- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdiye dek dergilerde,intenette değil de yanyana gelip canlı kanlı olarak gördüğüm rus hatunların hiç birini kendimden daha güzel bulmuş değilim...![]()
Ama Ukraynalıların güzel olanlarını beğeniyorum....
Euroisionda gorduk ruslarin turk askini verdikleri puanla. Can bonomonun gemisi rusyaya girsin is.
aynen bende hani kendimim diye demiyorum birçok rustan daha çok dikkat çekerm yanyana dursakbu arada gerçekten ukraynalıların güzel olanları da hayran bırakıyor yanii.. ama genel olarak ben beğenmiyorm rusları ve bugüne kdr birçok rus gördm konservatuvarda baleyi izliyordm ve rus hocalar,rus balerinler vardı hiçbiri dikkatimi çekmiyordu.Aksine bizim türk balerin kızlar onlara bin basıyordu
![]()
Konu ile alakası yok ama sen deü konservatuardanmısın ?
Nickini hep mezzo soprano diye okuyasım var..İzmirli olduğunu yazmıştın..Konservatuar,bale falan yazınca tahmin ettim...Ben de gsf den mezunum..Narlıdere'de komşu okuldan yani..evet nerden bildin =)
Nickini hep mezzo soprano diye okuyasım var..İzmirli olduğunu yazmıştın..Konservatuar,bale falan yazınca tahmin ettim...Ben de gsf den mezunum..Narlıdere'de komşu okuldan yani..![]()
aynen bende hani kendimim diye demiyorum birçok rustan daha çok dikkat çekerm yanyana dursakbu arada gerçekten ukraynalıların güzel olanları da hayran bırakıyor yanii.. ama genel olarak ben beğenmiyorm rusları ve bugüne kdr birçok rus gördm konservatuvarda baleyi izliyordm ve rus hocalar,rus balerinler vardı hiçbiri dikkatimi çekmiyordu.Aksine bizim türk balerin kızlar onlara bin basıyordu
![]()
türk erkeğinin sorunu zihniyetinde, kafasında. yoksa tip falan hikaye.
bi arkadaşım sevgilisini çek bi kız için terk etti. bahanesi de düzenli seks, kasmayan hatun flndı. o kızla 2 yıl gibi bi süre birlikte yaşadılar ve kız evlenmek istemiş. çocuk da senle evlenmem demiş sebebi de bakire değilmiş ondan önce bi sürü erkekle olmuşbunun benzerini de bi sözlükten okumuştum, kız polanyalıymış ve sevgilisi bakire değil diye evlenmek istememiş
![]()
bence türk erkeği gerçekten beğenmediği türk kızını bile haketmiyor. bizi sıcak değiliz, işte sevişmiyoruz fln diye suçlayan güya istemeyen erkek, öyle davransak da sen sevişiyorsun, bu ne çok sıcak kanlısın böyle kız mı olur diyecek. elleriyle mutlu olmalı çoğu.
evet mezzo sopranoydum da ama artk sadece soprano oldm maalesf değişti sesimevet gsf de hemen karşımız zaten ne güzel bitirmişsn de darısı bnm başıma artk =)
doğruya doğru.slav ırkının kadınları güzel oluyor.kaç yaşına gelirlerse gelsinler, vücutları bozulmuyor, doğurunca falan da bozulmuyor ama ciltleri çok çabuk yaşlanıyor bence.
sen nerden ogrendin bakim bu kdr guzel sevismeyi derler ciddi bir ne istedigini bilememe sendromu yasıyorlar![]()
yaşlanma sebebi de çok beyaz oldklarından bence
Orcun gbi opuselmmi diceksn ozmn hc birakmazlar :)))
doğruya doğru.slav ırkının kadınları güzel oluyor.kaç yaşına gelirlerse gelsinler, vücutları bozulmuyor, doğurunca falan da bozulmuyor ama ciltleri çok çabuk yaşlanıyor bence.
ne ilginç zaten bizi beğenmiyorlarmış madem
banada yabancı erkekler daha romantik geliyor mesela filmleri ele alalım türk filmlerinde ki erkekler hiç romantik bakamıyorlar olamıyorlar neden çünkü rol dahi olsa ince olamıyorlar ama yabancılaarın kalpleri gözlerine yansıyor resmen
hem kıskanç olmuyorlar,hem anlayışlı oluyorlar hem de romantik oluyorlar yaşlansalar bile el ele kol kolalar onu napıcaz
![]()