ben de duydum,
ilişkiden 1 saat önce falan erkek içsin ancak kadın içmesin diyorlar..
denemekte sakınca yok...
....da işe yarayıp yaramadığını anlamak zor, o kadar çok şey deniyoruz ki
olsa...hangisinden bilemicez..
hoş, olsun da!!!!
dilerim miniklerimize kavuşuruz en yakın zamanda.....
Benim eşim azospermi hastasıydı iğne ve bitkisel tedavi ile çıkış oldu çok şükür bitkiselleri aldığımız fitomer söyledi menengic kahvesini.. Suyla yapilip içilecek sütle değil :)Yaa bunu hiç duymamıştım tamam canım teşekkür ederm cevbın için :)
Benim eşim azospermi hastasıydı iğne ve bitkisel tedavi ile çıkış oldu çok şükür bitkiselleri aldığımız fitomer söyledi menengic kahvesini.. Suyla yapilip içilecek sütle değil :)
buda şekersizmi olcak türk kahvesi gibiBenim eşim azospermi hastasıydı iğne ve bitkisel tedavi ile çıkış oldu çok şükür bitkiselleri aldığımız fitomer söyledi menengic kahvesini.. Suyla yapilip içilecek sütle değil :)
Şekersiz ve pişirilip soğuk içilecekbuda şekersizmi olcak türk kahvesi gibi
Amin teşekkür ederim. Umarım Rab bim de tez zamanda sizi kavuşturur.Bende soracaktım doktoruma kahveyi ve klomeni ama unuttum kontrolde okadar cok sey geliyor ki aklıma :) klomen illa dr kontrolünde mi içilmeli acaba nasıl bir ilç hiç araştırmadım dr ilaç tavsiyesinde bulunmadı cnkü sadece her gün bir muz ve keciboynuzu dedi okadr :) inşallah Allah en kısa zamanda meleğinizi göndersin size..
Gözünüz aydın arkadaşım. Benim eşimde azosperm 10 yıllık evliyiz eşim bir defa micro tesa oldu beş yıl önce ama sonuçta spermatid gelişmemiş sperm çıktı niz tekrar micro tesa denicez ama hem maddi hem manevi oldukça yıprandık en azından tesadan önce destek olarak bişeyler kullansın istiyorum siz neler yaptınız eşin neler kullandı hangi doktora gittiniz yazarsan çok memnun olurum canımBenim eşim azospermi hastasıydı iğne ve bitkisel tedavi ile çıkış oldu çok şükür bitkiselleri aldığımız fitomer söyledi menengic kahvesini.. Suyla yapilip içilecek sütle değil :)
Size dr.celalettin peru beyi öneririm biz 9 aydır tedavindeyiz bizim gibi çok arkadaşa yardımcı oldu doktor bey cemrem23 arkadaşımızın eşinde sperm çıkışı yoktu iki defa micro tese olmuş ve bulunamamış celalettin beyin tedavisinde 1 milyon sperm görüldü ve donduruldu Allah kısmet ederse oda bu ay tüp bebek deneyecek bende :)Gözünüz aydın arkadaşım. Benim eşimde azosperm 10 yıllık evliyiz eşim bir defa micro tesa oldu beş yıl önce ama sonuçta spermatid gelişmemiş sperm çıktı niz tekrar micro tesa denicez ama hem maddi hem manevi oldukça yıprandık en azından tesadan önce destek olarak bişeyler kullansın istiyorum siz neler yaptınız eşin neler kullandı hangi doktora gittiniz yazarsan çok memnun olurum canım
Teşekkür ederim arkadaşım açıkçası celalettin hocanın asıl branşı iç hastalıkları olduğuni öğrendim ayrıca arayıp randevu almak istediğimde de doktorun vakıfta muayene ettiğini öğrendim ve biraz kafam karıştıSize dr.celalettin peru beyi öneririm biz 9 aydır tedavindeyiz bizim gibi çok arkadaşa yardımcı oldu doktor bey cemrem23 arkadaşımızın eşinde sperm çıkışı yoktu iki defa micro tese olmuş ve bulunamamış celalettin beyin tedavisinde 1 milyon sperm görüldü ve donduruldu Allah kısmet ederse oda bu ay tüp bebek deneyecek bende :)
Bide bitkiseller demişsin onlarla ilgili biraz yazabilirmisinTeşekkür ederim arkadaşım açıkçası celalettin hocanın asıl branşı iç hastalıkları olduğuni öğrendim ayrıca arayıp randevu almak istediğimde de doktorun vakıfta muayene ettiğini öğrendim ve biraz kafam karıştıSiz bitkisel yada beslenme olarak neler yaptınız acaba
Evet iç hastalıkları uzmanı.. Kendide bu yolda mücadele vermiş birisi.. Çok hastası var hatta facebook sayfası var AZOSPERMIA VE ERKEN YUMURTA YETMEZLIGI Adi ordan bir çok bilgiye ulaşabilirsin biz bitkisel takviye ersel meti beyden aldık celalettin beyin önerisinde eşin cinko e vitamini içsin canım bitkisel olarak kürler var tabiki arı sütü yiyebilir eşiniz ameliyattan önceTeşekkür ederim arkadaşım açıkçası celalettin hocanın asıl branşı iç hastalıkları olduğuni öğrendim ayrıca arayıp randevu almak istediğimde de doktorun vakıfta muayene ettiğini öğrendim ve biraz kafam karıştıSiz bitkisel yada beslenme olarak neler yaptınız acaba
Allah razı olsun canım eşimle bir kez daha görüşücem celalettin hoca konusunda bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallahEvet iç hastalıkları uzmanı.. Kendide bu yolda mücadele vermiş birisi.. Çok hastası var hatta facebook sayfası var AZOSPERMIA VE ERKEN YUMURTA YETMEZLIGI Adi ordan bir çok bilgiye ulaşabilirsin biz bitkisel takviye ersel meti beyden aldık celalettin beyin önerisinde eşin cinko e vitamini içsin canım bitkisel olarak kürler var tabiki arı sütü yiyebilir eşiniz ameliyattan önce
Canım cümlemden razı olsun zaman kaybetmeyin :) bu arada celalettin bey yeni hastanede göreve başladı florya tıp merkezinde bilgin olsunAllah razı olsun canım eşimle bir kez daha görüşücem celalettin hoca konusunda bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca yazmadan geçemedim.Bu muz hakkında bizim doktorumuz muzun içine daha fazla dayanması için doğum kontrol hapı konulduğunu söyledi ,buda infertiliteye yol açıyormuş haliyle,yenilecekse bile yerli muz tercih edilmeli dedi.Bende soracaktım doktoruma kahveyi ve klomeni ama unuttum kontrolde okadar cok sey geliyor ki aklıma :) klomen illa dr kontrolünde mi içilmeli acaba nasıl bir ilç hiç araştırmadım dr ilaç tavsiyesinde bulunmadı cnkü sadece her gün bir muz ve keciboynuzu dedi okadr :) inşallah Allah en kısa zamanda meleğinizi göndersin size..
Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca yazmadan geçemedim.Bu muz hakkında bizim doktorumuz muzun içine daha fazla dayanması için doğum kontrol hapı konulduğunu söyledi ,buda infertiliteye yol açıyormuş haliyle,yenilecekse bile yerli muz tercih edilmeli dedi.
biz muz faydalı diye yiyoruz bide. bunu yapanlarda kısır olsun inşallah hiç bir çaresi bulunamasınArkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca yazmadan geçemedim.Bu muz hakkında bizim doktorumuz muzun içine daha fazla dayanması için doğum kontrol hapı konulduğunu söyledi ,buda infertiliteye yol açıyormuş haliyle,yenilecekse bile yerli muz tercih edilmeli dedi.
eger azospermi durumunuz yoksa
eşine değil daha çok kendine adapte olmalısın
erkeğin hareketli olur olmaz o biraz denk gelme şans işi
ama bayanda sağlık güçlü olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?