Böyle örneklerde var aynı şeyler üstünden konuşuyorsunuzÖyle fakat yalnız bir kadınım aynı olayı bende yaşadım :) yalnızlık zordur bakıcak kimsen yok çoçuğa istediğin kadar paran olsun baba yok şu yok bu yok
Ya bir de toplumda kadının düşmanı gene kadın çok ikiyüzlüler burda da çok güzel gördük bunu kaç konudur.Erkekler ne yapsa artık ona bu hakkı bu kadın düşmanı kadınlar veriyor.En sevdiğim de aaaaa hiç öyle olur mu deyip seni kınarken aynı şeyleri kendilerinin çaktırmadan yapmaları.Onlara koca bir meh.Eh öyle tabi siz bilmiyor muydunuz? Adam doğmamış çocuğunun anasını aldatır ama din size günah yazar, insanlar size katil yazar, çocuğu doğurursunuz adam gider başkasıyla evlenir çocuğu babasız büyütmek size düşer.....adam ne eylem yaparsa yapsın yükünü taşımak size düşer. Bizim toplumda kadın olmak zor zanaat.
Sizin yorumunuz üzerinden yazdım evet siz demeseniz de sizin gibi aldırmama taraftarı olup o dediğim şeyleri yazanlar çoktu.Baya polemik olacak diye herkese tek tek cevap vermedim de okudum onları en son sizdiniz artık dayanamadım çünkü siz de yorumunuzda neden böyle düşünüyoruz diye karşısınız tarzı bir şey yazmıştınız siz derken ben de aldırmama taraftarlarına seslenmiştim.Nerde yüklendim üyeye.? Onu kıracak şekilde bir söylemim var mı? Katil kelimesini kullandım mı? Benden alıntı yapıyorsanız benim cümlelerimi kullanın. Ben cok yorum yapmam konulara acıkcası ilk defa gercekten zor durumda oldugunı düşündügümden fikrimi yazdım. Kaldıki arkadas fikirlerimizi sormus Söylememizde bir sakınca yok sanırım. Ayrıca mutsuz olacagını varsayıyorsunuz siz. Öyle olmayada bilir
Her bana dokunduğunda ona da mı böyr dokunmuştur diye düşüneceğim? Acaba ona da mı böyle demiştir? Acaba o daha mı iyi,daha mı güzeldi? Acaba hala görüşüyorlar mı? Ömrüm böyle geçer
Herkese çok teşekkürler.Sorun değilse konum kapatılabilir mi?
Çocuğunu aldırma öldürme demek romantizm oldu ya.. Pes!! Bu düşünce asla bu şekilde küçümsenmeyi hak etmiyo, romantizm diyerek evet o doğmamış çocuğa saygısızlık yapıyosunuz. Romantizm değil merhamet deseydiniz daha gerçekçi ve samimi bir yorum yapmış olurdunuz. Kusura bakmayın bu benim fikrim."Çocuğunu sakın aldırma, çocuk aldırmak cinayettir" romantizmi yapan kimseye kulak asma. Ben olsam aldırırdım. Sizin ve bebeğin geleceği için en doğrusu bu. Az önceki üyenin de dediği gibi: "hayat belkilerle geçmez"
Eşine de bir şans daha verme. Hayatının hatası olur.
Çok romantiksin canımm böyle konuşma ortam romantizm kokuyor sonra :))))Çocuğunu aldırma öldürme demek romantizm oldu ya.. Pes!! Bu düşünce asla bu şekilde küçümsenmeyi hak etmiyo, romantizm diyerek evet o doğmamış çocuğa saygısızlık yapıyosunuz. Romantizm değil merhamet deseydiniz daha gerçekçi ve samimi bir yorum yapmış olurdunuz. Kusura bakmayın bu benim fikrim.
Yapmiyim yapmiyim dedim ama deli gibi sevmek ruhumuzda var, ister istemez bir romantiklik katıyoruz galiba, siz diyince farkettim ahahhsgagaÇok romantiksin canımm böyle konuşma ortam romantizm kokuyor sonra :))))
Çok romantiksin canımm böyle konuşma ortam romantizm kokuyor sonra :))))
Çocuğunu aldırma öldürme demek romantizm oldu ya.. Pes!! Bu düşünce asla bu şekilde küçümsenmeyi hak etmiyo, romantizm diyerek evet o doğmamış çocuğa saygısızlık yapıyosunuz. Romantizm değil merhamet deseydiniz daha gerçekçi ve samimi bir yorum yapmış olurdunuz. Kusura bakmayın bu benim fikrim.
Ne kolay geliyor insanlara bazı şeyler canımm başına gelmeyen bilemez. Benim başıma gelmedi ama gelmiş gibi yorum yaptım ben olsam ne yapardım dedim romantik oldum.Yapmiyim yapmiyim dedim ama deli gibi sevmek ruhumuzda var, ister istemez bir romantiklik katıyoruz galiba, siz diyince farkettim ahahhsgaga
Çok tatlısınız <3Ne kolay geliyor insanlara bazı şeyler canımm başına gelmeyen bilemez. Benim başıma gelmedi ama gelmiş gibi yorum yaptım ben olsam ne yapardım dedim romantik oldum.
Aslında romantiğimdir eşimde bazen der
Romantik bir yorum değildi benim yaptığım. Kendim olsam ne yapardım yorumuydu. Romantiklik kavramınız gerçekten çok farklı. Ben mantıklı bir yorum yaptım size romantik gelmiş. Sizin yaptığınız yorumlarda bana saçma geliyor mesela ama ben "romantiklik" gibi ve ya "bencillik" gibi şeyler söylemiyorum. Saygı duyuyorum. Bunu yapmanız zor değil. Saygı! Benim bizim onun bünün düşüncesine saygı.Çok doğru bir kullanım. Romantizm duygulardan, duyarlılıktan ve düşlerden beslenir.
Neye itiraz ettiğiniz belli değil yani. Romantizm diyince aklınıza kırmızı güller mi geliyor sadece?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?