Türk filmine dönmüş hayatım

Öyle fakat yalnız bir kadınım aynı olayı bende yaşadım :) yalnızlık zordur bakıcak kimsen yok çoçuğa istediğin kadar paran olsun baba yok şu yok bu yok
Böyle örneklerde var aynı şeyler üstünden konuşuyorsunuz
Bir örnekte ben vereyim
Ablam aldatıldı eşinden ayrılmaya karar verdi
Hamile olduğunu sonradan farketti eski rşine söyledi adam çok çabaladı ama affetmedi
Bu arada birde oğlu var o zaman 6 yaşındaydı
Tek celsede hiç birşey talep etmeden boşandı
Bebekleridr ikiz bu arada
Evliyken hiç çalışmamıştı
İşe girdi öyle çok büyük rakamlar değil asgariden biraz fazla alıyor
Kızlarımıza annem bakıyordu bı kaza gecırdı artık bakamıyor
Ufaklıklara bakıcı tuttu buyugu tam gün etüte gidiyor
Ablama her konuda destek olmaya çalıştık bi çoğunu kabul etmedi
Ben kendim kalkıcam dedi
Babam sadece evin faturaları mutfak öasrafı vs karsılıyor ablam cocukların ihtiyaclarını okullarını
Çokta mutlu çocuklar
Üçüde
Özellikle büyüğü annesiyle gurur duyuyor şimdi 11 yaşında
Bende burdan söyleyeyim o zaman konu sahibinin durumuda iyi maddi anlamda tek cocuk gayet rahat büyütür
Böyle olmuyor işte herkezin kişisel gücü psikolojisi kendine güveni ortamı maddi manevi durumu farklıdır
Bu yüzden ne aldır nede aldırma denmemeli

Ya bir de toplumda kadının düşmanı gene kadın çok ikiyüzlüler burda da çok güzel gördük bunu kaç konudur.Erkekler ne yapsa artık ona bu hakkı bu kadın düşmanı kadınlar veriyor.En sevdiğim de aaaaa hiç öyle olur mu deyip seni kınarken aynı şeyleri kendilerinin çaktırmadan yapmaları.Onlara koca bir meh.

Size tavsiyem boşanın ama çocuğu aldırmayın..Eski eşiniz bunun ağırlığında ezilsin yeter ona.Ama çocuğa bakamam diyorsanız o ayrı konu

Sizin yorumunuz üzerinden yazdım evet siz demeseniz de sizin gibi aldırmama taraftarı olup o dediğim şeyleri yazanlar çoktu.Baya polemik olacak diye herkese tek tek cevap vermedim de okudum onları en son sizdiniz artık dayanamadım çünkü siz de yorumunuzda neden böyle düşünüyoruz diye karşısınız tarzı bir şey yazmıştınız siz derken ben de aldırmama taraftarlarına seslenmiştim.

Aldatilma durumunun sonucu benim icin bosanmayla sonuclanir diyorum hep ve cocuklar icin mutsuz bir evliligi yurutmeye de karsiyim...
Ama sizin konunuzda sanki butun mantigim çöktü...
Acabalatla yasamak cok zor. Tek basina bir hamilelik gecirip tek basina dogurup buyutmekte cok zordur eminim.
Sonuc ne olursa olsun esinize hamile oldugunuzu mutlaka soyleyin bilmesi gerek zaten bosanmak istemiyor cocugu duyunca tamamen karsi cokacak zaten gebelik surecinde bosanmak cok zor.
Amaaan cok eveleyip geveledim oturup konusun burda kendikendine ve bize sordugun sorularin hepsini ona sor ama konusmayi bebek haberini vermeden once yap. Cevaplar seni tatmin ediyorsa oluru var diyorsan ver bir sans daha ama olmayacak bu adamdan bir cacik diyorsan o zaman davani ac. Bebek konusunu kararini verince soyle.

Çok zor bir imtihan. Allah kolaylık versin. Ama bence çocuğunuzu aldırmayın ve bir şans daha verin eşinize. Belki zamanla affedersiniz. O çocuğa bir anne baba ile yaşaması için şans verin. Maalesef sadece kendinizi düşünerek bir karar verme lüksünüz yok şu anda. En azından çocuk biraz büyüyene kadar eşinizi sorumluluğa ortak ederseniz ilerde yapamıyorum deseniz bile daha rahat karar alabilirsiniz.

Her bana dokunduğunda ona da mı böyr dokunmuştur diye düşüneceğim? Acaba ona da mı böyle demiştir? Acaba o daha mı iyi,daha mı güzeldi? Acaba hala görüşüyorlar mı? Ömrüm böyle geçer

Daha diğer yorumları okumadim ama dayanamadım şimdiden yazayim. Daha ilk sayfadan başlamışlar şans ver diye. Ne Şansı ya ne şansı. Ben bile burdan kafayı yiyorum bunlari okuyunca. Aldatmanin şansı mi olur. Hangisi kocasını aldatsa bi sans verilir acaba :) şaka gibi.

Tek gece çok gece farketmez. İğrenç birsey başkasıyla yatmasi. Sen cok güçlü bir bayansin bence. Eşine kurduğun cümlelere de hayran kaldim.

Ben olsam aldirmazdim ama senin kararin tabi. Nasilsa imzalamış. Tek celsede bile bitebilir anlaşmalı yani. Bebeği de boşandıktan sonra söyle ki zorluk cikarmaya kalkmasin. O kadar uzun süreceğini sanmıyorum davanin.

Çocuğunu aldırma öldürme demek romantizm oldu ya.. Pes!! Bu düşünce asla bu şekilde küçümsenmeyi hak etmiyo, romantizm diyerek evet o doğmamış çocuğa saygısızlık yapıyosunuz. Romantizm değil merhamet deseydiniz daha gerçekçi ve samimi bir yorum yapmış olurdunuz. Kusura bakmayın bu benim fikrim.

Dünyanın genelinde kabul görmüş, hukuk düzenleri tarafından suç sayılmayan bir eylem için nasıl yaparsan katilsin falan diye ahkam kesiyorsunuz? He sen katilsin deyince katil oluyor millet aynen. Hepimiz hayatımız boyunca kaç böcek öldürdük, kaç hayvanın etini yedik önce bunları sayalım o zaman bu durumda tüm insanlık olarak katil oluyoruz zaten.

Çok romantiksin canımm böyle konuşma ortam romantizm kokuyor sonra :))))

O yavru sadece sizin değil, ikinizin bebeği. Kesinlikle saklamamalısın.
İnsanlar evliliklerini kurtarmak için çocuk yapıyor ama sizin yıkılmış evliliğinizi kurtarmak için belki de bir mucize geliyor. Bu hikaye beni ağlattı

Çok romantiksin canımm böyle konuşma ortam romantizm kokuyor sonra :))))

Çok doğru bir kullanım. Romantizm duygulardan, duyarlılıktan ve düşlerden beslenir.

Neye itiraz ettiğiniz belli değil yani. Romantizm diyince aklınıza kırmızı güller mi geliyor sadece?

Yapmiyim yapmiyim dedim ama deli gibi sevmek ruhumuzda var, ister istemez bir romantiklik katıyoruz galiba, siz diyince farkettim ahahhsgaga
Ne kolay geliyor insanlara bazı şeyler canımm başına gelmeyen bilemez. Benim başıma gelmedi ama gelmiş gibi yorum yaptım ben olsam ne yapardım dedim romantik oldum.
Aslında romantiğimdir eşimde bazen der

Çok doğru bir kullanım. Romantizm duygulardan, duyarlılıktan ve düşlerden beslenir.

Neye itiraz ettiğiniz belli değil yani. Romantizm diyince aklınıza kırmızı güller mi geliyor sadece?
Romantik bir yorum değildi benim yaptığım. Kendim olsam ne yapardım yorumuydu. Romantiklik kavramınız gerçekten çok farklı. Ben mantıklı bir yorum yaptım size romantik gelmiş. Sizin yaptığınız yorumlarda bana saçma geliyor mesela ama ben "romantiklik" gibi ve ya "bencillik" gibi şeyler söylemiyorum. Saygı duyuyorum. Bunu yapmanız zor değil. Saygı! Benim bizim onun bünün düşüncesine saygı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…