Türk filmine dönmüş hayatım

Ben size romantizmin teknik anlamını yazdım. Size göre farklı bana göre farklı olacak bir şey değil.

Siz bana yine duygusal bir cevap verdiniz. Mesela ben aldırmayla ilgili bir mesaj da yazmadım, bencillik de yazmadım, hiçbir şey yazmadım bu konuyla ilgili.

Ama siz romantik bir cevap verdiniz gerçeklerden uzaklaşarak.

Bana göre de bebeğinin geleceğini düşün, babasız büyümesi parçalanmış ailede büyümesi, maddi zorluklar vs doğmaması daha iyi diyerek aldır demek oldukça romantik!! Benim bedenim benim kararım romantikliği ... bu şekilde bu yorumu yapınca aklınızı beyninizi kullanıp mantıklı bir karar verdiğinize inanıyorsunuz oysa siz de geleceği düşünerek çocuğa bakabilir miyim endişe kaygı haksızlık yapmama DUYGULARI doğrultusunda hareket ediyosunuz. Oldukça romantik yani, kırmızı güller olmasa da)

Buna kim itiraz ediyor ki? Benim bedenim benim kararım romantik değil mantıklı bir yaklaşımdır ancak evet, diğer acıklı ihtimallere dayanarak karar almak romantik bir yaklaşımdır.

Yani romantik olmak kötü bir şey diyen olmadı. Hakaret gibi davrananlar olmuş, komik buluyorum.

Hala dağılan yuva diyorlar yaa yeter yahu yuvayi dagitan yikan adam. Neden affetsin ? Kadınlar bile bunu söylüyorsa erkekler de napsin "gariplerim" nasil olsa affedilecegim bi kere de olsa bi bakim nasil bir deneyim diyorlardir.

......

Allah'ın size affet deme şekli tarzı yorumlar neyin kafası acaba

......

Kadin üstüne basa basa bosanacagim diyor bazılari da hala "sizin bosanacaginiz yok" diyor :)

......

Aldatılmak veya aldatmak iyi guzel bisiy degil farkindayim ama belliki eside seviyor sevmese aldatmaya devam etse veya edecekse niye bosanmam desin dimi ?

Elalemin kadiniyla sevisen iğrenç bir pislik sevse noluur sevmese nolur ?

Olaya bılmıyorum tek mı benım farklı bakan yorumları okumadım pek bencıllık aldırma vs gecıyordu oralı olmadım.

Bu adama delı gıbı asıksın.Ve sen bu bebegı doguracaksın.Hatta ondan kopamayacak bı bagı var ettiği için Allah a sukredıyorsun:)

Bırak gonlunden akanları yasa.Hayatta ne ıstıyorsa onu yasa.Kıme neyın cezasını verıyorsun??Kendınde kahroluyorsun.

Bebegını soyle o pislik adama sonra hayatı akısına bırak.
Aldatan erkegı affetmek affetmemek degıl benım asıl betımlemek istediğim sadece o mınık bebegıne ve yuregıne sarıl.Ve cıdden kalbın ne için hangi secenek için atıyorsa onu yasa.Ne zaman bu adamdan nefret ettın o zaman sil at herseyı.

Son düzenleme:

Sevse neden aldatsın denmemiş de sevmese neden boşanmasın demiş.

Boşanan kadınların kendi kocişlerine sarmasından? korkup böyle yorumlar yapıyorlar bence.

Mesela aldatılmadı da dayak yiyor diyelim. Adama da deli gibi aşık sizin deyiminizle.

Gururunu boşverip devam etsin mi adamdan nefret etmiyorsa? Mesela adam kadını sakatladı ama kadın nefret etmiyor. Devam etsin mi?

Fikrinizi merak ediyorum sadece.

Evet cevabım romantizm diyen arkadaşaydı çünkü romantizm kelimesini sizin gibi görmediğini ve bu çocuğunu öldürme romantizmine kanma aklını kullan aklını mesajını veriyodu. Ben de bu fikrin duygusallıkla romantizmle açıklamanın yetersiz olduğunu söylemek istedim. Yani mantıksal düzlemde de çocuğunu aldırma sakın demenin bir karşılığı var. Arkadaşın tavrı ve üslubu küçümseyiciydi bunu anlamayacak kadar saf değilim üzgünüm.

Ornegınıze hayran kaldım .Ikısı aynı sey cıdden tebrık:))

Sevse neden aldatsın denmemiş de sevmese neden boşanmasın demiş.

Boşanan kadınların kendi kocişlerine sarmasından? korkup böyle yorumlar yapıyorlar bence.

Kendileri aldatsa üçüncü sayfa haberi olacaklar :/ ama yok erkeklere hersey mübah. Bu kafalar ne zaman değişecek ki.

+1
Tıp doktorları , karar veren hukukçular sapık ruhlu katil insanlar mı ki?!? Zaten hücrelerin insan sayılmadığı yasal bir süre var, o süre geçince insan hakkı ortaya çıkıyor. O yasal süre de bilimsel ve ahlaki bir şekilde belirleniyor. Bunca doktora, hukukçuya, hükümete katil demek ciddi şekilde beyinsizlik. Toplumumuz bilimsel düşünceye hala fersah fersah uzak, isteyen istediğini atıp tutuyor işte. İşlerine gelince tıbbın icat ettiği ilacı kullanayım iyileşeyim, işlerine gelmeyince tıbbın dediğini kabul etmeyetim cinayet var diyeyim....durum bu yani.

Son düzenleme:
Konu sahibi çoktan konuyu kapattı gitti siz hala ne diyorsunuz. Ayrıca kadınlar doğası gereği romantiktir zaten :))

Kaybedecek hıc bırseyım yok hayatı gonlume gore yasarım ben

Kurallarımı kendım koyarım gozyaslarıma kıyamam ben

kendımın sımarık cocuyum acılara gark olamam ben

Ben boyle dusunuyorum konu sahıbesıCok mutlu olursun ınsallah .

Bir de arada o çocuk yuvanızı kurtaracak ,h erkes bir şansı hak eder diye yorum yapanlar var ki akıllara zarar . Kadın aldatılmış ya biraz empati.

Aldatma karışık bir konu benim için, net değilim pek çok kişi kadar bu konuda. Bir de ilişkiden ilişkiye değişiyor. Eşlerin genel tavrı da fark ettiriyor, kimisi vardır, deli gibi pişman olur, kimisi vardır, affetmeyi tekrar yapabilirsin ruhsatı sayar. Başkaları boşanın dedi diye olmasın kararınız, kendiniz karar verin. İnsan içten içe bilir aslında eşinin niyetini,ve ne istediğini. Kendinize dürüst olun, en doğru kararı vereceksiniz, emin olun.

Off cok zor bi karar.
Allah yardimcin olsun kardesim..insallah en hayirli secim neyse onu yaparsin.

O zaman korunmayin. Allah ol derse oluyor, korunurken de olacaksa neden korunuyorsunuz? Olayin sizin korunup korunmamanizla alakasi yoksa neden hala korunmak?

Gerçekten boşanacaksan doğurmamalısın. Şartların müsait olsaydı evet belki ama bu durumda zor. Barışma ihtimalin varsa acaba diyorsan evine dön çocuğun babasız büyümesin. Çünkü o acabalar ilerde seni yiyip bitirir. Çok zor bir durum anladığım kadarıyla da seviyorsun. Eğer gerçekten değişeceğine inanıyorsan bi şans daha ver. Bu kader gibi bişey sanki ayrılmamanız gerekiyor gibi bi durum. Kadere ve işaretlere çok inanırım. İnsan değişmez demeyin kimi pişmanlıklar Varki insanları ebediyen değiştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…