Turk erkeginde memenin onemi ne kadar?

Bir erkek bir kadınlar göğüsleri için evlendiyse bu evlilik değildir zaten, cinselliği resmileştirmektir benim gözümde. Küçük göğüslü kadınlar neden evlenirken silikon taktıracakmış ? Bir yaşıma daha girdim.

Ayrıca bence küçük göğüs bazı bayanlara çok yakışıyor, mesela Charlize theron :) , bazı kadınların göğüsleri kafam kadar oluyo (sözüm meclisten dışarı ünlülerden bahsediyorum) hatta victoria beckham'ın falan öyle fotoğrafları var ki top iki tane silikon koydurmuş, çok itici ve iğrenç.

Kendinizle barışık olun bence, siz kendinizle barışık olup kendinizi güzel buldukça,çevrenizdekiler de güzel bulur zaten :)

yazılan yorumları okudum da bencede bu konuyu eşinle konusman en mantıklısı... sonucta bizim yorumlarımız havada kalıyor.. eger büyük seviyorsa sende büyük seviyorsan büyütürsün.. o halinden memnun sen büyütmek istiosan yada o memnun degil sen memnunsan o zaman belki sorun cikar.. onu da konusarak cozebilirsiniz bence canım...

goles özellikle sormak istediğim boyutundan memnun musun konunu okuduğumda ısrarla 300 istediğini ama 250 nin uygun olup takıldığını hatırlıyorum şuanda yine de 300 olsaydı dediğin olduğun mu eylül ü bekliyorum bende ömer beyle görüşmeye gidicem ama hep küçük protezler mi kullanıyo acaba bende 300 den asağı istemiyorum da. hiç hastalarına falan rastladığın oldu mu yani uygun gördüğü hastaya büyük cc lerde kullanıyo mu yoksa hep 250- 300 arası mı tercih ediyo bilgin varsa aydınlat beni lütfen şimdi tek düşüncem küçük olursa

ya canim zaten destekli sutyen kullaniyorum, disaridan baksan cok ideal vucut olculerim, derdim zaten kocama guzel gorunmek. O bana bu konuda birsey yansitmiyor ama hakikaten takmiyor mu yoksa beni kirmak mi istemiyor onu bilmiyorum
bacım sen mutluysan ölçülerinden eşini düşünmeee ..helede bu kadar yansıtmıyor diyorsannn amann sende demek gerek bazen hayataaa....
Vede sağlıklıysan şükretmek...
Amcamın gelini ilk çocuğundan sonra göğüs kanseri oldu yaş 27. Ve tek memesinialdılar yaş29. Ve rahmetlik oldu yaş30...
Olaydıdaaaa tek memeli olaydı
küçük olaydı ...
Keza babannemde öyleee kanserin boy gösterdiği şu ahir dönemde allahım sağlıklı memeler vücutlar versin.... Diyorumm
gerisi teferruattt:)
destekli sütyenler ve duştan sonra soğuk su şoku emin ol doğumdan sonrada 75 sen 80 olur kurtulursunnn bacım ama sağlık önemli sağlık o yüzden derhal kafandan silikon olayını atmanı rica ediyorum..... Saygılar

türk erkekleri için meme çok önemli de, eşin sonuçta bunu bilerek evlenmişse sorun yoktur zaten. çok takıyoduysa evlenmeseydi.

benimkier büyük 90 beden menmunum ama sarkmalar başladı bile hemde bu yaşta 22 yaşındayım 85 olsa daha iiyi olrdu evet erkekler genelde dolgun sviyorlar sanırım erkekten erkeğe değişebilir ama seni beğenne böyle beğenmş şimdi mırın kırın etme gibi bir lüxü yok

Önemli mi önemsiz mi bilmiyorum hoşlanan da vardır hoşlanmayan da. Ama benim yorumum farklı yönde olacak. Neden çocuğum yok diye silikon taktırmadın ki? Ne ilgisi var ikisinin anlayamadım.

Önemli mi önemsiz mi bilmiyorum hoşlanan da vardır hoşlanmayan da. Ama benim yorumum farklı yönde olacak. Neden çocuğum yok diye silikon taktırmadın ki? Ne ilgisi var ikisinin anlayamadım.

Benim anladigim ileride cocuk dusunurse emzirmek isterse silikonlu olmamasi lazim. Yanlissam konu sahibi duzeltsin.

Turk erkegini bilmem de, kadinlarda onemi buyuk. Bazilari buyutmeye calisiyor , bazilari kucultmeye. Biraz rahat biraksakta nefes alsalar.

Kimi erkek var ki kadından daha güzel popoya sahip kimi erkek kadından daha güzel kaş göze sahip kadının sahip olduğu erkeğin sahip olamayacağı tek özellik memedir bu yüzden erkeklerin ilgisini çok çekiyor memeler o bölgenin zaten ayrı bir kokusu ayrı bir sıcaklığı var ve yumuşacık olması hoşlarına gidiyor küçük memelerde alan az olduğu için yumuşaklıkda azalıyor buda dokunma isteğini azaltıyor ..

küçükken memeden tez kesilen erkek çocukları büyüdüklerinde memeye çok düşkün olur derler bir de ne kadar doğru bilemem ..
bencede kadını kadın yapan en önemli şeylerden biri ben de kadın halimle dolgun göğüslere bakıyorum o anlamda değil tabi hoş duruyor erkek neden bakmasın ki

keşke imkan olsa da basitçe takılsa şu silikonlar enjekte edilse göğüse mesela birde yapay durmasa keşke

Silikon bebek emzirmeye mani degil. :) Ama evet konu sahibi muhtemelen boyle dusundu.

benim büyük göğüslerim ve yıllardır artık kronikleşen sırt ağrısı çekiyorum. abartmıyorum 2 saniye eğilsem sırtım kopacak gibi ağrıyor. doğru düzgün sütyen kullanamıyorum kullandığım zaman her zaman giydiğim bluzlar göbeğime çıkıyor kilo almadığım halde. sporcu sütyeni kullanmak zorunda kalıyorum büyük göğüslerden hoşlanmıyorum eşim beğeniyor ama ben şikayetçiyim:26:

bence şimdi millet üstüme gelmesin de tamamen şahsi fikrim küçük göğüslü kadınlar daha karizmatik daha doğrusu benim karizmatik ve çekici olduklarını düşündüğüm ünlü kadınların hiçbirinde meme namına bişey yok :) ileride hatta küçültme ameliyatı bile düşünüyorum eşimden izin koparabilirsem sonuçta tek başıma vermemem gereken bir karar olduğunu düşünüyorum.

Dudak-meme-kalça erkeğin muhteşem üçlüsü :)) Ama iş oraya gelince yatakta kan aldırır gibi veya ceset gibi durmak değil daha istekli,canlı, işveli olmak büyük memeden, kocaman popodan daha iyi erkekler için, küçük göğse pek takılmazlar zannımca...

Son düzenleme:

İleride silikon yüzünden süt bezlerinde, emzirmede sıkıntı olur diye düşünmüş olabilir arkadaş ama ben silikonun süt bezlerine zarar verdiğini, emzirmede sıkıntı yapmadığını duymuştum çünkü o dokuların altına, kas altına yerleştiriliyormuş diye duymuştum bilmiyorum yine de...

Kizlar benim goguslerim cok kucuk, cocugum olmadigi icin silikon taktirmiyorum. Esim zaman zaman alay eder ama meme nedeniyle bosanacak durumda da degiliz Tabi yine de kafayi takiyorum, sizce erkek icin meme ne kadar onemli?

Bir araştırma okumuştum.. Erkekler kadınların en çok yüzüne bakarmış.Kadınlar ise diğer kadınların en çok göğüslerine bakarmış...

Yani eşin bu duruma takmıyorsa çok da sorun olmaz diye düşünüyorum... Ama önemli olan senin kendini güzel seksi hissetmen
Eksikliğini hissediyorsan, silikon süper bir seçenek..

Çaresiz dert değil yani

Çok büyük olması önemli değil bence ayrıca her zaman büyük olan güzeldir hoştur diye de bir kural yok mühim olan kişinin boyuna kilosuna uygun vücuduyla orantılı azcık da ele avuca gelen göğüsler idealdir. Benim boyum 1.60 kilom da 51 80 beden ölçüm öyle sırtımı ağrıtacak sarkacak çok fark edilecek bir büyüklükte de değil çok küçük de değil memnunum yani ama bazen çok düz olabiliyor bazı kişilerin o zaman estetik gerekebiliyor ama yine kişi o halinden memnunsa kimseyi ilgilendirmez.

Kizlar benim goguslerim cok kucuk, cocugum olmadigi icin silikon taktirmiyorum. Esim zaman zaman alay eder ama meme nedeniyle bosanacak durumda da degiliz Tabi yine de kafayi takiyorum, sizce erkek icin meme ne kadar onemli?
erkek için meme ve kıç kasaptan alınan eti soteleyip baharatlayıp bir güzel yediği andaki kadar önemli...

Yok ya hiç cazip bir tarafı yok ben sevmiyorum büyük. Boyuma göre çok sırıtıyor benim de. Neyse ki biraz kilo verdim de en azından öle abes durmuyor. Küçük daha iyi küçülttürmeyi bile düşündüm ama ameliyat filan sevmiyorum. Protez büyütme ameliyatı filan bilmem çok gerekli mi acaba. Hani plastik bir ağırlık olacak orda sahicisi bile çok gıcık geliyor bana belki ondan pek uygun göremiyorum.

arkadaşlar meme önemli diyorum başkada bişey demiyorum ayrıca erkek arkadaşlarım sağolsunlar sık sık öneminin altını çiziyorlar

benim büyük denebilecek ölçüde göğüslerim.dışardan hoş görünüyor belki bilemiyorum ama bir beden daha küçük olmasını isterdim.

bir arkadaş bisiklet yaka da bile dekolte ne güzel falan demiş,bence hiç hoş değil.ben dekolte sevmiyorum ve göğüslerimi kapatmak

ciddi bir problem.her giydiğim şeyden göğsüm görünüyor biraz eğilince,eşimle sürekli tartışırız bu yüzden.

yazın terler,pişik yapar,sürekli sütyen yenilemek de cabası.sırt lastiği hemen gevşiyor.

ayrıca hamilelik ve emzirme dönemi tam bir kabus,nerdeyse kendi ağzıma girecek diye korkuyordum o ara.

deformasyon desen ayrı dert.

açıkçası eşimin ne düşündüğü umrumda değil,ben kendi rahatıma bakıyorum ve rahatsızım

Türk erkekleri icin pek sorun olmaz onlar nefes alsın yeter diyolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…