan baksan cok ideal vucut olculerim, derdim zaten kocama guzel gorunmek. O bana bu konuda birsey yansitmiyor ama hakikaten takmiyor mu yoksa beni kirmak mi istemiyor onu bilmiyorum
Önemli mi önemsiz mi bilmiyorum hoşlanan da vardır hoşlanmayan da. Ama benim yorumum farklı yönde olacak. Neden çocuğum yok diye silikon taktırmadın ki? Ne ilgisi var ikisinin anlayamadım.
Benim anladigim ileride cocuk dusunurse emzirmek isterse silikonlu olmamasi lazim. Yanlissam konu sahibi duzeltsin.
Turk erkegini bilmem de, kadinlarda onemi buyuk.Bazilari buyutmeye calisiyor , bazilari kucultmeye. Biraz rahat biraksakta nefes alsalar.
Önemli mi önemsiz mi bilmiyorum hoşlanan da vardır hoşlanmayan da. Ama benim yorumum farklı yönde olacak. Neden çocuğum yok diye silikon taktırmadın ki? Ne ilgisi var ikisinin anlayamadım.
Kizlar benim goguslerim cok kucuk, cocugum olmadigi icin silikon taktirmiyorum. Esim zaman zaman alay eder ama meme nedeniyle bosanacak durumda da degilizTabi yine de kafayi takiyorum, sizce erkek icin meme ne kadar onemli?
erkek için meme ve kıç kasaptan alınan eti soteleyip baharatlayıp bir güzel yediği andaki kadar önemli...Kizlar benim goguslerim cok kucuk, cocugum olmadigi icin silikon taktirmiyorum. Esim zaman zaman alay eder ama meme nedeniyle bosanacak durumda da degilizTabi yine de kafayi takiyorum, sizce erkek icin meme ne kadar onemli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?