Moda Haberleri Türk Kızları Nasıl Giyiniyor...

Bence milletimizin stili yok
Erkek kadın farketmez,
Modayı takip etmek başka birşey stil sahibi olmak başka birşey
Herkes aynı fabrikadan çıkmış gibi
Moda diye sokakta giyilenler Avrupa'da en az 2 yıl önce moda olmuş şeyler
Ama hakkını da yemek istemem internet yaygınlaştıkça düzelmeye doğru da gidiyoruz, hadi hayırlısı

Ortaokulu bu sene bitiren kuzenim ve arkadaşları benim bu yaşımda yeni aldığım platform topuklu ayakkabılardan almışlar. Şok oldum. 13 14 yaşında giyilecek ayakkabı mı? Gençlik nereye gidiyor gerçekten bilmiyorum..

hepsi birbirinin fotokopisi
özenti dolu baştan aşağı
kendini giyimiyle kabul ettirmeye çalışırken bu yolda herşeyi mübah görür bi anlayış ve çok da göze hoş gelmeyecek şekilde giyim tarzı benimsiyorlar
herhangi bi başarı için göstermedikleri bir yarış,hırs içindeler bu konuda
herşeyi dış görünüşte bitiyor sanıyorlar
kendilerini ezik hissetmeme adına kendi olmayan(!),bütçesini zorlayan/aşanlar bile var
dışarı çıkıp gençlere baktığım zaman yüzlerinde maddi manevi hiçbişey;gelecek adına hiçbi umut göremiyorum
zira saydığım bu sıfatlarla yetişecek bi gençlik geleceği kurtarır gibi gelmiyor bana:50:

Kimileri var hakikaten o kadar rezil, komik ve amele giyiniyorlar ki...

Güya süslenmiş kendi çapında şık olduğunu sanıyor, ama daha çok tavernadan kaçmış hatunlar gibi tipleri.

ben turk kadınını genel anlamda şık buluyorum ancak , küçük kızlarımız kendilerini çok aşmış durumdalar 12 13 yaşındaki kızlarda 20 sinin üstünde bir hanımda olması gereken kıyafetler saç makyaj görüyorum. Topuklu ayakkabısından tut , kıpkırmızı rujlar koyu göz makyajları vs ne ararsan var işte ...hatta geçenlerde bı yakınımızın 12 yaşındaki kızı saçlarını boyattı bu ne demek yaa ortalıkta küçük kadınlar var ...

Marka takıntım yoktur begendigim ve yakısan herseyi giyiyorum yalnız, herkes su magazadan sunu giyiyor demis en cok buna takıldım e peki ne giyeceksin? ne ile tarz yaratıcaksın buda var. 3 magaza' dan 2' de aynı ürünler ya da cok benzerleri cıkıyor. Benim marka takıntım yok, begedigim herseyi alırım, giyerim hatta farklı seyler arıyorum sürekli ama yok yani yok..! Cadde üzerindeki magazalara burda birsey yoktur deyip te burun kıvırmam girerim ararım farklı, yakısacak tarzda birseyler bulmaya calısırım ama bulamam acıkcası genel de rüküs ve demode modeller oluyorlar. Bizim insanlarımzda yaratıcılık yok, yenilik yok sorun bu bence. Herkes taklitcilege baglamıs hatta öyle birsey ki, magazaya giriyorum bershka, mango, topshop etiketleri yapıstırılmıs ürünler raflarda.. Ülkemiz böyleyken ben genc kızlarımızda bir sorun göremiyorum acıkcası...

Son düzenleme:
Giyim kuşam konusunun aslında maddi gelirle orantılı olduğunu düşünüyorum bunu Türk kızları yada yabancı kızlar diye ayırmayı gereksiz buluyorum.Bi çoğunuz eminim alakası yok diceksiniz ama kaliteli ürünlerin, kişilerin üstünde daha muntazam durduğu bir gerçek. Tabi ki herkesin maddi durumu neye yeterse onu alıyor ancak kızlarımız genelde çakmada olsa olmasada herkesin giydiğini giymenin peşinde, acaba bu benim vücuduma uygunmu beni nasıl gösteriri gibi bi düşünce yok açıkcası..

ne yazık ki türk kadını giyinmeyi bilmiyor .önemli olan giydiklerini yakıştırmak .tayt moda oldu diye şişman zayıf herkes tayt giyiyor .tayt bacak basen problemi olan kişilere yakışmaz .ben seneler sonra sitlimi belirledim .daha genç yaşlarda herşeyi giyiyrdum .o yüzden vücut tipinizi iyi belirlemeniz gerekir .

Back
X