• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

türk erkeklerinin türk kızlarına nefretlerii !!!!!!

bızde türk kızlarının türk erkeklere olan nefretı dıye bı başlık açalım ekşıde :47:

ekşide yazarmısın kızz :44:

ekşide türk kızı başlığı altında 1942 entry varken ( en az 1800ü türk kızını kötülüyo tabii))) türk erkeği başlığı altındaysa 520 tanecik entry var tabi erkeklerin bi yerleri kalkar kendilerini mükemmel zannederler valla şu kk daki bir derdim var vs başlıklarını okusalar intihar ederler

2 tane Rus görsünler içlerine düşüyorlar zaten..Geçen sene tatilde bolca Ukrayna'lı vardı.Eşime dedim senin ayarlayacağın yerin ben taaaa....:1:

Bi de animasyonda amfi deki bütün erkekleri öpecek kızlar yarışıyordu,eşime demiştim ki sen kaç kaç ordan :1:

Eşimi 3 tane kız yanağından öpmüştü deli olmuştum..

bu nasıl iş ya?3 tane yakışıklı erkek karılarını öpse gönülleri razı olur mu?ama kızlar öpünce "ne var bunda?"gül geç tabi yok ya ben gözlerini oyardım hem kızların hem kocamın hatta herkesin uleeen...

Türk erkekleri biz Türk kızlarına laf atana kadar önce kendilerine bakıp eleştirsinler tabi eleştirenler için geçerli bu dediğim eleştirilerini dikkate almadan herşeye rağmen bizleri eleştirmeye hakları yok diyorum her konuda

bu rus takıntısını anlamıyorum bence ruslardan çok daha güzel ırklar var :S soguk benizliler ya

Rus piyasasında iş yapan biri olarak Ruslara çirkin denmesine gülüyorum gerçekten.
Yüz hatları vücutları giyimleri, tırnak desenleri ve tavırları...
Süper. :21:
Melezlerin de vücutları öyle at gibiler maşallah. Sırf kas. :8:
Ben kadın halimle onlara özeniyorum :69:
Biz Türk kadınları gibi kapris de bilmezler sırf işve ve cilve hatunlar. :12:
Türk erkeklerin Türk kızlarını kötülemesini ise önce bir kendilerine bakmalarını dileyerek sonlandırıyorum.
Çoğu kel ve göbekli, incelikten anlamayan erkekle dolu ülkemiz.
Çok konuşmak boş konuşmaktır :51:

Benim de Türk erkeğine nefretim var.
Nefret de demeyeyim de acıyorum diyeyim. :27::27:
O kadar saf ve salaklar ki. :D
Öyle de çirkinler ki. Of yani oooffff...
Gözümü gönlümü açacak adam yok piyasada. :37:

Bence komplekslerinden yapıyorlar bunu.
Çünkü Türk kızı pek yüz vermez kimseye kolay kolay. :D
E onlar da ilgi, sevgi şefkat göremeyince karalar ancak, napsın gariplerim. :27::27:

Bir üye daha belirtmiş.
Ruslar gibi rahat ve cilveli davranınca da o.....pu diyor bizim gerizekalılar.
Ne istediklerini biliyorlar mı merak ediyorum. :D

ruslar işveli cilveli mi yaa soğuk duruyolar ya çok güzeller ama böyle soğuk durunca cilveli diillermiş gibi geliii bana

Bir üye daha belirtmiş.
Ruslar gibi rahat ve cilveli davranınca da o.....pu diyor bizim gerizekalılar.
Ne istediklerini biliyorlar mı merak ediyorum. :D

Canım rahatlar çünkü farklı ülkeden geliyorlar,yaşam tarzları farklı, kültür farklı, bakış açıları farklı.Teyzem evde hamileyken eniştem bir rus kadınıyla gezip tozarmış, günlerce, haftalarca yüzünü görmüyorduş teyzem.Eniştem boşanma lafı etmiyomuş ama evine de gelmiyormuş.Bir gece enişte eve geldiğinde teyzem telefonu almış eline okumuş bunların mesajlarını ve rusun numarasını kaydetmiş aramış,beni sizin sorunlarınız ilgilendirmiyor demiş kapatmış teyzemin yüzüne telefonu.
En sonunda teyzem boşanmak istiyorum dediğinde rus kadını enişteye tekmeyi vurdu. Kadının amacı enişteyle gezip tozmak eğlenmek miş meyerse ,yani özgürlüğüne o kadar duşkunler ki , konu cidiyete gelince hemen kayboldu ortadan. Türk erkeği bakar sahiplenir ama çoğu aşırı kıskanç olur ki bunu özgürlüklerine engel olarak görüp pek ciddiyete almıyorlar bizimkilerini galiba. Parası varsa yararlanmak, eglemek falan amaçları bence ki bizimkilerin hoşuna gidiyor galiba kulanılmak.

yabancı uyruklu özellikle ukrayna rusya dan kadınlarla evlenmek tavan yapmış Türk kadınınn kaprisini çekmek istemiyorlarmış fark ne ki acaba?

çoğu eninde sonunda türk kadınlarına dönüyor o yüzden sıkıntı yok bence. doğru düzgün anlaşabilecekleri bişiler paylaşabilecekleri biz oldugumuz için:) bide yabancı dil özürlü oldukları için tbi.)

bir nevi kendilerine nefretleridir..çünkü onları doğuran Türk kadınlarının genlerini taşıyorlar...yani bu şekilde düşünen erkeklerin akıllarına göre düşünecek olursak kendileri de iğrençler demek ki..bir de böyle konuştular mı daha da itici oluyorlar..hiç bir şeyin yok bari sempatikliğin olsun..ama o da yok...

İyi de bu seçimi yapan erkekler önce aynada bir kendilerine baksalar,sonra da bu kadınların onları ne kadar süreyle yanlarında taşıyacaklarını şöyle bir düşünseler, sonra da geride yaşayacakları zamanları kalırsa bizlerden nefret etseler diyorum....

Benim kocam da Türk değil. Eğer Türk kızlarını beğenmeyen bir erkekle tanışsaydım sevgili bile olmazdım.Yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmiyor.

Back
X