Türk filmine dönmüş hayatım

eşine 4-5 aylık olunca söyle yani boşandıktan snra..

bi an düşündm acaba kocası hesap açtı o mu yazıo die

Bebek katili olmak, boşanmış tek çocukla mücadele etmeye çalışan bir anne olmaktan çok daha zordur Oyüzden boşan veya boşanma ne yapacaksan bundan sonra bebekli bir kadın olarak düşün hayatına vereceğin yönü
Aldatılmış kadın olmak kendi yavrusunu öldüren bir kadın olmak...

Yeter ya! Hep kadın olmak.Aldatılmış kadın,katil kadın.Ama adam paşa

O zaman yasal süreyi aşmış olurum.
asla o bebeği aldırma.. sonucu ne olursa olsn. senin hayatta yoldaşın olcak sana mutluluk veren tek şey belkide..
bi kere aldatan bi kere daha yapar gbime geliyor. ama son bi şans acaba olur mu .. kocanı en iyi sen tanıyorsun.

Peki nasıl bakacağım çocuğa? Çok şükür maddi problemim yok ama bu çocuğun yürüdüğü,koştuğu zaman yanında ben olamayacağım.Çünkü çok çalışıyorum.E babası da yok.Anne babasız ne kadar sağlıklı büyür bu çocuk?

Etrafımda bir tane bile aldatan eşini affettikten sonra mutlu olan çift gör me dimmmmmmm. Ya boşandılar ya da boşanma aşamasındalar hepsi de neden daha önce boşanmadım pişmanlığındalar. Çok güzel bir örnek olarak da ilk eşinden boşanırken çocuğunu aldırıp ikinci eşinden hamile kalıp doğurmuş bir tanıdığım var. Şuan çok da mutlu. Allah aşkına maddi ve manevi gücün yok işte o çocuk çok üzülücek anlaşılan. Allah çocuğuna sabır versin madem

Maddi olarak her şeyini tek başıma fazlasıyla karşılarım.Ama manevi olarak pek de bir şey yapamam.Ya derecemi düşüreceğim ya da tamamen istifa edip çocukla ilgileneceğim ee o zaman maddi olarak bakamam.Sanırım ne yapacağım belli

Benim bildiğim özelde bile aldırırsan eşinin imzasını istiyor. Tabii gidip köşe de bir yerde aldırmazsan sağlıklı olsun dersen imza istiyor tek başına karar veremezsin diye biliyorum. Ayrıca aldırmadan önce eşine söylemen gerekir çünkü bu onun hakkı. Ne kadar hata da yapmış olsa o bebeğin babası. Tek başına karar veremezsin buna hakkın yok diye düşünüyorum. Doğurup bakmak sana kalmış ama eşine bir şans vermen için bir işaret de olabilir bu. İyi düşün.

Gerçekten şu zor durumunu yürekten hissettim. İnşallah hakkında hayırlısı olur canım.

Sanırım aldırmaya karar verdin çok fazla beklememilisin yasal süre açısından
Ayrıca eşine söylemen şart imzası olmadan yaptıramazsın

Sanırım aldırmaya karar verdin çok fazla beklememilisin yasal süre açısından
Ayrıca eşine söylemen şart imzası olmadan yaptıramazsın
Acaba ne kadardır boyu? Kaç kilodur? Akşamdandır böyle saçma düşünceler aklıma geliyor

Anlayamadığım bişey var. niçin bebeği aldırma diyenlere saldıranlar var? Aynı fikirde olmak zorundamıyız? aldırma dedik diye babasının ya da eşinin aldıgı tabletle yorum yapanlar diye bir yorum okudum arada cidden çok komik. Kim oldugumuzu ne yaşadıgımızı nerden biliyorsunuz pardon ? Ben çalışan ve telefonunu kendi almış bir anne olarak yaptım yorumumu:) Şaka bir yana arkadaslar cidden çok hassas bir konu. eğer inanıyorsak Rabbimin bu konudaki emri çok net. Anlıyorum gelecekte annenin zorlanacagını düşünüyorsunuz haklısınız ama hangimiz zorlanmadan evlat büyütüyoruz ki?

Yeter ya! Hep kadın olmak.Aldatılmış kadın,katil kadın.Ama adam paşa
Kocası ile ilgili bişey yazmadım kocasının ne yaptığı da beni ilgilendirmiyor ya da kocası ile barışıp barışmayacakları
Anne olarak bebeğinin durumu hakkında vereceği karar ilgilendiriyor
Kadın olunca erkek gibi rahat bir hayat süremiyorsun vereceğin kararların hissettirdikleri ve sonuçları erkeklere göre daha farklı oluyor
Bir kadın anneliği bebeği öğrenir öğrenmez hissediyor anne olduğunu ozaman anlıyor ama erkekler doğunca anlıyor diye bir söz var
Neyse uzun yazdım kendi fikrim siz hayatı istediğiniz gözle görün beni ilgilendirmez

Eğer bakamıcaksan dogurma net söyliyorum zaten herşey üst üste gelmiş çoçuk olursa adam daha da dadanıcak sana

Of yine duygusala bağladım
Kaç haftalıktı
6

Bu çok zor bir karar fakat bazen mantığımızı kunlanmamız gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…