- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
Canım yazdıklarının aynısını yaşadım biliyor musun? Ben büyükşehirde yaşadım ve türküm
onun aileside doğuda küçük bir ilçede ve kürt. O benim yaşadığım şehirde on yıl yaşadı.
Ama şuan ailesinin yanında çalışıyor. Bende kendi memleketimdeyim. Biz nişanlandık
ama ayrıldık hemde çok kötü bir biçimde. Hala görüşüyoruz telefonla çünkü hala birbirimize aşığız
ama aileler bilmiyor. Bizim ayrılık nedeni kültürdü. Ben onların törelerine,kadın ezilmesine,
ağır laf ve kıskançlıklarına dayanamadım da attım, evlenince daha kötü olacağını düşündüm.
Ama sevdamdan vazgeçemedim ne yalan söylüyüm.
Canım yazdıklarının aynısını yaşadım biliyor musun? Ben büyükşehirde yaşadım ve türküm
onun aileside doğuda küçük bir ilçede ve kürt. O benim yaşadığım şehirde on yıl yaşadı.
Ama şuan ailesinin yanında çalışıyor. Bende kendi memleketimdeyim. Biz nişanlandık
ama ayrıldık hemde çok kötü bir biçimde. Hala görüşüyoruz telefonla çünkü hala birbirimize aşığız
ama aileler bilmiyor. Bizim ayrılık nedeni kültürdü. Ben onların törelerine,kadın ezilmesine,
ağır laf ve kıskançlıklarına dayanamadım da attım, evlenince daha kötü olacağını düşündüm.
Ama sevdamdan vazgeçemedim ne yalan söylüyüm.[/
çok üzüldüm durumunuza. kaç yıldır berabersinz ve bu kültür farkını en çok ne zaman hissetmeye başladın? o kendi memleketinde yaşamak istemiyor ama ilerde düşünceleri değişr mi bilemiyorum. offf çok kaygılıyım bennn:18:
Kürt vatandaşlarımız,geleneklerine göreneklerine daha fazla baglı oluyorlar..aile onlar ıcın cok on planda oluyor..Kendılerıne,yasantılarına ve daha bır cok şeye belirli kurallar koyuyorlar..bunlar benım cevremde ki arkadaslarımdan gördugum ızlenımler..ama bu dedıklerım bütün kürt vatandaşlarımız ıcın gecerlı olmadıgı gıbı daha fazlası da olanlar var....erkek arkadasın yıllarca senin sehrınde kalmıs senı ve senın ortamını ıyıce anlamış..ailenle de bu konuda uzlaşman,onların da güzel düşüncelerini alman sen daha cok rahatlatacaktır canım..Farklılıklar muhakkak olacaktır,bu sadece Kürt-Türk olarak degıl;farklı kültürlerde yetişmiş,her ciftte görülebiliyor..Ama hersey halledilebilir yeter ki karsılıklı anlayış ve huzur olsun..İnşallah bı sorun yasamazsın tatlımm
kendimi ezdiririm onların içne girer onlar gibi olurum dersen git
ben olsam evlenmem
benim çok yakın arkdşım vardı iskenderunda ailesi vermedi urfaya kaçtı
kız bi içim suydu çok ta açık özgürdü
gitti kürtlere bir sene içinde 2.çocuğa hamileydi
şalvarları giymiş ohhh evden dışarı çıkamıyormuş felan
şimdi 4 yıl oldu naptı ne etti bilmem görüşmüyoruz 3 yıldır
çok üzüldüm durumunuza. kaç yıldır berabersinz ve bu kültür farkını en çok ne zaman hissetmeye başladın? o kendi memleketinde yaşamak istemiyor ama ilerde düşünceleri değişr mi bilemiyorum. offf çok kaygılıyım bennn:18:
benmki de kıyafetime karışıyor popomun gözükmesini ve gerdanımın görünmesini istemiyor. ben de mantıklı buluyorum ve uyguluyorum. inş daha fazlasını istemez. biz 5. ayımıza gireceğiz yani daha çok yeniyiz. beni bekleyen süreçler neler. umarım pişman olmam.
benmki de kıyafetime karışıyor popomun gözükmesini ve gerdanımın görünmesini istemiyor. ben de mantıklı buluyorum ve uyguluyorum. inş daha fazlasını istemez. biz 5. ayımıza gireceğiz yani daha çok yeniyiz. beni bekleyen süreçler neler. umarım pişman olmam.
Sizi hümanizm e davet ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?