Erkek İnfertilitesi türk kahvesi ve sperm hareketliliği???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayayyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
1.114
1.143
158
Hanımlar merhaba türk kahvesi sperm hareketliliğini arttırır diye bi iki konuda okumstum ama bunu deneyen ve fayda gören varmı açıklayıcı bir topik bulamadım. Faydasını gören arkadaşlar umut olurmusunuz? Sevgiler,

bende çok duyduğum için bu forumda bu ay ilk kez denedik ama sonuç yine aynı malesef

kahve zararlı diye biliyorum.
merhaba inşallah sizlerde en yakın zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.eşimde varikoselden ameliyat oldu.Uzun bir süre kür denedik sonra doktor tavsiyesi ile 2 kutu proceed plus aldık eşim 1 kutuyu bitirmeden hamile kaldım çok şükür. 1 kutu hiç kullanılmadı. İsteyen varsa 100 tl karşılığında yollayabilirim.Kargo ücreti benden.

bende çok duyduğum için bu forumda bu ay ilk kez denedik ama sonuç yine aynı malesef

İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavusursun canım. Bende bir ümit dedim bakalım deneyip fayda görenler varmı diye. Nettende cok araştırdım ama bişey bulamadim adam akıllı bir umut işte. Kür denedinmi peki keçiboynuzunu o baya bir etkili oluyormuş biz başladık bu ay.

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah cok sevindim senin adına :) doktorumuza sormustuk ama bize ilac önermedi suan için. Yinede ilgilendiğin için teşekkür ederim :)

Saracoglunun su ari sütlü falan keci boynuzu kurunu deniyoruz ama yine de elde var sıfır. Ya ben size bir sey soracağım belki bir bilginiz vardir. Ben bundan 8 ay önce gebelik gecirdim fakat eşim uykusunda benim üstüme fırladı ve gobegime düştü. Asiri kanamam oldu ve doktora gittigimizde bebek düşmüştü. Ondan sonra bi daha da kalamadim acaba o ugradigim baski bir zarar mi vermistir?

onuda denedi eşim sizin değerleriniz nasıl varikosel varmı

Çok geçmiş olsun arkadaşım kötü bi tecrübe olmus sizin için hayır hiç bilgim yok ama herhangi önemli bieşy olsaydı doktorun durumu acıklardı bence daha sonra kontrole falan gittnizmi??

onuda denedi eşim sizin değerleriniz nasıl varikosel varmı

Evet vardı eşimde ama ameliyat oldu ozamanlar daha nişanlıydık başka bi rahatsızlık için gitmişti dr a ozaman cıkmıstı sonrasında ameliyatını oldu, değerleri de yükseldi testlerde ama son gittiğinde yine düşüş vardı. Doktor önemli bir durum yok gebe kalınamaması için dedi stres cok etkiliymiş.vs bilindik seyler ama hem bebek isteyip hemde stres olmamak elde değilki bir yıl olcak nerdeyse bakalım bekliyoruz hala

Çok geçmiş olsun arkadaşım kötü bi tecrübe olmus sizin için hayır hiç bilgim yok ama herhangi önemli bieşy olsaydı doktorun durumu acıklardı bence daha sonra kontrole falan gittnizmi??

O gün gittikten sonra daha da gitmedim. Yakin zamanda gidecegiz esimle ama eşim bi türlü musait olamadi maalesef. Bu arada cok teşekkür ederim...

Bir tanıdığım boş yumurtluyordu. Yani 5 ay normal morfolojisi bozuk yumurtlama bir ay düzgün çıkıyordu. Ayrıca, Eşinin spermleri ise morfoloji düzgündü fakat yavaş hareket az hızlı hareket sıfırdı. Geri yöndekiler çoktu. İnançları gereği Doğal yolla istedikleri için aşılama yaptırmıyorlardı. Onlar da işlenmemiş kahve alıp evde kavurup ( türk kahvesi değil normal afrika filtre kahve) sabahın ilk saatinde arkadaşım değil, filtre kahve içti ve 20 dk sonra birliktelik oldu. Kendi inançlarınca dua ettiler 3. Ay hamile kaldı. Kız bu sene dördüncü sınıfa başlayacak.

Bir de eşine klomen içeren 5 tanıdığım kadın var ve onların tanıdıkları toplam 11 kişi olumlu sonuç aldı.
Önce dr uma sormak istiyorum sonuc alırsam yazarım

ben de duydum,
ilişkiden 1 saat önce falan erkek içsin ancak kadın içmesin diyorlar..
denemekte sakınca yok...

....da işe yarayıp yaramadığını anlamak zor, o kadar çok şey deniyoruz ki
olsa...hangisinden bilemicez..
hoş, olsun da!!!!

dilerim miniklerimize kavuşuruz en yakın zamanda.....

bende inançlıyım çok şükür ama aşılama yaptırdım günahmıymışki aşılama

bende inançlıyım çok şükür ama aşılama yaptırdım günahmıymışki aşılama
yazdığımı tekrar okudum. Ben orada aşılama günahtır yada mekruhtur gibi bir şey bulamadım...

Neyse hayırlı olsun umarım aşılamadan olumlu sonuç almış ve yavrunuza sağlıkla kavuşmuşsunuzdur.
RAB isteyen herkese tez zamanda sağlıkla yavrusunu kucağına aldığı günü göstersin...

günahtır demedin tabi ama inançları gereği deyince acaba günahmı olduğunu düşüyolarki dedim
aşılama olumsuz oldu

günahtır demedin tabi ama inançları gereği deyince acaba günahmı olduğunu düşüyolarki dedim
aşılama olumsuz oldu

Hmmm onu soruyorsun. Arkadaşım İsevi yani hristiyanlar. 3 yıl uğraştılar, dr sizin çocuğunuz normal yolla olmaz demişti, önce aşılama sonra olmazsa tüp bebek önerdi. Çünkü Sperm sayısı azdı, çoğu hareketsiz ve yavaş harekettekilerin bir kısmı ters yöneldi. Kadında yumurta sorunu yaşıyordu.
Neyse bu karı koca, RAB verecek se bu şartlar altında da verir ümidini bu yönde olsun. Ve ümudumuz olduğu sürece müdahale etmeyelim dediler ve mucize olsun diye dua etmeye ve oruç tutmaya başlıyorlar.
Bu arada bir dr tanıdıkları sabah saatlerinde birlikte olmalarını önermiş ve birliktelik öncesi adama kahve içmesini söylemiş. Adamda ben zaten filtre kahve seviyorum sabah bir 45 dk önce kalkıveririm diyor. Sonrası anlattığım gibi.
Bizde 1 yıl uğraş verdikten sonra ne yazık ki hamileliğin kürtajla sonuçlanınca arkadaşım bana kızının gelişini hatırlattı. RAB için imkansız bir şey yoktur diyerek.
Yani olayın günahla alakası yok inanç ve tercih meselesi.

gerçekten bi mucize olmuş om zaman o sonuçlara göre çok sabırlılarmış gerçi sabırsız olsan nolcak beklemekten başka bişey gelmiyo elinden bu kahve heryede bulunuyomuki
senin çocuğun oldumu tekrar bunu denedinmi

Bende soracaktım doktoruma kahveyi ve klomeni ama unuttum kontrolde okadar cok sey geliyor ki aklıma :) klomen illa dr kontrolünde mi içilmeli acaba nasıl bir ilç hiç araştırmadım dr ilaç tavsiyesinde bulunmadı cnkü sadece her gün bir muz ve keciboynuzu dedi okadr :) inşallah Allah en kısa zamanda meleğinizi göndersin size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…