Turk erkeginde memenin onemi ne kadar?

Benimde küçük ama eşime sorarım bazen neremi beğeniyosun diye,burnunu ve memişlerini der,istisnasız,demek benimki küçük seviyor,ama erkek için büyük küçük önemli değil bence ,ele gelsin yeter :)

Bazı erkekler büyük sever, bazıları küçük. Ama çoğunluğu büyük sever :23:

85 beden göğüslerimi dahada büyütmek için egzersizler yapıyorum. Bende büyük severim. :27:

bu gün sordum eşime dedim göğüslerimin büyük olmasını ister miydin yada dedim beğenmediğin bi yerim varmı dedim saçma saçma saçma konuşma dedi ben senin herşeyini seviyorum tam olması gerektiği gibi sen benim eşimsin canımsın ben öyle şeylere bakmam önemli olan saygı dedi sen bana karşı olan saygını hiç bir zaman yetirme ben dedi kapında köpek gibi havlarım dedi seviyorum ben bu adamı ya hemde deliler gibii:16::16::16::16:

kötü haber getirdim hanımlar. ben çok samimi olduğum bir erkek arkadaşıma yıllar evvel ( konumuza dahil olan erkek arkadaş 20 yaşlarındaydı yani erkeklerin cinselliğe pek meraklı olduğu yaşlarda.) nedir sizdeki bu meme takıntısı büyük olunca ne oluyor bu kadar sevmenizin bir nedeni var mı diye sormuştum o da bana bilmiyorum elimde olan bir şey değil saplantı gibi sanki. büyük memeleri çok seviyorum daha sevmeyen erkek de tanımadım demişti. ama gel gör ki o dönemlerde minnacık göğüsleri olan bir sevgilisi vardı tabi o bu durumdan şikayet ederdi. :1: benim de göğüslerim küçüktür ama nedense sütyenleyken arası kapalı, dik gayet güzel görünüyorlar. hatta göğüslerimi kıskananlar bile var. ah bir de sütyensiz görseler. :1:

bu gün sordum eşime dedim göğüslerimin büyük olmasını ister miydin yada dedim beğenmediğin bi yerim varmı dedim saçma saçma saçma konuşma dedi ben senin herşeyini seviyorum tam olması gerektiği gibi sen benim eşimsin canımsın ben öyle şeylere bakmam önemli olan saygı dedi sen bana karşı olan saygını hiç bir zaman yetirme ben dedi kapında köpek gibi havlarım dedi seviyorum ben bu adamı ya hemde deliler gibii:16::16::16::16:

en güzel cevabı eşiniz vermiş
maşallah Allah daim etsin:nazar:

Önemli mi önemsiz mi bilmiyorum hoşlanan da vardır hoşlanmayan da. Ama benim yorumum farklı yönde olacak. Neden çocuğum yok diye silikon taktırmadın ki? Ne ilgisi var ikisinin anlayamadım.

Hamileyken memeler en az 1 beden buyuyormus, bu nedenle hem zarar gormesinden korkuyorum hem de emzirirken ne bileyim plastik takli birseyi cocugun agzina verecegiz :))

Erkeklerin geneli büyük göğüs sevdiğini söyler ancak eşinin büyük göğüsleri olanlar küçük ya da normal göğüsleri hayal ederken eşinin küçük göğüsleri olanlarda büyükleri hayal eder. Bu durumda silikon taktırmaya ya da takıntı yapmaya gerek yok...
Doğum sonrası ideal olana zaten ulaşacaktır.

Normal ya da önemli olanı

avuç içini doldurması,
Dik olması
Uçlarının sertleşmesi
uçlarının çevresinin geniş olmaması...

Erkeklerin geneli büyük göğüs sevdiğini söyler ancak eşinin büyük göğüsleri olanlar küçük ya da normal göğüsleri hayal ederken eşinin küçük göğüsleri olanlarda büyükleri hayal eder. Bu durumda silikon taktırmaya ya da takıntı yapmaya gerek yok...
Doğum sonrası ideal olana zaten ulaşacaktır.

Normal ya da önemli olanı

avuç içini doldurması,
Dik olması
Uçlarının sertleşmesi
uçlarının çevresinin geniş olmaması...

Iste aradigim uzman :15: Aslinda kocamin bana birsey dedigi yok, ben istiyorum guzl gorunmesini. Soyle bir catal olsun, bikini giyince gogsum gere gere dolasiyim. Genelde bakim yapan kadinlarin erkekleri hedefledigi soylenir ama yalan, once kendimiz icin susleniyoruz yoksa kizkiza oldugumuzda neden sikir sikir olalim

Bir araştırma okumuştum.. Erkekler kadınların en çok yüzüne bakarmış.Kadınlar ise diğer kadınların en çok göğüslerine bakarmış... :1:

Yani eşin bu duruma takmıyorsa çok da sorun olmaz diye düşünüyorum... Ama önemli olan senin kendini güzel seksi hissetmen :32:
Eksikliğini hissediyorsan, silikon süper bir seçenek..

Çaresiz dert değil yani :34:

Erkekler en çok nereye bakar sorusunun cevabı bu videoda saklı

Erkekler Nereye Bakar | Vidivodo.com

Benim 87 beden gogus olcum ama popom 100 fln. Turk erkeklerini bilmiyorum cok gencken konusmuslugum vardi 21-22 fln. 28 olacagim nerdeyse benimki popoya bakiyor eski esimde oyleydi. Surekli spor yaptigimdan herhalde. Sende youtube dan squat diye aratip o hareketi yapsa popon kalkik olur esinin dikkati d3 oraya gider.

ben de bi ara sarmıştım bu mevzulara, nişanlıma dedim silikon taktır diyo ablam acaba yaptırsam mı diye gerçekten de demişti. ne gerek var gayet güzeller filan dedi, ben de tatmin oldum açıkçası :27:

Gögüs elbette önemlidir. Ama en önemli değil bence..
Çok güzel diye tabir edilen kadınların çoğu gögüs sıkıntısı çekiyor ya da kendine zor yetiyo gögüsleri :D
Küçük olsun ama dolgun olsun. İlerde hamilelikle falan büyür.
Ona bakarsak ince bel kalça dudak diye uzayan listeleri var. Biz kalıba uymak zorunda değiliz. Başka güzelliğimizi ön plana çıkarırız. Eksikler görülmez.:)

Hamilelikte buyur tabi... butun vucutta ona nazaran buyuyor.bir tek gogus buyuse gene iyi. Gobek , kalca ,basen ,yuz her yer sisiyor. Yusyuvarlak olduktan sonra gogsun anlami yok o zaman hic umursamadan yemek yesekte tum vucut buyuyecegi icin gogus buyur. Onemli olan dogru yerleri buyutmek yoksa kilo almis bir govde de gogsun olmasinin anlami yok.

Kizlar benim goguslerim cok kucuk, cocugum olmadigi icin silikon taktirmiyorum. Esim zaman zaman alay eder ama meme nedeniyle bosanacak durumda da degiliz :9: Tabi yine de kafayi takiyorum, sizce erkek icin meme ne kadar onemli?
çok tatlısınız güldüm mesajınızı görünce:)ben gerçkten karısına bağlı bir erkeğin bunu sorun yapacağını düşünmüyorum.en azndan destekli sütyenler kullanın bir nevi özgüven gelmiş olur.o sizin gögüslernze laf vuruyosa siz de onun malum yerlerine şakayla karışık laf vurabilrsnz :)

Nasıl toparlayıp anlatacağım bilemiyorum çok +18 lik bir konu bence

Bizim özel yerlerimiz erkeklerin en çok dikkat ettikleri baktıkları imrendikleri yerler o yerlerde bizim için cinsellikte çok önemli bölgeler o bölgelerde erkeğin maharetinden ne kadar keyif aldığımızı görürse arkadaşımız eşimiz adı neyse artık onun için o bölge en harika bölgemiz olur küçük büyük sarkık dollgun bence çok fazla önem taşımaz
ben mesela evlenene kadar bir bölgemin bu kadar kıymetli olduğunu bilmezdim bunu eşimede söylüyorum sen sevdirdin bana diyorum o bölgeyi :52:
ama kendi özgüvenimiz için olabilecek en güzeline sahip olmak isteriz biz kadınız ve özeliz :21:

Ay simdi ben niye basligi 'Turk erkeginde meNEmenin onemi ne kadar?' diye okudum :27: kendikendime cok guldum allah beni napmasin :24:

Ben turk biriyle evli degilim butun erkekler icin durum ayni bence.ama bana kalirsa dik ve normal olcude bir meme ideal olani.vucut yapisi sisman veya balik etli olan kadinlarin memeleri daha buyuk(vucutla orantili olarak)zayif narin yapili olanlarin daha ufak tabii istisnalar vardir az da olsa,ona sismanliyim o zaman de bakalim cevabi ne olacak:)

Back
X