- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 448
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Kesinlikle. Biz sene basinda butun cocuklarimizla bir dolu kendini izinsiz kimseye sevdirme etkinlikleri yaptik. Anneden babadan senden izinsiz ben bile ogretmenin bile seni sevemez dedim hepsine tek tek. Etrafta o kadar cok pedofili varken mikrobu hastaligi pek umrumda degil aslina bakarsaniz. yapisip yilismasin kimse bebegime. Ben insanlardan korkuyorum artik ne yazik ki
Bakin buna benzer bir olay anlatayim. 2 sene once 3 yas grubuyla calisiyorum. Bir erkek cocugum butun arkadaslarinin cinsel organlarina dokunmaya calisiyor. Tabi ben sok oldum. Hemen anneyle gorustum. Iyice arastirinca beynimden vurulmusa dondum. Megerse bu cocugun amcasi bebekliginden beri yavruyu pipisini operek sevmis.. cocuk ne bilsin sevgi oyle gosterilir sanmis. Meslegimin en aci tecrubesi oldu. Kac hafta kendime gelemedim. Korkuyorum gercekten en yakinimdan bile.Az önce bi arkadaş yazdı.Dışarda garsonun biri severken pipisine ellemiş çocuğun.Kim bilir ne niyetle yaptı pislik.Şimdi devamlı bunları mı düşünücez yani biz.Herkes kendi işine baksa yeter bence kimse sevmesin çocuğumu yani.
Turk kulturundTurk kulturu deyince bende olay bitiyor ya, bir kulturden ancak bu kadar nefret edilir, insanlik namina tek iyi seyi yok resmen.. uyarmayin tersleyin, bebeginizi elletmeyin.. “gormemis anne” olmayi bebegimin parmaklarinin emilmesine tercih ederim..
Bu cocuk sevme konusinda dusuncelere tamamen katiliyorum ama turk kulturu diye genellediginiz geleneklerimizi ve kulturumuzu asagilamaniza siddetle kiniyorum bande bati kulturunu sevmiyorum insanlari bencillestiren empeyalizmi kapitalizmi siyonizmi hayatimiza sokan bu medeniyet umarim yerle bir olur.Bugun Afrikayi somurerek acliga mahkum edende filistinde yada dunyanin diger ulkelerinde savaslar icinde olen cocuklara uc maymunu oynayanda,dunyanin her hangibir ulkesinde bir tarafinda kopek gibi calisip uc kurusa gecinen bir tarafinda servetine servet katan insanlarin ucurumlastiran da adaletsizce sinif farki koyan da cok ovunulen ve sevilen bati medeniyetinin urunudur bilginize...kusura bakmayin konu nerden nereye geldi ama turk vatandasi olarak sahip oldugum her bir deger asagilandigian bende akar sular durur kendimi kaybederim.Birde bilginize batinin oyle bir karanlik gorunmeyen yuzu varki senin sirtini sivazlar sende iyilik yaptigini dusundugun an arkandan hanceri gecirirler yurtdisinda yasayan bir vatandas olarak yaziyorum bunlari...iyi gunlerTurk kulturu deyince bende olay bitiyor ya, bir kulturden ancak bu kadar nefret edilir, insanlik namina tek iyi seyi yok resmen.. uyarmayin tersleyin, bebeginizi elletmeyin.. “gormemis anne” olmayi bebegimin parmaklarinin emilmesine tercih ederim..
Çok abartiyorsunuz elinizi her yere sürüyorsunuz dediğiniz garsonlarin elinden yemek yiyorsunuz.bende özellikle çocukları ağzından öpen insanlara çok sinir oluyorum ama diğerleri kötü niyetle yapmıyor sizde çocuğum hasta dokunmayın diyin oldu bitti kimse çocuğunuzu sevmek için sıraya girmiyor.Tüm sinirlerim tepemde şu an etrafımdaki herkesten nefret ediyorum.8 aylık bebeğim var ve zaten 10 gündür hasta.Bayramda ziyaretler mecburi tabi.
Ya merak ediyorum bebeklerin bu elini öpme yok parmağını ağzına alma ağzının içine girme sevdası nedir bizim toplumda.8 aylık hiçbi bağışıklık sistemi olmayan bebeğe bunun yapılmaması gerektiğini bilen bi Allahın kulu yok mu yoksa bütün kara cahiller benim etrafıma mı toplanmış.Yok eşimin dıdısının dıdısı gelir pis bıyıklı suratıyla bebeğimin parmağını ağzına alır.Yok küçük çocuklarının kucağına bebeği verirler.Burnunu karıştıran çocuğuna bebeği sevdirir daha neler.Başka hangi kültürde böyle bi saçmalık var acaba.
Hele akraba dışında dışarda gezerken sırnaşan tipler ya da bi yerde otururken gelip elini falan tutan garsonlara daha beter ayar oluyorum.Kardeş sen kimsin necisin günde bin tane şeye elliyosun kültablası döküyosun temiz kirli bin tane şeyi servis edip kaldırıyosun, paraya dokunuyosun yok pos makinesine elliyosun neden benim çocuğuma dokunuyosun dememek için zor duruyorum.
Yani normalde titiz bi insan değilim evde çocuğu koyarım yerlerde sürünür oynar o tür şeylere takmam ama insanlardaki bu yılışıklık beni çok rahatsız ediyor.Bigün bozucam birini diyorum da hangi birini bozucam bilmiyorum ki.Hele hasta olduğu zaman bebeğe çocuğa yaklaşmaması gerektiğini bilen bi Allahın kulu yok herkes kendine müslüman.Böyle durumlarda napabilirim öneriniz var mı arkadaşlar bigün birine kötü patlamak istemiyorum.
Tüm bunların ötesinde de önce yıllarca herkesin bebeğimizi böyle rahatça sevmesini izleyip sonra bi anda mahremiyet eğitimini verecek olma fikri bana bile komik geliyor.Bunlar çocuğun bilinçaltının işlendiği yıllar değil mi, kim ne niyetle dokunuyor seviyor bilmeden herkesin sevmesine müsade etmek istemiyorum onun da bi kişisel alanı var ve nasıl ki gelip biri benden kafasına göre makas alıp öpemiyosa onun da aynı şekilde kişisel alanına saygı duyulsun istiyorum çok mu şey bekliyorum acaba?
Turk kulturund
Bu cocuk sevme konusinda dusuncelere tamamen katiliyorum ama turk kulturu diye genellediginiz geleneklerimizi ve kulturumuzu asagilamaniza siddetle kiniyorum bande bati kulturunu sevmiyorum insanlari bencillestiren empeyalizmi kapitalizmi siyonizmi hayatimiza sokan bu medeniyet umarim yerle bir olur.Bugun Afrikayi somurerek acliga mahkum edende filistinde yada dunyanin diger ulkelerinde savaslar icinde olen cocuklara uc maymunu oynayanda,dunyanin her hangibir ulkesinde bir tarafinda kopek gibi calisip uc kurusa gecinen bir tarafinda servetine servet katan insanlarin ucurumlastiran da adaletsizce sinif farki koyan da cok ovunulen ve sevilen bati medeniyetinin urunudur bilginize...kusura bakmayin konu nerden nereye geldi ama turk vatandasi olarak sahip oldugum her bir deger asagilandigian bende akar sular durur kendimi kaybederim.Birde bilginize batinin oyle bir karanlik gorunmeyen yuzu varki senin sirtini sivazlar sende iyilik yaptigini dusundugun an arkandan hanceri gecirirler yurtdisinda yasayan bir vatandas olarak yaziyorum bunlari...iyi gunler
Sırf bu ihtimalden dolayı hiçbir bebeği öpmüşlüğüm yokturParmak emme ne yahu?
Daha ben kendi çocuklarımı bile yanaklarından öpmekten öteye gitmedim.
Kendimi başkasının çocuğunun parmağını emerken düşünemiyorum
Anam millette de ne mide var. Kusmuklu bebeği koklayıp "ohh mis gibi bebek kokuyor" diyenler milyonla...
Kusmuk kokuyor la ne misi
İite şu dediğini bir kere yap bak bir daha yaklaşıyorlar mı bebeğine :)İşte çok haklısınız diyorum ya sizin çocuğunuzu sizden başka hiçkimse önemsemiyor aslında ve toplum olarak aşırı bilinçsiziz.Bugün de benim bebeğimin eline şu şekerli drajelerden vermişler bi alsa ağzına direkt boğazına kaçacak artık bu tiplerin suratına bakıp sen gerizekalı mısın demek istiyorum gerçekten.
Ahahah goruselim, en olmadi gittigimiz ulkelerde bulusuruz artik vuslat yurt disina kaldi
Sende gelsene bak cok guzel oralar
Hic isim olmazHayir, yurt disina yerlesip milliyetcilik kasacagim su aralar en prim yapan sey bu
Medeni ulkelerde yok bu dedigin sey , adamlarin kopegine bile dokunamiyorsun birak bebegine dokunmayi
Tavsiyem elletmemen kimseye
Benim cevremde cok elleme meraklisi yok cok sukut ama sokakta garsonlara vs hayatta dokundurtmam
Çok abartiyorsunuz elinizi her yere sürüyorsunuz dediğiniz garsonlarin elinden yemek yiyorsunuz.bende özellikle çocukları ağzından öpen insanlara çok sinir oluyorum ama diğerleri kötü niyetle yapmıyor sizde çocuğum hasta dokunmayın diyin oldu bitti kimse çocuğunuzu sevmek için sıraya girmiyor.
Turk kulturund
Bu cocuk sevme konusinda dusuncelere tamamen katiliyorum ama turk kulturu diye genellediginiz geleneklerimizi ve kulturumuzu asagilamaniza siddetle kiniyorum bande bati kulturunu sevmiyorum insanlari bencillestiren empeyalizmi kapitalizmi siyonizmi hayatimiza sokan bu medeniyet umarim yerle bir olur.Bugun Afrikayi somurerek acliga mahkum edende filistinde yada dunyanin diger ulkelerinde savaslar icinde olen cocuklara uc maymunu oynayanda,dunyanin her hangibir ulkesinde bir tarafinda kopek gibi calisip uc kurusa gecinen bir tarafinda servetine servet katan insanlarin ucurumlastiran da adaletsizce sinif farki koyan da cok ovunulen ve sevilen bati medeniyetinin urunudur bilginize...kusura bakmayin konu nerden nereye geldi ama turk vatandasi olarak sahip oldugum her bir deger asagilandigian bende akar sular durur kendimi kaybederim.Birde bilginize batinin oyle bir karanlik gorunmeyen yuzu varki senin sirtini sivazlar sende iyilik yaptigini dusundugun an arkandan hanceri gecirirler yurtdisinda yasayan bir vatandas olarak yaziyorum bunlari...iyi gunler
Izin almadan kimsenin kopegine dokunmamVallahi ben de sokakta köpek gezdiren insanların köpeklerini deli gibi sevmek istiyorum ama rahatsız olurlar hayvanlarına dokunmamdan belki diye uzaktan yaptığım bebek ses tonu konuşmalarımla idare ediyorum. :) insan nasıl bir bebeği direkt kendi bebeği gibi dokuna dokuna sever şaşkınım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?