Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük göğüs erkekler için dayanılmaz, dekolte için harika, peki ya taşıyan için ???
Yıllardır verdiğim savaşı ben bilirim, ooff offf![]()
bu gün sordum eşime dedim göğüslerimin büyük olmasını ister miydin yada dedim beğenmediğin bi yerim varmı dedim saçma saçma saçma konuşma dedi ben senin herşeyini seviyorum tam olması gerektiği gibi sen benim eşimsin canımsın ben öyle şeylere bakmam önemli olan saygı dedi sen bana karşı olan saygını hiç bir zaman yetirme ben dedi kapında köpek gibi havlarım dedi seviyorum ben bu adamı ya hemde deliler gibii![]()
Önemli mi önemsiz mi bilmiyorum hoşlanan da vardır hoşlanmayan da. Ama benim yorumum farklı yönde olacak. Neden çocuğum yok diye silikon taktırmadın ki? Ne ilgisi var ikisinin anlayamadım.
Erkeklerin geneli büyük göğüs sevdiğini söyler ancak eşinin büyük göğüsleri olanlar küçük ya da normal göğüsleri hayal ederken eşinin küçük göğüsleri olanlarda büyükleri hayal eder. Bu durumda silikon taktırmaya ya da takıntı yapmaya gerek yok...
Doğum sonrası ideal olana zaten ulaşacaktır.
Normal ya da önemli olanı
avuç içini doldurması,
Dik olması
Uçlarının sertleşmesi
uçlarının çevresinin geniş olmaması...
Bir araştırma okumuştum.. Erkekler kadınların en çok yüzüne bakarmış.Kadınlar ise diğer kadınların en çok göğüslerine bakarmış...![]()
Yani eşin bu duruma takmıyorsa çok da sorun olmaz diye düşünüyorum... Ama önemli olan senin kendini güzel seksi hissetmen![]()
Eksikliğini hissediyorsan, silikon süper bir seçenek..
Çaresiz dert değil yani![]()
çok tatlısınız güldüm mesajınızı görünce:)ben gerçkten karısına bağlı bir erkeğin bunu sorun yapacağını düşünmüyorum.en azndan destekli sütyenler kullanın bir nevi özgüven gelmiş olur.o sizin gögüslernze laf vuruyosa siz de onun malum yerlerine şakayla karışık laf vurabilrsnz :)Kizlar benim goguslerim cok kucuk, cocugum olmadigi icin silikon taktirmiyorum. Esim zaman zaman alay eder ama meme nedeniyle bosanacak durumda da degilizTabi yine de kafayi takiyorum, sizce erkek icin meme ne kadar onemli?
Ay simdi ben niye basligi 'Turk erkeginde meNEmenin onemi ne kadar?' diye okudumkendikendime cok guldum allah beni napmasin
![]()