• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

türk erkeklerinin türk kızlarına nefretlerii !!!!!!

Hem de ne yorumlar var ben de okudum. Kezban hunter diye bir site var orda da neler neler yazılmış Türk kızlarının fiziğiyle ilgili falan. Kendilerini Allah bilir Mehmet Günsür gibi falan görüyolar herhalde. Oysa bakıyosun dışarda, erkeklerin saçları yağlı, ter kokulu, kıyafet ütüsüz ve kaç gündür giyilmiş yıkanmamış kim bilir, tırnaklar hele o tırnaklarrr :( İnsan başkasına laf etmeden önce dönecek bi kendine bakacak...

ya hadi temiz giyisiler giyseler ,yıkansalar ,temiz olsalar da onlardan bi cacık olmaz ki ,tip yok çünkü.Ben de bazen şöyle bir etrafıma bakıyorum dışardayken bir tane de şöyle insana çekici gelecek biri olmaz mı ya.Bi defa hepsi çok cılızlar.Sporla uzaktan yakından alakaları yok .Ufak tefekler yani ne biliyim erkek gibi bile gelmiyorlar bazen.Hani kızlara bakıyorum onlar da pek ahım şahım değiller belki ama yine de arada güzel kızlar çıkıyor ya.ama erkek yok anacım erkek......:52::52::52::9::9:

Ahaahahahaha :60::60::60:

tgmh8.jpg

Back
X