en güzel ırk felan değiliz bi kere bu bi gerçek de..ama güzel insanlarımız var kötü bi ırk da değiliz orta yanii..bencee..ama bizim kızlarda şu var ki gülmkten yerlere yatırıyo benii..ki hepsi de yalan. aynen şu şekilde konuşmalar var..çok güzelim ama mütevazi bi hava da takınılmaya çalışılıyo sanki bunu söylerken işte alenen söylenmiyo da..etrafım beni çok şımartıyo işte abartıyolar beni felan :))) yaaa hani gerçekten çok güzel olsan hak vericem tamam anlıyorum seni diycem ama yok normal birisin işte..ne bu kendini bilmezlik yahuuDD acayip gülüyorum bunaa ki hayatta güzelliktn önce gelmesi gereken ve gelen bir sürü de önemli şey var bence... çok komik duruma düşürüyolar kendilerini işte bu var...hazımsızlık..bırak güzelsen de başkası söylesin sen değil
:roflol::roflol: cok haklisin
dimi ama..hiç sevmiyorum böylelerini kendini biliceksinn:dilcikar::mymeka:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu alemde kendini bilicen
gecme sinirini cizicen
once rutbeni bilicen:lepi:
Kendini bileceksin gibi bir düşünceye katılmıyorum. Öyle bir şey diyebilmek için ortak bir güzellik kavramı olması gerekir. Böyle bir şey olamaz çünkü güzellik görecelidir.
Ben de kendimi çok güzel buluyorum mesela ve bunu yeri geldiğinde dile de getirebilirim ve karşımdaki insan beni beğenmediği takdirde kendini bil gibi bir şey söyleyemez. Ben kendimi güzel buluyorsam, güzelimdir..
Bu kadar basit. Zevk meselesi yani.
yani tevazu göstermek gerek her bakımdan.. ha yeri gelince söylenir tabi..kendinizi fiziğinizi güzel buluyor msnuz gibi bir soruya evet kendimi çok beğenirim denilebilir ama alakasız bi yerde ya da olmadık bi zamanda bunu söylemek pek hoş olmaz..:1closedeyes: bilmem ki ben öyle düşünüyoruummyerimseniben
demek istediğim o değildi tatlımm..yani güzelsen tamam ama göz var nizam var kimisi normal bi kız ama kendini çok övüyo felan ..bunun için insan biraz kendini bilmeli diyorum yoksa komik duruma düşüyo..
ama şuna da katılmıyorum güzelse bile susmalı bence insan..bunu başkaları söylemeli eğer söyleyecekse de diye ..düşüncem bu yöndeeaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?