- 28 Eylül 2009
- 3.547
- 5.592
- 683
- 41
- Konu Sahibi burcubahar0635
çoğu kişinin anlayamadığı şey,konu sahibinin tepkisi hijyenden ziyade çocuğunun özel yaşam alanına müdahale edilmesi ve bunun normalleştirilmesi.Merhaba
Öncelikle 5 aylık bir bebeğin annesiyim bir çok söylediğiniz konuya hakveriyorum ama şunu da belirteyim sizin evde bebeginizin sürünsün diye yere biraktığınızada inanmadım. Önerilerim şunlar olucak benim size bıyıklı ve sakallı biri öpmek istediginde cildinin alerjen oldugunu kabardigini soleyin diğer öpmek isteyenlerede aynı sekilde tepki verebilirsin yanlız küçük çocuklara biraz daha ılımlı olun yakında sizinde bebeğinız de küçük çocuk olucak unutmayın ben yiğenlerime yada evime gelen misafir çocuklarina kirkda yılda bi gördüğum bebegi sevmek istiyolarsa ömce gel seninle ellerimizi yıkayalım diyorum yada annesine göz kırpıp bebekler hassatır demi annesi deyip ellerini yuzunu yikayip getiriyorum ogluma dokunmasına izin veriyorum ve önemli yerleri söyluyorum kafasına dokunmayalim yada gel birlikte yavaşça kafasını sevelim diye
Dışarıda garson ve diger sevmeye calisanlarada yada dokunanlar olunca hemen elini yuzunu ıslak mendille siliyorum
Ayrıca ben uzun bir sure avm oyun parkında calısmıs biri olarak şimdi bu kadar hassas davranıp iki gun sonra oyun parklarina goturdugunuz çocuklar bunlar deyip size sevgilerimi sunuyorum
biraz da bu acidan bakın lütfen. sevgiler